אליך בשקט בשקט

../images/Emo182.gifאליך בשקט בשקט

לא יודעת מה לכתוב רק הלב שלי עמוס וגדוש בכל מיני דברים. רוצה לדעת על מחר כי אחרת מרגישה דבילית חסרת רגישות שבא לי להכנס מתחת לשטיח..... כי אני מרגישה דברים וחושבת שהם רק בראש לי ופתאום ככה בהיסח הדעת מתברר שיש דברים בגו. גם אם תדבר וגם אם לא-יש שירים שאני מרגישה אותך יש מילים שאני מרגישה ותמיד משחקת את העליזה השמחה האופטימית ואולי אפילו את חסרת הרגישות..... אני לא יודעת מה לעשות.לדבר? לשתוק ולהמשיך לשחק אותה ככה כאילו הכרנו אתמול? להיות האהבלית כשבלב שלי יש סערות וכאב והזדהות?? אני לא רוצה ולא יכולה להתעלם ממך מתוק שלי אם לא הייתי שואלת לא היית אומר לי? אתה יודע על מה אני מדברת נכון? לשלוח.......לא לשלוח.......לשלוח.......

BooBee

New member
והנה, כתבת ושלחת

הדיאלוגים האלה שאנחנו מנהלים לפעמים יכולים לטלטל. ומה פתאום אהבלית וחסרת רגישות?? את? ממתי? הרגישות שלך זולגת כאן מכל הודעה והודעה, מהמילים שלך.. רויטל.

לפעמים

דווקא כשהמילים לא נאמרות אני מרגישה הכי הרבה דווקא כשכאילו נהיה מרחק גדול וחומה........ מענין דווקא כשרציתי ל"צייר" חומה-התנתק לי האינטרנט! מענין. לא רוצה חומות.גם בעצם לא מרגישה אותן, אבל אני אוהבת לשמוע מילים. אוהבת גם לדבר וגם לשמוע.ומצד שני לא רוצה לשמוע רקמילים..... אוף נקטע לי חוט ההקלדה.בטח יחזור אחר כך. יללה אני משרשרת.

../images/Emo142.gif

עומק הרגישות ועדינות הנגיעה והכוח והחום והסבלנות. והיכולת לקבל אותו כמו שהוא ולהכיל. המתנה הזו, שאת נותנת, היא דבר שכל כך לא מובן מאליו.. תחשבי גם על זה יקרה. כלומר עליך. לא רק על הכאב שלו.

תודה לכן בנות חמודות../images/Emo42.gif

|| אמנם השמש לא זרחה היום במקומותנו הגשם לא מפסיק לרדת ונחלים קטנים על הכבישים אבל בכל זאת יום חדש-זה ברור מעבר לכל ספק..... שיהיה טוב!
אוזן המן זה אחד המאכלים האהובים עלי נראה אם השנה אצליח להכין אזניים בלי סוכר בלי שומן בלי חלב בלי קמח..... אז מה לאכול רק פרג ככה? פויה לא טעים...

למעלה