../images/Emo181.gif

לעמית נאמן ולכל חברי הפורום הנכדים. ענף הכדורגל ייצא וייבא כשרונות גדולים בריצה,אם זה אתלטים שהפכו לכדורגלנים וכדורגלנים שהפכו לאתלטים. מי שהפך להיות מכדורגלן לאתלט זה אולי האתלט הגדול בכל הזמנים הישאם אל גארוז' שבעברו היה שוער. תיירי הנרי כדורגלן ארסנל היה רץ 400 ועובות אומרות שהוא עומד על 45 שניות ומטה ב-400 מטר. ישנו שחקן ניגרי של אינטר(איטליה)שהזמן שלו ב-100 פחות מ-10 שניות ושמו מרטינס אובפמי.

aviva88

New member
קשה לי להאמין

נו טוב אם אתה אומר כנראה שאתה יודע על מה אתה מדבר ולא סתם המצאתה את זה..
רק הזמנים שאתה הצגת פה הם במדידה ידנית או אלקטרונית? (לא שאם זה זמן ידני זה לא טוב כן,עדיין אלו זמנים מדהימים במיוחד שאלא לא אתלטים מקצועיים אלא כדורגלנים) לירון

nir1471

New member
קצת פחות קשה להאמין

לירון שלום, קראתי את התגובה שלך ונהניתי קצת יותר לקרוא את הכותבת בלבד, מכיוון שאינך יודע מי הכותב ומה הרזומה שלו בפליטת שטויות איני חושב שעליך להאמין אלא עליך קודמות לבדוק את העובדות הקיימות בשטח. ארמסטרונג03 היקר, אנא צרף קישורים שיוכיחו את טענותך וישללו את העובדה שלדעתי אתה מדבר שטויות(כרגיל) לדעתי עלייך לקבל את ההצעה שקיבלת ממספר אנשים בלינק הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=6&firstmsg=11580&archive=1 הצעה זו היא בעניין שיעורי הבעה כי אתה מחסיר אותיות ולא מתבטא כראוי. שמחתי לראות שסיימת להתלונן ולהכפיש אנשים בפורום של ריצה וטריאתלון אך קצת מעליב שאינך משתף גם אותנו(חברי פורום ריצה וטריאתלון) בשטויות שאתה כותב פה. בתודה מראש, אני. נ.ב. מה הקשר של המדוזה בכלל?

nir1471

New member
בקשר להודעה הקודמת שלי, חשוב!!!

קריאת הודעתו של ארמסטרונג03(ושטף הצחוק האדיר שבא אחריה) הוציאה אותי מריכוז ולכן נכתב קודמות במקום המילה קודם, עמכם הסליחה. תודה ולהתראות, אני.

aviva88

New member
מסכים איתך מכוון ש

לא ידעתי במי מדובר אז אמרתי אם אתה אומר כנראה שאתה יודע ולא סתם ממציא עוד סיבה ,פשוט קצת מתוך נימוס אתה מבין לא רציתי להגיד לו מה אתה מבלבל את המוח?! אז ההעדפתי "להסכים" איתו לירון

nir1471

New member
ביני לבינו זה קצת יותר מסובך

חפש הודעות נוספות שלו תראה שמה שהוא אומר זה רק טענות ולרוב הוא מכפיש אנשים על דברים שהוא שמע ואני מדגיש שמע שהם עשו

aviva88

New member
מה קרה אתה מגיב לי במסרים אישיים?

את מה שיש לך להגיד (הכוונה ל אמסטרונג03) אתה יכול להגיד בפורום לירון

aviva88

New member
אוקיי אמרת (אמסטרונג) שאני לא ידבר

איתך אז סבבה אני לא ידבר איתך..
תיהיה בריא לירון

למעלה