שאלונקצר

תשובות שליי

כמה חברים יש לכם? כמה חברים טובים באמת יש לכם?4 בערך איך אתה מגדיר- חבר טוב? חבר שאיתך בטוב וברע האם אי פעם חבר בגד בך בצורה כלשהי? כן האם אתה פגעת אי פעם בחבר? לא נראה לי מה הבילוי המועדף עם חברים? כל בילוי עם חברים זה כיף מעדיפים שחברים יישנו אצלכם או אתם אצלם? לא משנה לי יש לכם חבר הכי טוב? כן אתם פתוחים עם החברים שלכם? (מספרים להם דברים בלי להתבייש וכאלה) לא עם כולם עשיתם פעם חרם עם מישהו? (בכל צורה) יש מצב רוב החברים שלכם מהבצפר? (לכאלה שסיימו- רוב החברים שלכם היו מהבצפר?) לא ושאלה אחרונה- אתה מגדיר את עצמך כחבר טוב? כן

mishmash2

New member
../images/Emo175.gif עונה ../images/Emo67.gif

כמה חברים יש לכם? אהה.. יש כמה! כמה חברים טובים באמת יש לכם? 3.. איך אתה מגדיר- חבר טוב? חבר שיודע לתת עצות, שנימצא איתך, מבלה איתך, לא נדבק אלייך אבל נחמד ושכיף ליהיות איתו ואפשר לסמוך עליו שלא יספר דברים אישיים. האם אי פעם חבר בגד בך בצורה כלשהי? לא חושבת.. האם אתה פגעת אי פעם בחבר? יכול מאוד ליהיות
מה הבילוי המועדף עם חברים? יש הרבה מעדיפים שחברים יישנו אצלכם או אתם אצלם? אני אצלם.. לא יודעת למה
יש לכם חבר הכי טוב? הייתה פעם.. עכשיו אני מרגישה שאין לי הכי טובה.. או שבעצם יש..
אתם פתוחים עם החברים שלכם? תלוי למה אני קוראת חבר ותלוי כמה אני סומכת עליו שלא יספר דברים עשיתם פעם חרם עם מישהו? לא אבל עשו עליי!! רוב החברים שלכם מהבצפר? כן.. ושאלה אחרונה- אתה מגדיר את עצמך כחבר טוב? לפעמים כן לפעמים לא..

עונהההה

על החברים שלכם:
כמה חברים יש לכם?:כמה חברות הכי טובות והרבה מאוד ידידות.
כמה חברים טובים באמת יש לכם?אממממ 3-4.
איך אתה מגדיר- חבר טוב?נאמן, נחמד,עוזר, מפרגן ועוד בלה בלה בלה.
האם אי פעם חבר בגד בך בצורה כלשהי?טפו טפו
שום בצל מלח מים, לא!
האם אתה פגעת אי פעם בחבר?נמממממ אתם יודעים כשכועסי וזה אז יש הערות לא במקום לפעמים....
מה הבילוי המועדף עם חברים?להיפגש ביחד, סרט, ללכת לגלידריה
מעדיפים שחברים יישנו אצלכם או אתם אצלם?אצלי.
יש לכם חבר הכי טוב?משהו כזה.....
אתם פתוחים עם החברים שלכם? (מספרים להם דברים בלי להתבייש וכאלה)תלוי מה
עשיתם פעם חרם עם מישהו? (בכל צורה)לא!זה ממש שפל ומעשה ממש מגעיל
.חוצמזה אני לא רוצה שיעשו עליי בחזרה
טפו טפו טפו שום בצל מלח מים!
רוב החברים שלכם מהבצפר? (לכאלה שסיימו- רוב החברים שלכם היו מהבצפר?)כן. כולם מהבצפר!
ושאלה אחרונה- אתה מגדיר את עצמך כחבר טוב?את זה צריך לשאול את החברות והידידות/ידידים שלי.....

בלבוש1

New member
../images/Emo181.gifגמאני עונה!

כמה חברים יש לכם? אממ.. דיי הרבה
כמה חברים טובים באמת יש לכם? 5 בערך.. איך אתה מגדיר- חבר טוב? חבר שמתנהג אלייך יפה ולא פוגע בך.. וגם נחמד ומצחיק
האם אי פעם חבר בגד בך בצורה כלשהי? לא
האם אתה פגעת אי פעם בחבר? נראה לי.. מה הבילוי המועדף עם חברים? לנסוע לבריכה לממדיון או ללונה פארק
מעדיפים שחברים יישנו אצלכם או אתם אצלם? אני אצלם יש לכם חבר הכי טוב? כן
אתם פתוחים עם החברים שלכם? מדי פעם ופעם.. עשיתם פעם חרם עם מישהו? בערך.. הייתי קטנה ולא הבנתי כל כך..!! רוב החברים שלכם מהבצפר? אה-אה ושאלה אחרונה- אתה מגדיר את עצמך כחבר טוב? כן..

Dulce Maria13

New member
עונההההה

כמה חברים יש לכם? 5 כמה חברים טובים באמת יש לכם?2 איך אתה מגדיר- חבר טוב? שתמיד יעזור לך ויהיה לידך באט צרה (חיחיח) האם אי פעם חבר בגד בך בצורה כלשהי?כן האם אתה פגעת אי פעם בחבר?כן בערך... מה הבילוי המועדף עם חברים? מסיבה או סרט מעדיפים שחברים יישנו אצלכם או אתם אצלם?אני אצלם... יש לכם חבר הכי טוב?כן אתם פתוחים עם החברים שלכם? (מספרים להם דברים בלי להתבייש וכאלה) כע עשיתם פעם חרם עם מישהו? (בכל צורה) כן לצערי הייתי מפגרת
רוב החברים שלכם מהבצפר? (לכאלה שסיימו- רוב החברים שלכם היו מהבצפר?) כן..... ושאלה אחרונה- אתה מגדיר את עצמך כחבר טוב? כןן

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

כמה חברים יש לכם? די הרבה דווקא כמה חברים טובים באמת יש לכם? שלושה, ארבעה, חמישה בלחץ איך אתה מגדיר- חבר טוב? הממ,. אדם שאני יכולה לבטוח בו לחלוטין, שאני מעירכה אותו והוא אותי, שהקשר הוא דו סיטרי, שכיף לבלות איתו ושלא נמאס ממנו. האם אי פעם חבר בגד בך בצורה כלשהי? אכן האם אתה פגעת אי פעם בחבר? כן מה הבילוי המועדף עם חברים? כל בילוי עם חברים, הרי הוא משובח מעדיפים שחברים יישנו אצלכם או אתם אצלם? תלוי יש לכם חבר הכי טוב? כן אתם פתוחים עם החברים שלכם? (מספרים להם דברים בלי להתבייש וכאלה) כן עשיתם פעם חרם עם מישהו? (בכל צורה) כן
רוב החברים שלכם מהבצפר? (לכאלה שסיימו- רוב החברים שלכם היו מהבצפר?) לא ושאלה אחרונה- אתה מגדיר את עצמך כחבר טוב? כן

Swid666

New member
מעי

כמה חברים יש לכם? המממ... לא יודעת בדיוק. כמה חברים טובים באמת יש לכם? לא הרבה איך אתה מגדיר- חבר טוב? כמו החברים שלי =] האם אי פעם חבר בגד בך בצורה כלשהי? כן האם אתה פגעת אי פעם בחבר? כן מה הבילוי המועדף עם חברים? אפילו להיות איתם מספיק לי מעדיפים שחברים יישנו אצלכם או אתם אצלם? אצלי יש לכם חבר הכי טוב? לא אתם פתוחים עם החברים שלכם? (מספרים להם דברים בלי להתבייש וכאלה): כן עשיתם פעם חרם עם מישהו? (בכל צורה): לא רוב החברים שלכם מהבצפר? (לכאלה שסיימו- רוב החברים שלכם היו מהבצפר?) כן ושאלה אחרונה- אתה מגדיר את עצמך כחבר טוב? לא =/

הנה לכם תשובות..../images/Emo11.gifFBC רולז../images/Emo3.gif

כמה חברים יש לכם?די הרבה הייתי אומרת כמה חברים טובים באמת יש לכם?4 אם לא שכחתי מישהו איך אתה מגדיר- חבר טוב?אחד שיכול להיפתח אלי ולדבר איתי חופשי,אחד שאני יכולה להתייעץ איתו ולהיתמך בו..אחד שאפשר לצחוק איתו והוא לא דו פרצופי או ביקורתי או בעל התפרצויות זעם וזה..אה והוא חייב להיות אחד שיודע להעריך את החברים שלו
האם אי פעם חבר בגד בך בצורה כלשהי?אממ כן .. האם אתה פגעת אי פעם בחבר?ועוד איך מה הבילוי המועדף עם חברים?קניון רחובות-האטרקציה היחידה של תושבי יבנה מעדיפים שחברים יישנו אצלכם או אתם אצלם?תלוי במצב של הבית שלי מבחינת נקיון וזה יש לכם חבר הכי טוב?כן אתם פתוחים עם החברים שלכם? (מספרים להם דברים בלי להתבייש וכאלה)רק עם הקרובים יותר עשיתם פעם חרם עם מישהו? (בכל צורה)אממ אולי בעבר המאוד רחוק רוב החברים שלכם מהבצפר? (לכאלה שסיימו- רוב החברים שלכם היו מהבצפר?)אכן ושאלה אחרונה- אתה מגדיר את עצמך כחבר טוב?כן..בהחלט עם כל הצניעות שכבר יכולה להיות פה

לי אין חברים ../images/Emo6.gif

כמה חברים יש לכם? קרובים? כ-6 כמה חברים טובים באמת יש לכם? אחת איך אתה מגדיר- חבר טוב? נאמנות, הבנה וכל הבלה בלה בלה האם אי פעם חבר בגד בך בצורה כלשהי? אממ.. לא שזכור לי האם אתה פגעת אי פעם בחבר? כן, אבל לא בכוונה. מה הבילוי המועדף עם חברים? אין משהו מיוחד מעדיפים שחברים יישנו אצלכם או אתם אצלם? לא ישנה עם חברות... יש לכם חבר הכי טוב?כן אתם פתוחים עם החברים שלכם? (מספרים להם דברים בלי להתבייש וכאלה) בדוואי עשיתם פעם חרם עם מישהו? (בכל צורה) לא רוב החברים שלכם מהבצפר? (לכאלה שסיימו- רוב החברים שלכם היו מהבצפר?) פעם, כשהייתי בבית ספר רוב החברים היו משם, היום יש לי רק חברה אחת מבית ספר. ושאלה אחרונה- אתה מגדיר את עצמך כחבר טוב? מאוד.

../images/Emo120.gif

כמה חברים יש לכם?
יותר מדי. כמה חברים טובים באמת יש לכם?
5 בערך. איך אתה מגדיר- חבר טוב?
מישהו שאני יודעת שיהיה שם בשבילי כשאני אצטרך אותו, נקודה. האם אי פעם חבר בגד בך בצורה כלשהי?
אולי קצת. האם אתה פגעת אי פעם בחבר?
כן, לא במכוון. מה הבילוי המועדף עם חברים?
הסתלבטות מלווה בהרבה צחוקים. מעדיפים שחברים יישנו אצלכם או אתם אצלם?
אני אצלם. יש לכם חבר הכי טוב?
כן. אתם פתוחים עם החברים שלכם?
תלוי מה. עשיתם פעם חרם עם מישהו?
לא חושבת. רוב החברים שלכם מהבצפר?
לא דווקא. ושאלה אחרונה- אתה מגדיר את עצמך כחבר טוב?
אני חושבת שכן.

מיקמיק 1

New member
עוננה...

כמה חברים יש לכם?הרבה כמה חברים טובים באמת יש לכם?5 איך אתה מגדיר- חבר טוב?חבר שלא ישקר לי, שישמוך עלי ושיהיה אפשר לסמוך עליו האם אי פעם חבר בגד בך בצורה כלשהי?כן האם אתה פגעת אי פעם בחבר?לא מה הבילוי המועדף עם חברים? ללכת לקולנוע או לים. או לעשות מסיבה מעדיפים שחברים יישנו אצלכם או אתם אצלם?לפעמים ככה ולפעמים ככה.. יש לכם חבר הכי טוב?כן אתם פתוחים עם החברים שלכם? תלוי לאיזה חבר אני מספרת ועם זה דבר איאיש מדי לא נראה לי שאני יספר לכל אחד.. עשיתם פעם חרם עם מישהו? לא רוב החברים שלכם מהבצפר? יש לי הרבה חברים מהביצפר וגם הרבה שלא לומדים בבית הספר שלי.. ושאלה אחרונה- אתה מגדיר את עצמך כחבר טוב? כן

עונה ../images/Emo9.gif

על החברים שלכם: כמה חברים יש לכם? חברים סתם ? הרבה לא יודעת כמה חברים טובים באמת יש לכם? 4 איך אתה מגדיר- חבר טוב? מישו שתמיד שם, שאתה איתו אתה באמת, ו.. אפשר לבסקש ממנו מה שצריך..! בערך חח האם אי פעם חבר בגד בך בצורה כלשהי? אמממ לא האם אתה פגעת אי פעם בחבר? כן..
מה הבילוי המועדף עם חברים? אממ ים\בריכה , קניון וסתם להסתובב
מעדיפים שחברים יישנו אצלכם או אתם אצלם? אני אצלם יש לכם חבר הכי טוב? כן אתם פתוחים עם החברים שלכם? (מספרים להם דברים בלי להתבייש וכאלה) מממ כן עשיתם פעם חרם עם מישהו? (בכל צורה) לא רוב החברים שלכם מהבצפר? (לכאלה שסיימו- רוב החברים שלכם היו מהבצפר?)כן ושאלה אחרונה- אתה מגדיר את עצמך כחבר טוב? אממ כן

למעלה