בעיות עם מים...

lucig

New member
../images/Emo182.gifבעיות עם מים...

בזמן האחרון יש לנו בבית יותר מידי בעיות שקשורות במים. באותו שבוע: סתימה בכיור שהתבררה כסתימה גם באמבטיה, התפוצץ צינור המים של מכונת הכביסה וריח רע מפתח הניקוז שבמקלחון בחדר הורים... האם יש משהוא הקשור לפנג שואי שאני צריכה לבדוק בבית?

עודף מים ובעיות מים

התרחשויות כאלה עלולות להצביע על מהלך לא ברור ודברים לא צפויים, חוסר בטחון, ואי יציבות בחיים. לתקן את כל מה שנדרש כולל הביוב והריח הרע שיש כרגע. סתימות בצינורות הם חסימות אנרגטיות שנמצאות גם אצל דיירי הבית. תמיד הדברים באים ביחד, לפעמים זה מים, לפעמים חשמל, לפעמים קירות...זה מראה על אי איזון. אין מה לבדוק כשהדברים כבר "מדברים"...

lucig

New member
קודם כל תודה! איך אפשר לפתוח חסימות

מלבד תיקון הבעיות... איך עוד אפשר לתקן חסימות אנרגטיות? אני חייבת לציין שאכן התקופה האחרונה די תקועה מבחינתי: אני מחפשת עבודה כבר 3 חודשים, וחלק מהראיונות אליהם אני הולכת נראים מבטיחים, עוברים לשלב שני ונתקעים... מלבד זה יחסי עם בעלי נהיו חסרי אנרגיות.

בוקר טוב

הרם כבר תוקנו כל הבעיות שציינת? שימי לב שאת מדברית על דברים לא פשוטים ברמה של ברז... יש לשים לב לכך... לאיזה כיוון אתם ישנים? מה היא שנת הלידה שלכם? פנג שואי הוא "פתיחה" של חסימות. כשיש חסימה בבית, יש חסימה בגוף/נפש וכשעושים את הפעולה בבית, זה משפיע על הדברים בתוכינו.

lucig

New member
חלק תוקנו...

נשארה הבעיה של ריח רע מניקוז המקלחת שלנו. המיטה שלנו מוצבת בדרום-מזרח. מולה יש את דלת השרותים שאני מקפידה שתשאר סגורה. מבנה החדר לא מאפשר את הצבת המיטה במיקום שונה. בדרום-מערב יש שולחן איפור ועליו ניצבת מראה. תאריך הלידה שלי: 20/7/65 ושל בעלי: 27/3/65 ...ושוב המון תודה.

השתדלו לכוון את עצמכם לכיוונים

הבאים: כיוון כללי מערב מיטיב איתכם. בעלך: - דרום מערב, צפון מערב,צפון מזרח את- צפון מערב,דרום מערב, צפון מזרח כוונו את עצמכם כמה שיותר לכיוונים אלה והמנעו מכיוונים האחרים. זה יוסיף לכם אנרגיה. בחדר שינה סלקי פריטים שאינם בשימוש, בלויים, ערימות, מכשירים חשמליים וכל מה שבעצם לא מועיל לשינה וסקס. הוסיפי גוונים חמים ואם המראה פונה אליכם, הוציאי אותה מהחדר. שימי אבן אמטיסט מתחת למטתכם באזור הרגליים...ואני מקווה שאינכם ישנים על ארגז מצעים.

למעלה