בוקר טוב

• פותח הנושא mprb
  • פורסם בתאריך

mprb

New member
../images/Emo182.gif בוקר טוב ../images/Emo182.gif

גשם, שמים מדהימים ודיסק של
- מה עוד אפשר לבקש על הבוקר?
ככה אני התחלתי את היום שלי! כשהתעוררתי ירד גשם
חזק- אבל עד שיצאתי מהבית הוא כבר הפסיק (למזלי) שמתי בדיסקמן דיסק של
והלכתי להסעה. לאט לאט השמש זרחה והשמים קיבלו גוון נ פ ל א פשוט מדהים..... ממש כיף להתחיל ככה את היום
אז- שיהיה לכולנו יום נפלא ומלא

mprb

New member
כן!

יש לה תקלה עם האינטרנט. יכול להיום שזה כבר יסתדר היום. אני מאוד מקווה שכן כי- אני מאוד מתגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעת אליה

THE CORRS

New member
צהריים טובים!!!../images/Emo3.gif

אני שמחה!!! אבל למה יש לשרון תקלה...באסה! לא נורא אני מקווה שיסתדר לה... בכל מקרה שיהיה לכולם צהריים קוריים !!!

AndreaCorr ©

New member
בבקשה בבקשה בבקשה תעבוד ../images/Emo10.gif ../images/Emo168.gif

טוב אם ההודעה אכן הצליחה להישלח ואתם קוראים את זה.... אז אני ממש מצטערת שאני לא פה בימים האחרונים אבל האאינטרנט עושה בעיות... ואני לא מצליחה לשלוח הודעות... אבל אני בכל אופן כן קוראת את כל מה שאתם כותבים...! אז אני מקווה שעכשיו זה הסתדר... התגעגעתיייי

../images/Emo24.gifגם אנחנו התגעגנו

ושרון אם יש לך windows xp או windows me יש בתוכם תוכנה פנימית שנקראת שיחזור מערכת, היא נמצאת בתפריט התחל בתוך כלי מערכת תיכנסי ותשחזרי את המחשב שלך לתאריך מוקדם יותר, הרבה פעמים זה עוזר.

מיכל just

New member
צהרים טובים!!

הרגע חזרתי מבי"ס, ומה הדבר הראשון שאני עושה? נכון!! נכנסתי לכאן!!
זה רק מראה כמה אני
מתה עליכם!

מיכל just

New member
כן...../images/Emo4.gif

מה לעשות? אני לומדת הרבה.... יייאייי! למרות שזה לא קשור אני חייבת לשתף אותכם לבראין נולדה עוד ילדה!! לילי! איזה שם מקסים!! (-בראין מווסטלייף...) טוב, אני יודעת שזה לא ממש מעניין אותכם! אבל, איך אני יסביר לכם?... זה כמו...כמו... כמו שאנדראה תלד!!! אהההההההה

lishaie

New member
שלום לכולם

מתנה קטנה מאוהב קורס למעריצים המקצוענים.... קטע וידאו קטנטן של אנדריאה (מוצצת אצבע...) בטח כבר יש לכם, אבל שיהיה

lishaie

New member
שלום לכולם

מתנה קטנה מאוהב קורס למעריצים המקצוענים.... קטע וידאו קטנטן של אנדריאה (מוצצת אצבע...) בטח כבר יש לכם, אבל שיהיה

lishaie

New member
כמובן, שכחתי להציג את עצמי

אני לישי בן 19 סטודנט בבר אילן (עתודה)

למעלה