שאלת סקר..!

pusher

New member
../images/Emo181.gifשאלת סקר..!../images/Emo175.gif

באיזה פרקים היו את הסופים הכי הכי לא צפויים?

1Shir

New member
למה

"וויליאם"? הרי הסוף בעצם היה בתחילת הפרק, לא? ואני יודעת שלא התכוונת לזה, אבל נראה לי שהקטע שזה ג'פרי היה די מפתיע, לא? אלא אם כן מישהו מאיתנו היה מספיק מתוחכם בשביל לעלות על זה בעצמו..

eve6

New member
ללא ספק בשבילי - "ליאונרד בטס"

לא יכולה לחשוב כרגע על משהו יותר מפתיע מזה...

adiville

New member
מצטרפת ל"גת שמנים" ו"לאונרד" וגם...

היו עוד כמה פרקים שה"טוויסט" בסוף די הפתיע..... כמו ב- MONDAY שבסוף היא מבינה שהיא צריכה למות כדי שהמעגל יישבר. Field Trip - הכל בעצם היה הזייה... נו תגידו שלא הייתם בשוק ממה שהיה לסקאלי להגיד בסוף של "רקוויאם"
ובטח יש עוד כמה שאני לא זוכרת...

1Shir

New member
לא יודעת אם הייתי

אומרת על monday מפתיע.. כלומר כן, זה היה מפתיע, אבל יותר ממפתיע זה היה מרגש.. אלמנט הרגש היה כאן יותר חזק מאלמנט ההלם.. זה היה בעיקר רעיון יפה (אולי הכי יפה ever בסדרה) ובעל משמעות.. לגבי Field Trip, אני גם לא בטוחה, כי באיזשהו שלב התחלנו להבין שמשהו שם לא בסדר וזה לא באמת קורה, לא? זה כמו kill switch שמצד אחד היה מפתיע ומזעזע ומצד שני היה ביזארי מדי מכדי שנהיה משוכנעים שזה באמת.. ולגבי הסוף של "רקווייאם" היו ספויילרים בעיתונות, לא?

Gilliana

New member
לאונרד בטס Tops them all

ואין ספק שגם "גת שמנים", "רקוויאם", וכל הפרקים האחרים שהזכרתם כאן. עדיין שום דבר אינו משתווה לשוק הגדול של בטס.

1Shir

New member
מסכימה

אבל תגידו, לא התבקשנו בלי ספויילרים בכותרת?.... להגיד את שם הפרק שהסוף שלו מפתיע זה ספויילר.. בכל אופן - (ספויילר) מסכימה לגבי בטס, וזאת למרות שידענו שהיא בסיכון למחלה, זה היה רגע של הלם כי א. חווינו אותו בדיוק יחד עם סקאלי ב. הדרך המזעזעת, המתוחכמת והלא ישירה שבה היה הגילוי..

Gilliana

New member
אממממ....

חשבתי וחשבתי וחשבתי על מה שאמרת - והגעתי למסקנה שאת צודקת באופן חלקי, יש מן הספויילר בלציין בכותרת את שם הפרק. זה לא ספויילר מלא אמנם, ועדיין...

1Shir

New member
אמנם היגבתי לך

אבל להגנתך את לא היית הראשונה שעשית את זה, גם לא ספציפית לגבי הפרק הזה..

eve6

New member
מודה באשמה ../images/Emo9.gif

אבל "להגנתי"
אומר שממש, אבל ממש לא חשבתי שאני מספיילרת... פשוט "הפתעה בסוף פרק" נראה לי מופשט מדי מכדי לספיילר, וחוצמזה ש-99 אחוז מהפרקים מפתיעים ממילא, ובכל מקרה בסופו של דבר זה די אינדיבידואלי: מה שפתיע אותך לא מפתיע אותי וכו'...

1Shir

New member
../images/Emo58.gif

אני מתקטננת פה ברמות אבל כבר התחלתי אז אני אמשיך
אני חושבת ששם של פרק לגבי "הפתעה גדולה בסוף פרק" בפרקים מסוימים זה יכול להיות ספויילר.. כי בפרק כמו לאונרד בטס אם את יודעת שהסוף מפתיע, כבר לא קשה לנחש מה בדיוק ה"הפתעה" בסוף שלו.. אני לא יודעת איך זה עובד אצל האנשים שנמנעים מספויילרים, כי אני מעולם לא ניסיתי יותר מדי להימנע, אבל אולי זה עובד ככה אצלם... סתם בלט לי כי היא ביקשה כאן בשרשור, אני בד"כ ממש לא מסמנת ספויילר בפורום הזה.. מיכל אני מתה עליך

eve6

New member
../images/Emo24.gif

אז זהו, שראיתי את הכתוב רק אחרי... (מתאים לי
) ולעניין עצמו, אני הייתי "דתית" ממש בכל מה שקשור בהמנעות מספויילרים...אז סימפטיה לעניין יש לי לגמרי...

pusher

New member
שלי:

CLOSURE ..ככה אחרי כל השנים הללו לסגת?? אתם בטוחים שזה מאלדר?!

למעלה