Into The Blue

ברודי

New member
ראיתי את זה בטעות פעם או פעמיים...

ראיתי עם דרו ברימור אבל זה היה משעמם טילים וקמרון דיאז הזאת פשוט השתלטה על הכול והיא כ"כ מטומטמת שזה היה פשוט חומר קשה לצפייה. קיוויתי ליפול על התוכנית שבה ג'סיקה תהייה אבל בסדר אם יש שידור חוזר אני מרוצה.

aj23

New member
אה וואלה היום ב12../images/Emo70.gif

אז כנראה מחר יהיה את השידור חוזר ב7 בערב למי שיפסיד היום! אגב, SIN CITY היה חזק רצח! הלכנו אליו 4 אנשים,אני ועוד אחד יצאנו משם מבסוטים רצח השתיים האחרים לא הבינו מה הקטע של הסרט, "כל הסרט הזה נראה כמו חיקוי של מקס פיין" -זה התגובה שחזרו עליה כמה פעמים...

BaR 5

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo27.gif בנוגע לפרק../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo13.gif

ג'סג'ס נראית מדהים
*קופצת בחדר* ארך לה השער במזלטוב
היא כזאת מותק
אבל לוידעת למה, לא ממש נראה לי שהיא הייתה כ"כ חופשייה. היא הייתה תמיד צמודה לתחת של קמרון
<שהיא דווקא די חמודה
> ולא ממש דיברה הרבה. במיוחד עם האחרים... אבל זה לא משנה
כי היא מתוקההה
ונראית מהמם
כשהם היו בעצים והיא התכופפה כזה בזהירות העלה לי קטעים נשכחים מ-DA
ואיך היא שוחה
חעחעחעחעחעעע זה היה מוזר
אבל הקטע הכי חמוד היה עם הדולפינים
איך היא נישקה אותם, והקטע על ה"לשון" XD חעחעחעעעעעע כפרולה שילי
קיצר, פרק טאב ותוכנית חמודה

aj23

New member
שבוע הבא פרק נוסף עם ג'סיקה

אגב, זה די ישן מלפני איזה חצי שנה אולי יותר. יש לג'סיקה רישיון צלילה ככה שהיא יודעת לשחות\לצלול חבל על הזמן. יחסית היא לא נראתה במיטבה אבל עדיין שווה רצח!

ברודי

New member
שיט פיספסתי....

ראיתי אפקט הפרפר (טוב שלא סרט מדהיםם!!) מחר ב-7 שידור חוזר? סגור? שאני לא בטעות אפספס שוב...:-\

BaR 5

New member
../images/Emo175.gif אפקט הפרפררר ../images/Emo99.gif

סרט מהמםם
אבל טאב שלא ראיתי אותו 17 פעמים
וכה, זה מחר בשבע, אל תפספסי
ואני גם רוצה לראות שוב כי הייתי די עסוקה בדברים אחרים..

ברודי

New member
הקלטתי אותו... סרט ממש טוב!!

למה נעצרת ב-17 פעמים? הקלטת התחילה לקפוץ?
אני כנראה אחכה לפחות עד מחר בשביל לראות שוב
. וואי טוב תזכורת מחר ל-7. נרשם

aj23

New member
סרט טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo98.gif

הכי מגניב שהם עשו שמה זה שיש כמה סופים לסרט. אני בא מדבר עם חברים על הסרט "אפקט הפרפר" על איך שנגמר והכל, ואז הם אומרים לי שזה בכלל לא נגמר ככה. אחרי כמה שעות של מכות הלכתי אליהם ראיתי את כל הסרט מההתחלה(לראות שאין עוד קטעים שאני לא ראיתי) ואז ראיתי סוף שונה, יותר נחמד. היוצרים עשו כמה סופים לסרט, ועד הרגע האחרון הם לא ידעו איזה לבחור, אז הם הקרינו בחלק מהאולמות ככה, ובחלק האחר סוף שונה.

BaR 5

New member
../images/Emo175.gif ../images/Emo45.gif

סרט ממש יפה, אני ראיתי רק סוף אחד שלו <שהוא שורף את היומנים בחיים שהוא לא מכיר את קלי
> מה הסוף האחר שלו
אבל כמה שהסרט יפה, ככה מתוסבך

aj23

New member
אז כנראה יש יותר משתי סופים לסרט

למי שלא ראה אפקט הפרפר יש אחד שרואים אותו בבטן של אמא שלו ואז הוא מתאבד ע"י לחנוק את עצמו עם חבל הטבור. ואז אמא שלו אומרת "לא זו הפעם השלישית". כי כנראה גם האלה שלפניו הרגו את עצמם באותה צורה. ויש אחד שהוא אומר לאיימי סמארט(הבלונדה השווה מהסרט),כשהם היו קטנים שהוא שונא אותה ולא רוצה לראות אותה בחיים: אז היא ואחיה עוברים לגור עם האמא אז הם לא עברו את כל התעללויות של האבא וגדלו להיות בסדר.

ברודי

New member
אחד זה גירסאת הבמאי

עם זה שהוא חונק את עצמו בתור עובר והשני זה הגירסא שאם אני לא טועה האולפנים ביקשו לעשות. ובצדק לפי דעתי.. כאילו מה הרעיון המפגר שהוא חונק את עצמו? זה כזה דבילי. וזה שהוא צועק עליה שהוא שונא אותה די משעשע ובהחלט מסדר את כולם כדי שכולם יהיו מאושרים. חוץ ממנו אבל זה עדיף מהסוף שלא היו לו ידיים והוא היה על כסא גלגלים

BaR 5

New member
../images/Emo175.gif חעחעחע ../images/Emo5.gif זה מזעזע../images/Emo70.gif

aj23

New member
דוקא יותר אהבתי את הסוף האחר

שהוא חונק את עצמו בתור עובר, למה אתה רואה שכל מי שמקבל את "הכישרון" הזה של לחזור בזמן ולתקן דברים בסוף מתחרט ומעדיף את מותו כי ככה אולי יציל את כל מי שהוא אוהב. אמא שלו אמרה שזה הפעם השלישית שזה קורה אז ככה גם האלה לפניו עשו את זה. בגרסה השנייה זה סתם דיבילי- צפוי מדי שזה יקרה- הוא יבוא יגיד לה שהוא שונא אותה ונגמר הסיפור.

BaR 5

New member
../images/Emo175.gif מממ..

מה שדיברתי עליו היה הסוף ה-2 שהזכרת, שהוא חי כשהוא לא מכיר אותה <שכחתי מה השם..
> אבל מוכר לי גם הסוף האחר שהזכרת... נראה לי שראיתי את שניהם...

anauis

New member
כן גם זה מה שאני חשבתי, היא לא

הרגישה בחופשיות וכנראה התביישה קצת כי היא לא ממש מכירה את האלה שהצטרפו(רדמן וקיד רוק) , היא הכירה רק את קמרון לפני כן, אז היא לא ממש נפתחה והתנהגה בחופשיות... אבל שבוע הבא אולי יהיה יותר יפה...

BaR 5

New member
../images/Emo175.gif נקווה ../images/Emo6.gif

אז זה יהיה יום שישי בחצות

למעלה