שאלונקצר

D o o S h a

New member
../images/Emo181.gifשאלונקצר

על החברים שלכם:
כמה חברים יש לכם?
כמה חברים טובים באמת יש לכם?
איך אתה מגדיר- חבר טוב?
האם אי פעם חבר בגד בך בצורה כלשהי?
האם אתה פגעת אי פעם בחבר?
מה הבילוי המועדף עם חברים?
מעדיפים שחברים יישנו אצלכם או אתם אצלם?
יש לכם חבר הכי טוב?
אתם פתוחים עם החברים שלכם? (מספרים להם דברים בלי להתבייש וכאלה)
עשיתם פעם חרם עם מישהו? (בכל צורה)
רוב החברים שלכם מהבצפר? (לכאלה שסיימו- רוב החברים שלכם היו מהבצפר?)
ושאלה אחרונה- אתה מגדיר את עצמך כחבר טוב?

D o o S h a

New member
השאלה האחרונה לא יצאה בשורה חדשה

כמה חברים יש לכם? די הרבה אני מניחה כמה חברים טובים באמת יש לכם? 3 בערך איך אתה מגדיר- חבר טוב? חבר שיודע לעזור, לתמוך, לשמור סוד,להיות נחמד, וכיפי! האם אי פעם חבר בגד בך בצורה כלשהי? כן!! לא נכנסת לזה האם אתה פגעת אי פעם בחבר? מממ... *שורקת בתמימות* מה הבילוי המועדף עם חברים? מסיבות, קניון, סרט... מעדיפים שחברים יישנו אצלכם או אתם אצלם? שניהם יש לכם חבר הכי טוב? לא אתם פתוחים עם החברים שלכם? בעיקרון כן, תלוי עם מי... עשיתם פעם חרם עם מישהו? בכיתה ג', ואני לא זוכרת את זה ממש, אבל חברה שלי- שהתברר שעליה עשינו את החרם, הזכירה לי את זה...מסכנה.. חיחי רוב החברים שלכם מהבצפר? כן... רובם... ושאלה אחרונה- אתה מגדיר את עצמך כחבר טוב? כן.. אפשר להגיד

moshit1

New member
אני-

כמה חברים יש לכם? אממממ כמה חברים טובים באמת יש לכם? אין איך אתה מגדיר- חבר טוב? אין לי כוח האם אי פעם חבר בגד בך בצורה כלשהי? יותר מדי האם אתה פגעת אי פעם בחבר? כה מה הבילוי המועדף עם חברים? לשבת באמצע הרחוב עם דיסקמן^^ מעדיפים שחברים יישנו אצלכם או אתם אצלם? אני אצלם יש לכם חבר הכי טוב? לא אתם פתוחים עם החברים שלכם? (מספרים להם דברים בלי להתבייש וכאלה)לא עשיתם פעם חרם עם מישהו? (בכל צורה)לא רוב החברים שלכם מהבצפר? (לכאלה שסיימו- רוב החברים שלכם היו מהבצפר?)לא ושאלה אחרונה- אתה מגדיר את עצמך כחבר טוב?לא

../images/Emo41.gif עונה..

כמה חברים יש לכם? הרבה כמה חברים טובים באמת יש לכם? 5 בערך.. איך אתה מגדיר- חבר טוב? כזה שאוהב לעזור, תמיד נמצא שם בשבילך, לא שקן, לא נצלן ואוהב.. האם אי פעם חבר בגד בך בצורה כלשהי? כן.. האם אתה פגעת אי פעם בחבר? אממ... אני חושבת.. מה הבילוי המועדף עם חברים? סרט.. מעדיפים שחברים יישנו אצלכם או אתם אצלם? אנחנו אצלם יש לכם חבר הכי טוב? ברור! אתם פתוחים עם החברים שלכם? (מספרים להם דברים בלי להתבייש וכאלה): כן עשיתם פעם חרם עם מישהו? (בכל צורה) לא!!!! רוב החברים שלכם מהבצפר? (לכאלה שסיימו- רוב החברים שלכם היו מהבצפר?) כן הרוב מהביצפר.. אבל יש כמה שהן לא והן חברות ממש ממש קרובות שלי.. ושאלה אחרונה- אתה מגדיר את עצמך כחבר טוב? כן

בלבוש1

New member
חחח ינרה!!!!!!!

שנינו כתבנו בשאלה: "כמה חברים טובים באמת יש לכם?" את אותה תשובה: 5 בערך.. חח מגניב לא?! נ.ב: את בניהם..

מתוקה777

New member
עונה :)

כמה חברים יש לכם? 10 כמה חברים טובים באמת יש לכם?3 איך אתה מגדיר- חבר טוב?מישהו שאפשר לבטוח בו ושהוא יבטח בך, כשתזדקק לו הוא יהיה בסביבה ויעזור לך האם אי פעם חבר בגד בך בצורה כלשהי?כן האם אתה פגעת אי פעם בחבר?כן, כמובן זה היה כנקמה על זה שהוא בגד בי מה הבילוי המועדף עם חברים?סרט, או סתם לטייל, לדבר על החיים מעדיפים שחברים יישנו אצלכם או אתם אצלם?אני לא בעד זה אבל אם כבר שישנו אצלי יש לכם חבר הכי טוב?לא אתם פתוחים עם החברים שלכם? (מספרים להם דברים בלי להתבייש וכאלה) רק לחברים הכי קרובים שלי, היום בדיוק אחד בגד בי בצורה מאוד לא יפה ולכן יש לי חברה אחת שלה אני מספרת כמעט הכל עשיתם פעם חרם עם מישהו? (בכל צורה)לא רוב החברים שלכם מהבצפר? (לכאלה שסיימו- רוב החברים שלכם היו מהבצפר?)כן ושאלה אחרונה- אתה מגדיר את עצמך כחבר טוב?כן, רק טעות אחת הייתה לי שנקמתי בחבר על זה אני לא אחזור יותר.

ady18

Well-known member
תשובות

כמה חברים יש לכם?4 כמה חברים טובים באמת יש לכם?4 איך אתה מגדיר- חבר טוב?נאמן ושאפשר לסמוך עליו האם אי פעם חבר בגד בך בצורה כלשהי?לא האם אתה פגעת אי פעם בחבר?לא מה הבילוי המועדף עם חברים?סרט הצגה קניון בית קפה כאלה מעדיפים שחברים יישנו אצלכם או אתם אצלם?ישן אצלו יש לכם חבר הכי טוב?כן אתם פתוחים עם החברים שלכם? (מספרים להם דברים בלי להתבייש וכאלה)שלוש הרבה ברביעי קצת פחות עשיתם פעם חרם עם מישהו? (בכל צורה)לא רוב החברים שלכם מהבצפר? (לכאלה שסיימו- רוב החברים שלכם היו מהבצפר?)לאושאלה אחרונה- אתה מגדיר את עצמך כחבר טוב?כן

אני להיות תשובות לשאלון

על החברים שלכם: כמה חברים יש לכם? המון.. כמה חברים טובים באמת יש לכם? רק 5 איך אתה מגדיר- חבר טוב? מישהו נאמן, שאתה יכול לבטוח בו ולספר לו הכל..וכמובן שזה יהיה הדדי האם אי פעם חבר בגד בך בצורה כלשהי? לא... האם אתה פגעת אי פעם בחבר? אני חושבת...אבל מיד קלטתי את זה והתנצלתי. מה הבילוי המועדף עם חברים? לשבת בטיילת ולדבר או להתנחל אצל אחד מהחבר'ה. מעדיפים שחברים יישנו אצלכם או אתם אצלם? אממ...אני אישית מצליחה להרדם הרבה יותר טוב בבית, אבל זה גם כיף להתארח אצל חברים. יש לכם חבר הכי טוב? כן, אדוה. אתם פתוחים עם החברים שלכם? (מספרים להם דברים בלי להתבייש וכאלה) עם אלה שאני באמת בוטחת בהם עשיתם פעם חרם עם מישהו? (בכל צורה) אממ...רבתי פעם עם מישהו ולא יודעת למה, החליטו להגרר אחרי ואני לא התנגדתי =/ וזה התפתח לחרם המוני =( איך שהשלמתי איתה כולם השלימו איתה...ארג,זה היה מפגר. רוב החברים שלכם מהבצפר? (לכאלה שסיימו- רוב החברים שלכם היו מהבצפר?) הם באותו גיל כמו שלי, אבל הם בבצפר השני בעיר...עוד מעט נהיה אותו בצפר{עולים לכיתה ז'} ושאלה אחרונה- אתה מגדיר את עצמך כחבר טוב? כן. אני שומרת סודות ואני נאמנה...

עונה.

כמה חברים יש לכם? מאיפה לי.. כמה חברים טובים באמת יש לכם? שניים-שלושה איך אתה מגדיר- חבר טוב? אחד שאכפת לו, שיודע להקשיב, שאוהב.. האם אי פעם חבר בגד בך בצורה כלשהי? כן, אבל אני לא מעוניינת לפרט יותר. האם אתה פגעת אי פעם בחבר? מקווה שלא.. מה הבילוי המועדף עם חברים? פאב או טיול טרקטורונים מעדיפים שחברים יישנו אצלכם או אתם אצלם? אני אצלם.. בעצם.. לא ממש אכפת לי. יש לכם חבר הכי טוב? כן אתם פתוחים עם החברים שלכם? (מספרים להם דברים בלי להתבייש וכאלה) עם חלקם.. עשיתם פעם חרם עם מישהו? (בכל צורה) מה זה פה כיתה ב'? ולא. רוב החברים שלכם מהבצפר? (לכאלה שסיימו- רוב החברים שלכם היו מהבצפר?) לא נראה לי.. גם וגם.. ושאלה אחרונה- אתה מגדיר את עצמך כחבר טוב? מאוד.

Thade

New member
עונה.

כמה חברים יש לכם? בערך 6. כמה חברים טובים באמת יש לכם? 0. איך אתה מגדיר- חבר טוב? מישהו שאפשר לסמוך עליו ולדבר איתו על הכל. האם אי פעם חבר בגד בך בצורה כלשהי? אפשר לומר שכן. האם אתה פגעת אי פעם בחבר? לא נראה לי. מה הבילוי המועדף עם חברים? כלום. מעדיפים שחברים יישנו אצלכם או אתם אצלם? לא זה ולא זה. יש לכם חבר הכי טוב? לא. אתם פתוחים עם החברים שלכם? (מספרים להם דברים בלי להתבייש וכאלה): לפעמים. עשיתם פעם חרם עם מישהו? (בכל צורה): לא. רוב החברים שלכם מהבצפר? (לכאלה שסיימו- רוב החברים שלכם היו מהבצפר?): כן. ושאלה אחרונה- אתה מגדיר את עצמך כחבר טוב? אני חושבת שכן.

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif ../images/Emo7.gif

כמה חברים יש לכם?5. כמה חברים טובים באמת יש לכם?1. איך אתה מגדיר- חבר טוב?הממ..אחד שיודע להקשיב ולעזור כשצריכים אותו.תמיד.אבל אין דבר כזה. האם אי פעם חבר בגד בך בצורה כלשהי?כן. האם אתה פגעת אי פעם בחבר?נראה לי שכן. מה הבילוי המועדף עם חברים?ללכת לכל מיני מקומות ולפעמים סתם לדבר. מעדיפים שחברים יישנו אצלכם או אתם אצלם?שישנו אצלי. יש לכם חבר הכי טוב?ממ.. אתם פתוחים עם החברים שלכם? המ..לא יודעת.. עשיתם פעם חרם עם מישהו? (בכל צורה)לא. רוב החברים שלכם מהבצפר? כן. ושאלה אחרונה- אתה מגדיר את עצמך כחבר טוב?לפעמים אני יכולה להיות ממש כלבה
[אבל בלי כוונה
]

CrazyAngel1

New member
../images/Emo36.gifתשובות../images/Emo26.gif

כמה חברים יש לכם
אממ... לא ניתן לספירה
כמה חברות טובות באמת יש לכם
הכי טובים
4
איך את מגדירה- חברה טובה
חברה נאמנה, חברה שלא תאכזב אף פעם, אחת שאפשר לסמוך עליה ואחת שכשאני צריכה אותה באמת היא תמיד תושיט לי עזרה
האם אי פעם חברה בגדה בך בצורה כלשהי
לצערי זה קרה הרבה פעמים
האם את פגעת אי פעם בחברה
בטוח שכן... אבל אני לא זוכרת
מה הבילוי המועדף עם חברים
לצאת איתם ולבלות, לדבר, כל מיני
מעדיפה שחברות יישנו אצלך או את אצלם
אממ.. תלוי מתי
יש לך חברה הכי טובה
יאפ
את פתוחה עם החברות שלך
יאפ..
עשית פעם חרם עם מישהו
(בכל צורה)לעולם לא
רוב החברים שלך מהבצפר
נמממ... יאפ
ושאלה אחרונה- את מגדירה את עצמך כחברה טובה
כן

D o R a S h A y

New member
עונה..

כמה חברים יש לכם? לא יודעת אבל נראה לי שמספיק... כמה חברים טובים באמת יש לכם? 2 איך אתה מגדיר- חבר טוב? אחד שיודע לדבר אבל גם יודע להקשיב האם אי פעם חבר בגד בך בצורה כלשהי? כן.. האם אתה פגעת אי פעם בחבר? כן.. גם זה קורה.. מה הבילוי המועדף עם חברים? התנחלות אצל אחד מהם או סתם לצאת החוצה לקניון או משו.. מעדיפים שחברים יישנו אצלכם או אתם אצלם? אני אצלם יש לכם חבר הכי טוב? יש לי 2 אתם פתוחים עם החברים שלכם? (מספרים להם דברים בלי להתבייש וכאלה) ממ... לפעמים... עשיתם פעם חרם עם מישהו? (בכל צורה) כן אבל זה היה בכיתה ו' והוא נגמר אחרי יום או יומיים... רוב החברים שלכם מהבצפר? (לכאלה שסיימו- רוב החברים שלכם היו מהבצפר?) כן ושאלה אחרונה- אתה מגדיר את עצמך כחבר טוב? אפשר להגיד שכן =]

יונית21

New member
עונה

כמה חברים יש לכם? שנייה אני הולכת לספור... כמה חברים טובים באמת יש לכם? 3-4 איך אתה מגדיר- חבר טוב? לא היום. האם אי פעם חבר בגד בך בצורה כלשהי?אמממ לא נראה לי האם אתה פגעת אי פעם בחבר? לא מה הבילוי המועדף עם חברים?לאדעת מעדיפים שחברים יישנו אצלכם או אתם אצלם?לא משנה יש לכם חבר הכי טוב?לא אתם פתוחים עם החברים שלכם? (מספרים להם דברים בלי להתבייש וכאלה)לרוב עשיתם פעם חרם עם מישהו? (בכל צורה)לא שזכור לי רוב החברים שלכם מהבצפר? (לכאלה שסיימו- רוב החברים שלכם היו מהבצפר?)כע ושאלה אחרונה- אתה מגדיר את עצמך כחבר טוב?כע

ח

אני טיפוס דיי מתבודד כך שהסקר קצת מקשה עליי :} כמה חברים יש לכם? לא יודעת, אממ... 10 אוליי? כמה חברים טובים באמת יש לכם? 1 איך אתה מגדיר- חבר טוב? מישהו שאתה מרגיש שאתה מסוגל לסמוך עליו, מישהו שלא ירוץ לספר את הסודות שלך, שיקשיב לך, שיעזור, שינחם etc האם אי פעם חבר בגד בך בצורה כלשהי? כן. הרבה מאוד פעמים. בגלל זה אני מעדיפה כמה שפחות חברים טובים. האם אתה פגעת אי פעם בחבר? לא מה הבילוי המועדף עם חברים? אני לא אוהבת לבלות =/ מעדיפים שחברים יישנו אצלכם או אתם אצלם? אצלי ^.^ יש לכם חבר הכי טוב? כן. יש לי. אתם פתוחים עם החברים שלכם? (מספרים להם דברים בלי להתבייש וכאלה) אני לא טיפוס פתוח אבל יחסית לחברה שלי אני מספרת המון עשיתם פעם חרם עם מישהו? (בכל צורה) לא. ממש-ממש לא. רוב החברים שלכם מהבצפר? (לכאלה שסיימו- רוב החברים שלכם היו מהבצפר?)יאפ ושאלה אחרונה- אתה מגדיר את עצמך כחבר טוב? לא ממש S:

walk alone

New member
עונה../images/Emo8.gif

כמה חברים יש לכם? לא סופרת.. כמה חברים טובים באמת יש לכם? 1 הכי טובה ועוד 2 גם מאוד טובות איך אתה מגדיר- חבר טוב? אחד (או אחת) שאני אוכל לסמוך עליו בהכל ובחיים לא יעשה משהו לרעתי בכוונה.. האם אי פעם חבר בגד בך בצורה כלשהי? לא ממש בגידה אבל מאוד נפגעתי.. האם אתה פגעת אי פעם בחבר? אני חושבת שכן אבל אני לא אף פעם לא עושה בכוונה מה הבילוי המועדף עם חברים? לשבת בבית ולהתחרפן (שירוש....) מעדיפים שחברים יישנו אצלכם או אתם אצלם? שישנו אצלי נראלי.. יש לכם חבר הכי טוב? אני חושבת.. אתם פתוחים עם החברים שלכם? (מספרים להם דברים בלי להתבייש וכאלה) דיי אבל לא לגמרי.. עשיתם פעם חרם עם מישהו? (בכל צורה) השתתפתי בחרם
וגררתי כמה ילדות לא לדבר עם מישהי אבל אל בכוונה וגם הייתי קטנה אז.. רוב החברים שלכם מהבצפר? (לכאלה שסיימו- רוב החברים שלכם היו מהבצפר?) נראלי שכן.. ושאלה אחרונה- אתה מגדיר את עצמך כחבר טוב? אני עושה כל מה שאני מגדירה חבר טוב.. אני מקווה שכן.. סיימתי

MikeY fReAk

New member
האמ.../images/Emo79.gif

כמה חברים יש לכם? לודעת. משו כמו 20-30? כמה חברים טובים באמת יש לכם? גג 15 איך אתה מגדיר- חבר טוב? כזה שמכיר אותי באמת ולא מתיימר להיות אחד שמכיר אותי...כזה שיודע ומבין. וכזה שאוהב חיבוקים. האם אי פעם חבר בגד בך בצורה כלשהי? כן. האם אתה פגעת אי פעם בחבר? אני משערת שכן. כולנו בני אדם. מה הבילוי המועדף עם חברים? עזריאלי:p מעדיפים שחברים יישנו אצלכם או אתם אצלם? אני אצלם. יש לכם חבר הכי טוב? כה. אתם פתוחים עם החברים שלכם? (מספרים להם דברים בלי להתבייש וכאלה) עם חלק כן עם חלק לא.. עשיתם פעם חרם עם מישהו? (בכל צורה) לא משהו כללי, לא שכנעתי אנשים אחרים לא לדבר איתה. אבל בראש שלי ביטלתי אותה. ואני מצטערת על זה. רוב החברים שלכם מהבצפר? (לכאלה שסיימו- רוב החברים שלכם היו מהבצפר?) לא, ממש ממש לא. ושאלה אחרונה- אתה מגדיר את עצמך כחבר טוב? לאנשים שאני רוצה-כן.

למעלה