שיר ליום

israel1986

New member
../images/Emo181.gif שיר ליום ../images/Emo181.gif

ריבונו של עולם מתוך: "האחר", 2001. מילים: בארי חזק, לחן: ברי סחרוף ואורן לוטנברג. מילות השיר: כאן (שירונט). קצת על בארי חזק: פה (יזכור, משרד הביטחון). למי ששכח - תנו ציון לשיר ותבחרו משפט אחד מהשיר.

Big bear

New member
5

והמשפט: "אב שכול אני כבר לא מרגיש דמעות החורף עליך יגידו קדיש" שיר מעולה

ענת1986

New member
5

"אב שכול אני כבר לא מרגיש, דמעות החורף עליך יגידו קדיש". השורה הכי חזקה ונוראית בשיר כולו... אין ספק שזו השורה.

5

"אנא עצום את עיניך עכשיו אני שומע, רות אתה יכול סופית למות" שיר חזק,עצוב ומרגש.מגיע לו 5+.

מתןפ

New member
8

משפט- אין, כל השיר מדהים ומרגש. אין הרבה שירים שמרגשים כך, אותי לפחות.

shanizag

New member
5 והרבה מעבר לזה!!

אין ספק שזה שיר מדהים וחזק!! "עכשיו אני שומע, רות אתה יכול סופית למות אב שכול אני כבר לא מרגיש דמעות החורף עליך יגידו קדיש."

ben4ever

New member
5

צריך להתעמק מאוד בטקסט כדי להבין את האירוניה ואת הטרגדיה שבשיר כל כך הרבה כעס וזעם נוטף ממנו, שמתיר אותך המום מהאזנה לשיר... "אב שכול אני כבר לא מרגיש,דמעות החורף עליך יגידו קדיש."

5

השיר הכי טוב באחר ולדעתי לפחות זה השיר הכי מרגש שברי ביצע אי פעם, שלא נדבר על ההקשר הטראגי שלו... למי שלא יודע, את השיר כתב בארי חזק ז"ל שנהרג אם אני לא טועה במלחמת יום כיפור, ברי הלחין וביצע את השיר במסגרת פרויקט של גלי צה"K וגלגל"ץ שבמסגרתו אמנים הלחינו וביצעו שירים שכתבו חיילים שנהרגו במערכות ישראל

משפט?

וכוכב הצפון הבודד אל נא ינווט את צבא עגלותך לאן הוא יוביל בהם את אנא עצום את עיניך אני יודע שזה שני משפטים אבל אלו השני משפטים שהכי מרגשים אותי בכל השיר, בייחוד הראשון שבינהם, ההמשך הוא כמובן מוסיף ערך

plug in baby9

New member
../images/Emo68.gifשיר עוצמתי ביותר!~

4.5 "אב שכול אני כבר לא מרגיש דמעות החורף עליך יגידו קדיש" יום טוב

חבר'ה זה השיר הראשון שעקף את

עוד חוזר הניגון חוץ משתי פאשלות של 4.5 כולם עם 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה