שאלון

frackit

New member
תיקון של משו....

כי אני נוראאאאאאאאאא עייפה.... תאריך לידה:2/12/87 מקום מגורים:נתניה לילה טובבבבבבבבבבבבבבבבבבב

frackit

New member
חחח

כן כן נולדתי באותו התאריך....אבל זה לא כיף כי אז כל התשומת לב עליה ...חחח סתם...גם אני ובן דוד שלי חולקים יומולדת עם גברת בריטני!!!

sivanick

New member
../images/Emo66.gif

שם: סיון תאריך לידה: 3.8.87 מקום מגורים: ת"א שיר אהוב: Maroon 5 - She Will Be Loved סרט אהוב: ריקוד מושחת/גריז תוכנית טלוויזיה אהובה: אוסי זמר אהוב: רובי וויליאמס זמרת אהובה: קלי יום אהוב בשבוע: חמישי
דיסק אהוב: מילניום תאריך אהוב: התאריך לידה שלי?
אה וגם התאריך שיחרור.. ים או בריכה? ממממ...קשה מידי אבל נבחר ים. ארטיק או גלידה? גלידה האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? לא האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן אבל לא למישו או משו כזה..
האם אי פעם שיקרת? ברור חח יש/אין חבר/ה: אין גובה: 1.67 נראה לי.. מידת נעלים: 39 פריסינג: לע קעקועים: לע ב24 שעות האחרונות בכית? לע ב24 שעות האחרונות צחקת? מלאאאאאאאא ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? מלאאאאאאא חח ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? חח כן
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ה-24 שעות האחרונות היו מושלמות
ב24 שעות האחרונות קנית משהו? אממ לא בימים אלו אתה מאוהב? לא תודה לאל הדבר שהכי קשה לך איתו: אהבה. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אפחד האדם האחרון שהתקשר אלי- חברה שלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: מסנג'ר..חברה שלי. המקום האחרון שהייתי בו: סימפל בנמל
הסטיה שלי היא: שיפגעו בי, ישברו לי את הלב וככה אני אתאהב יותר
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- לישוןןן תכונה טובה שלי: יש מלאא חחחח אבל הכי חשובה זה חזקה
תכונה רעה שלי: לפעמים תמימה האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? חס וחלילה האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? יכול להיות האם גנבת משהו במכולת? יכול להיות חח יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים שך הקרובים שלי ושל ג'קקק אכלת משהו לא כשר? בטעות אתה שומר כשרות? משתדלת שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? בכוונה לא הפרת הבטחה שהבטחת? לא השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? תכלת באיזה בושם אתה משתמש? ז'אן פול גוטייה הישן או אולטרה ויולט אתה אוהב לענוד תכשיטים? ככה ככה מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אמ אממ לא היה משו כזה באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? אין גיל מסוים. מתי שמרגישים שצריך. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? אפעם שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? אממ לפני שלושה שבועות נראה לי.. היית במועדון? אתמול לבשת חצאית? חח יא, אני בקושי לובשת חצאיות אבל במקרה אתמול כן
קנית בגד? השבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכרת הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? אתמול אני מניחה היום: באיזו שעה התעוררת? רבע לשלוש מה/מי העיר אותך? אלוהים
מה היה הדבר הראשון שאמרת? איפה כולם? חח מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הרעש של המחשב חח מה היה השיר הראשון ששמעת? pump it של בלאק אייד פיז מה אכלת? ג'חנון עם ביצה
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "אוף אני שונאת שיש לי ריח של סיגריות בשיער". איזה כיתה את: אני לא בכיתה חח הבנאדם הכי יפה שראית: ניק
את חושבת שאת יפה? כן חח סתם נו לא שואלים דברים כאלה את חושבת שאת צבועה? ממש לא. את חושבת שאת קנאית? אולי לפעמים כמו כל אחד.. את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? בזמן האחרון מזה לא..וזה רע אני יותר מידי מתפשרת. את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? חסכנית בנאדם ש: שונא/ת: אפחד אוהב/ת: מלאא מתגעגע/ת אליו: עומרי. חסר לך: עומרי :\ עושה לך טוב להיות איתו: חברות שלי הכי מצחיק: חברה שלי הכי דפוק: חח לא יודעת נו הכי מוזר: לא מתחברת עם אנשים מוזרים.. הכי כיף לדבר איתו: מישי מהבסיס שלי.. יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחברה שלי איזה צלצול יש לך? Love Generation הקול הכי יפה ששמעת? מממ נראה לי של מאריה קארי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של בקסטריט את רוצה להיות זמרת? הלוואי חח את רוצה להיות שחקנית? לא נראה לי שאני מסוגלת..יש לי פחד במה
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אולי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בטח איפה את רוצה פירסינג? בטבור אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה. מי האדם האחרון שדיברת איתו? לא היה כבר תשאלה הזאת? חברה שלי מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? יש בי עוד כוח - עידן רייכל מה הסרט האחרון שראית? משו בטלויזיה לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? כוכב נולד מה הדיסק האחרון ששמעת? מממ בטח של בקסטריט מה החלום שלך? להיות מאושרת האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חח לאאא בנית טירה מחול? בטח שהייתי קטנה היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא:\ סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא שאלון מוזר קצת.

elena20

New member
עונה

שם:ילנה תאריך לידה:22.04.85 מקום מגורים:צפון שיר אהוב:מלאאאאאאאאאא סרט אהוב: "במקום הזה" תוכנית טלוויזיה אהובה:"חברים" ז"ל
,בנות גילמור,מכושפות,ארץ נהדרת. זמר אהוב:ג'יימס בלאנט זמרת אהובה:בריטני
יום אהוב בשבוע:שבת דיסק אהוב:מילניום של הבויז תאריך אהוב:אין ים או בריכה?ים ארטיק או גלידה? האם אי פעם עישנת?לא האם אי פעם שתית אלכוהול?כן וזה היה דוחה האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?לא האם אי פעם נשבר לך הלב?כן
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?כן
האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב?אממ..נראה לי שכן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כןןןןן האם אי פעם שיקרת?שונאת לשקר,אבל אם זה מצב שאני צריכה לשקר על מנת לא לפגוע ברגשותיו של מישהו,אז אני אשקר. יש/אין חבר/ה:ישששששש,רונני שלי
גובה:1.59 מידת נעלים:38 פריסינג:יש בטבור ונזם קעקועים:לאא ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כןןןןןןן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן,את חבר שלי ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?לא בימים אלו אתה מאוהב?כןן
הדבר שהכי קשה לך איתו:שאני צריכה לעשות שוב פסיכומטרי
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?אופרה ווינפרי או בריט
האדם האחרון שהתקשר אלי: חבר שלי - האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:חבר שלי המקום האחרון שהייתי בו:
הסטיה שלי היא:חחחחחחחח, יש יותר מדי הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-אהבה תכונה טובה שלי:טובת לב תכונה רעה שלי:עצבנות האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא האם צחקת על מישהו בעל מום?לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?לא \קמת פעם לקבצן?כן האם גנבת משהו במכולת?לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?אימא שלי אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות?לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?לא, כי זה קורה יותר מדי גם בלי כוונה
הפרת הבטחה שהבטחת?כן השתכרת עד אבדן חושים?לא מה צבע החדר שלך?לבן ועץ באיזה בושם אתה משתמש?דולצ'ה וגאבנה(לא יודעת איך כותבים בעברית) אתה אוהב לענוד תכשיטים?לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?אממממ.. לא עולה לי כרגע שום דבר לראש באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?אין ממש גיל מסוים,למרות שנראה לי לא כדאי לפני גיל 17,אבל שוב זה תלוי בהרגשה של בני הזוג. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. חיבקת מישהו/י?היום מישהו/י חיבק/ה אותך?היום עישנת?אף פעם,לקחתי רק פעם אחת בחיים שלי שכטה שתית משקה אלכוהולי?רק טעמתי,ולא זוכרת מתי, ממש מזמן השתכרת?אף פעם היית במועדון?לפני מלא זמן,לפני איזה 8 חודשים כשהייתי באילת. לבשת חצאית?השבוע קנית בגד?חחחחח,יותר מדי זמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?אתמול הקדישו לך שיר?אף פעם שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת?12 מה/מי העיר אותך?התעוררתי לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת?"היי אימא,אני רעבה" מה היה הדבר הראשון ששמעת?את הטלויזיה מה היה השיר הראשון ששמעת?לא שמעתי מה אכלת?מלאאא דברים,טחנתי כל היום
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?אישי
איזה כיתה את:אני כבר לא בבית ספר
הבנאדם הכי יפה שראית:השחקן שיחק את הגנן ב"עקרות בית נואשות" קוראים לו ג'סי את השם משפחה אני לא זוכרת,הוא פשוט מושלם!!!!!!! את חושבת שאת יפה?לא ממש את חושבת שאת צבועה?לאאאאאאא את חושבת שאת קנאית?קצת את חושבת שאת קרצייה?לא את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?לפעמים,חחח בזבזנית או חסכנית?משהו באמצע בנאדם ש: שונא/ת:אין אוהב/ת:לא יכולה לבחור אחד:משפחה,חבר,חברות מתגעגע/ת אליו:חבר שלי
חסר לך:חבר שלי
עושה לך טוב להיות איתו:חבר שלי הכי מצחיק:חברה שלי מורן הכי דפוק:אני הכי מוזר:חבר שלי הכי כיף לדבר איתו:חבר שלי יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?אימא וחבר שלי איזה צלצול יש לך?שאקירה hips don't lie הקול הכי יפה ששמעת?לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של בריטני ושון
את רוצה להיות זמרת?כן, רק חבל שאין לי כישרון
את רוצה להיות שחקנית?כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?ברור אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?תמיד איפה את רוצה פירסינג?לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?הולכת לתחנת משטרה ואז היה מתברר שהכסף שייך לאיזה מיליונר והוא יפצה אותי על זה שמצאתי ויביא לי חצי
מי האדם האחרון שדיברת איתו?חבר שלי מה את עושה עכשיו?עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית?קינג קונג
,סרט משעמם מה התוכנית האחרונה שראית?בנות גילמור מה הדיסק האחרון ששמעת?סתם אוסף של כל מיני שירים מה החלום שלך?וואווווווו יש יותר מדי האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא בנית טירה מחול?כןןןןןןןןן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לאהג סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא היית בחקירה משטרתית? לאאאא

תשובותי

שם: דולב פימה תאריך לידה: 7.1.1983 מקום מגורים: גן יבנה שיר אהוב: וואו, יש הרבה. ביניהם האהובים ביותר: סמיר שוקרי - רונה, איציק קלה - רפאני, ומן הסתם כל השירים של הבקסטריט בויז סרט אהוב: הלקוח, הפירמה, הארי פוטר, ועוד... תוכנית טלוויזיה אהובה: דוסון קריק, השיר שלנו, THE OC, מגרש ביתי, ועוד... זמר אהוב: ריקי מרטין, אנריקה איגלסיאס, קובי פרץ, אייל גולן, הראל סקעת, עומרי רוטברד ועוד רבים וטובים זמרת אהובה: וויטני יוסטון, סלין דיון, מרגלית צנעני, נינט טייב, שירי מימון, מירי מסיקה ועוד רבות וטובות יום אהוב בשבוע: כל הימים דיסק אהוב: כל האלבומים של הבקסטריט בויז תאריך אהוב: 7.1.1983 (יום הולדתי) ים או בריכה? לא זה ולא זה ארטיק או גלידה? לא משנה האם אי פעם עישנת? לא ולעולם לא אעשן האם אי פעם שתית אלכוהול? לא ולעולם לא אשתה האם אי פעם לקחת סמים? לא ולעולם לא אשתמש האם אי פעם עברת על החוק? לא האם אי פעם נשבר לך הלב? כן, לפני שבע שנים האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? לא האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? בעיקר שקרים לבנים, אם בכלל יש/אין חבר/ה: חבר (אני גיי) ונכון לכרגע אין חבר גובה: כ-165 מידת נעלים: 42 פריסינג וקעקועים: איכססססססססס, למרות שלאנשים מסוימים זה יפה (במיוחד קעקועים) ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לחם זה נחשב? כי אם לא, אז לא קניתי כלום למעשה כבר כמה חודשים טובים בימים אלו אתה מאוהב? כן, אני מאוהב באותו בחור שבע שנים. הדבר שהכי קשה לך איתו: שאנשים חושבים שזה שאתה לא נראה פיגוז זה נותן להם לגיטמציה להתעלם ממך. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אין, אני מרוצה ממי שאני האדם האחרון שהתקשר אלי- מישהו שהכרתי אתמול בלילה. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אוראל (הבחור בו אני מאוהב) המקום האחרון שהייתי בו: הרצליה (ביום רביעי, בחתונה) ובאשדוד (ביום שישי, ארוחה של ליל שבת) הסטיה שלי היא: בקסטריט בויז, אני מטורף עליהם כבר קרוב ל9 שנים הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- הערצה לבקסטריט בויז תכונה טובה שלי ותכונה רעה שלי: אין הנחתום מעיד על עיסתו, אך אם יש תכונה שאני אוהב ושונא במקביל זה שאני מתעצבן ונרגע מהר האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן האם צחקת על מישהו בעל מום? לא, כי אני בעצמי בחור עם סיפור מיוחד. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן, בכיתה ח', הייתי צריך להגיע לשעת אפס בספורט (עונש), ולא הגעתי וכשנכנסתי לכיתה השפלתי אותה עם הדברים הלא יפים שאמרתי. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לזקנה כן, לעיוור עוד לא יצא לי. תרמת פעם לקבצן? לא האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? - אכלת משהו לא כשר? כן. אתה שומר כשרות? משתדל שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? צהוב באיזה בושם אתה משתמש? לא זוכר את שמו, אני שם אותו בעיקר לאירועים אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? בין 16 ל-18 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. חיבקת מישהו/י? יום רביעי האחרון מישהו/י חיבק/ה אותך? האחייניות שלי אתמול ושלשום עישנת? מעולם לא עישנתי ולעולם לא אעשן שתית משקה אלכוהולי? שתיתי משקה שהיה בו טיפה אלכוהול ב7.7.2004 (יום החתונה של אחי) השתכרת? מעולם לא השתכרתי היית במועדון? עוד לא יצא לי ללכת למועדונים לבשת חצאית? מעולם לא קנית בגד? קצת לפני כיפור, חולצה שעלתה לי 120 שקל אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכר הקדישו לך שיר? בכיתה ט', במסיבה שעשיתי בבית, התקליטן (חבר שלמד איתי בכיתה) הקדיש לי את אווריבדי בקסטריט באק שיפרו לך את המצברוח? לפני שבועיים בערך היום: באיזו שעה התעוררת? 7:45 (בערך) מה/מי העיר אותך? יקיציה טבעית מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת? חדשות מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכר מה אכלת? שני סנדוויצ'ים עם שוקולד איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: אני כבר סיימתי ללמוד לפני 4 שנים הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? אני חושב שאני חמוד את חושבת שאת צבועה? איני צבוע את חושבת שאת קנאית? איני טיפוס קנאי את חושבת שאת קרצייה? לא קרציה את חושבת שאת עקשנית? עקשן את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? תלוי במצב הכלכלי שלי באותו רגע, אם יש לי אפשרות אז אני בזבזן ואם אין אז אני משתדל לחסוך בנאדם ש: שונא/ת: לא שונא אף אחד, מלבד הפלסטינאים יימח שמם ושם זכרם אוהב/ת: המשפחה שלי מתגעגע/ת אליו: אין חסר לך: אין עושה לך טוב להיות איתו: - הכי מצחיק: - הכי דפוק: - הכי מוזר: - הכי כיף לדבר איתו: יש כמה כאלה יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אופיר (חבר טוב), יניב (חבר טוב מהבלוגים) איזה צלצול יש לך? דראונינג -בקסטריט בויז הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? בקסטריט בויז את רוצה להיות זמרת? לא רוצה להיות מפורסם את רוצה להיות שחקנית? אותה התשובה כמו קודם אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כשאני אומר אני בהחלט מתכוון איפה את רוצה פירסינג? לא אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? בודק למי זה שייך, אם לא מוצא, אז לוקח את הכסף וקונה בית ואוטו מי האדם האחרון שדיברת איתו? שרון, ידיד טוב שלי מהבלוגים מה את עושה עכשיו? אני כרגע עונה על השאלון הזה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? לא זוכר מה התוכנית האחרונה שראית? פוקימון ומועדון ווינקס בערוץ הילדים מה הדיסק האחרון ששמעת? BACKSTREET BOYS האלבום הראשון של הלהקה, במהלך השבוע שעבר מה החלום שלך? לפגוש את הבקסטריט בויז ושיהיה לי בן זוג האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? אין לי רישיון סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא

Eti No Name

New member
הייי הו! עונה. ../images/Emo152.gif ../images/Emo14.gif

שם: אתי. תאריך לידה: 24.6.89 מקום מגורים: רחובות. שיר אהוב: היי זה קשה.
.. Bon Jovi - Always. סרט אהוב: מלך האריות / תפוס ת'כריש / מוצאים את נמו / מדגסקר וכו'.
תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים.
זמר אהוב: ג'יימס בלאנט / לני קרביץ. זמרת אהובה: כריסטינה אגילרה.
יום אהוב בשבוע: יומשישי. דיסק אהוב: מילניום.
תאריך אהוב: 24.6.89
ים או בריכה? תלוי למה.
ארטיק או גלידה? גלידה. האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם לקחת סמים?
האם אי פעם עברת על החוק?
האם אי פעם נשבר לך הלב?
.. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
האם אי פעם בכית על מישהו?
האם אי פעם בכית על מישהי?
האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לוידעת.
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? ברור!! האם אי פעם שיקרת?
יש/אין חבר/ה:
גובה: 1.75 או משו כזה.
מידת נעלים: 40/39 פריסינג: אין. קעקועים: גם. ]; ב24 שעות האחרונות בכית?
ב24 שעות האחרונות צחקת?
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? חח די הרבה. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? נמ לא נראה לי.
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא.. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כע.
שתיה?
בימים אלו אתה מאוהב? נופ. הדבר שהכי קשה לך איתו: אבא?
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אנג'לינה ג'ולי?
האדם האחרון שהתקשר אלי- ג'וקית שלי.
האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לעלי. המקום האחרון שהייתי בו: החדר שלי?
הסטיה שלי היא: נשיכות.
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- המשפחה.
תכונה טובה שלי: יודעת לפנק, להקשיב. תכונה רעה שלי: מופנמת. יותר מדי. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? אנג'לינה ג'ולי נחשבת?
האם צחקת על מישהו בעל מום? לא נראה לי..
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? בחלום, נחשב?
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לזקנה, פעם..
תרמת פעם לקבצן? יאס.. האם גנבת משהו במכולת? חחח לא נראה לי
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן.. אכלת משהו לא כשר? לא שידוע לי
אתה שומר כשרות? כן. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? נמ.. לא נראה לי.
הפרת הבטחה שהבטחת? כן.
:$ השתכרת עד אבדן חושים? לא.
מה צבע החדר שלך? ורוד - כתום באיזה בושם אתה משתמש? 212, לייט בלו, וקברט. אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא, רק אם זה מתנה.. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? המ. בואו לא נעלה את זה.
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? לא משנה הגיל לדעתי.. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. חיבקת מישהו/י? מקודם, את אמא.
מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול, חברה שלי. עישנת? נרגילה נחשב?
כי אם כן, אז יום חמישי.. שתית משקה אלכוהולי? נמ. *חושבת*.. שבועות.
השתכרת? אפעם.
היית במועדון? ואוו.
.. פסח. P: לבשת חצאית? המ פסח גם
.. קנית בגד? אתמול. :] אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? מקודם, לחברה שלי.
הקדישו לך שיר? אפעם.
שיפרו לך את המצברוח? ממ.. מוצא"ש. היום: באיזו שעה התעוררת? 14:49.
מה/מי העיר אותך? התעוררתי לבד.. שמעתי את אמא בסלון. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "מתי את יוצאת מהמקלחת?"
מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הקול של אמא. מה היה השיר הראשון ששמעת? AJ MClean - I Wanna Be Happy
מה אכלת? דגני בוקר, סינמינס. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מתי לצאת מהבית.
איזה כיתה את: יא' הבנאדם הכי יפה שראית: הוו.. אחיין שלי.
ובראד ואנג'לינה ברור. את חושבת שאת יפה? מממ כן. את חושבת שאת צבועה? אני לא צבועה, אני פשוט מסתירה מכמה אנשים מה אני חושבת עליהם מטעמי ויכוח.
את חושבת שאת קנאית? לא.. את חושבת שאת קרצייה? לא?
את חושבת שאת עקשנית? לא, חח את אוהבת את עצמך? כן. :] בזבזנית או חסכנית? חסכנית. בנאדם ש: שונא/ת: הו.. לא לפה. אוהב/ת: אמא.
מתגעגע/ת אליו: ממ, חברה. חסר לך:
עושה לך טוב להיות איתו: אחי.
הכי מצחיק: חח, ידיד שלי.
הכי דפוק:
.. הכי מוזר: ממ לוידעת. 0_O הכי כיף לדבר איתו: אפרתי.
יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברות.
איזה צלצול יש לך? אינקומפליט.
הקול הכי יפה ששמעת? של כריסטינה אגילרה, ושל אלכס.
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של אלכס.
את רוצה להיות זמרת?
את רוצה להיות שחקנית?
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? חח לא נראה לי. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? המון פעמים.. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן.. איפה את רוצה פירסינג? בסנטר. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? המון..
מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא. מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון על זה.
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?
מה את/ה שומע/ת? Quit Playing Games
מה הסרט האחרון שראית? נמ *חושבת*.. לא זוכרת.
מה התוכנית האחרונה שראית? קונאן אובריאן.
מה הדיסק האחרון ששמעת? בון ג'ובי - קראש.
מה החלום שלך? להיות מאושרת. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?
רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?
שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
בנית טירה מחול?
היית במקום שהיית מ

efratushh

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם: אפרת תאריך לידה: 9.6.88 מקום מגורים: קרית אתא שיר אהוב: אממ הרבה... סרט אהוב: לא בא לי להיזכר עכשיו.. תוכנית טלוויזיה אהובה:זהות בדויה זמר אהוב:כל אחד מבקסטריט זמרת אהובה: קרי אנדרווד יום אהוב בשבוע:שבת דיסק אהוב: Never Gone תאריך אהוב: אממ 7.6 ים או בריכה?ים ארטיק או גלידה? גלידה האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? לא חושבת האם אי פעם נשבר לך הלב?כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן, יותר מידי. האם אי פעם בכית על מישהו?כן האם אי פעם בכית על מישהי?כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת?כן יש/אין חבר/ה: אין גובה: 1.53 מידת נעלים: 38? פריסינג: אין קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית? רציתי ב24 שעות האחרונות צחקת?כן, אבל לאצחוק אמיתי.. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ללמוד למתכונת נחשב שטות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? עם עצמי....
ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו:בגלל שקשה לי עם זה אני מעדיפה לא לומר.. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? - האדם האחרון שהתקשר אלי-לא זוכרת. בטח חברה... האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אמממ זה היה ממש ממש ממזמן!! המקום האחרון שהייתי בו: החדר שלי. הסטיה שלי היא: יש הרבה.. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-לא יודעת. תכונה טובה שלי: יש. אני לא יכולה להצביע על אחת כרגע. תכונה רעה שלי:אני ביקורתית מידי כלפי עצמי. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? חח לא.. למה לי?! אני בקושי נכנסת לשלי... האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא:p האם צחקת על מישהו בעל מום?אני מאוד מקווה שלא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא זכור לי, אבל אני לא אתפלא אם זה קרה. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לילד קטן...
תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? אממ לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן
השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? לא יודעת איך קוראים לו. ממש לא משנה לי. אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא ממש. תלוי איזה. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? היו כ"כ הרבה.לא רוצה להיזכר. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? אחרי חתונה. ולא להתחתן בגיל צעיר!! מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. חיבקת מישהו/י? לפני יומיים, חברה שלי חזרה מבי"ח מישהו/י חיבק/ה אותך? חברה שלי שחזרה מבי"ח עישנת?ממש ממש מזמן שתית משקה אלכוהולי? בתחילת שנה השתכרת?מעולם לא. היית במועדון? לא הייתי. ואני לא אהיה. לבשת חצאית? כל יום..:p קנית בגד? חחח גם ממזמן.שונאת לקנות בגדים! אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?שבוע שעבר, לחברה שלי כשהיא הייתה בבי"ח.. הקדישו לך שיר? זה לא קרה. שיפרו לך את המצברוח? אממ לא זוכרת. היום: באיזו שעה התעוררת? 9 מה/מי העיר אותך? הטלפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? "הלו"
מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הטלפון מה היה השיר הראשון ששמעת? זה שאני שומעת עכשיו על ריפיט.. מה אכלת? לא אכלתי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אממ המתכונת הקרבה.. איזה כיתה את: י"ב הבנאדם הכי יפה שראית:בכל אדם יש יופי. זו שאלה מטופשת. את חושבת שאת יפה? לא, אבל לפעמים כן. את חושבת שאת צבועה? לפעמים את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? כשאני רק רוצה להיות, אבל אני לא רוצה. את חושבת שאת עקשנית? מאוד. את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? חסכנית בנאדם ש: שונא/ת: מורה לשעבר שלי אוהב/ת: אין רק אחד..משפחה, חברות מתגעגע/ת אליו:אני לא מתגעגעת לאף אחד כרגע חסר לך: אף אחד. עושה לך טוב להיות איתו: החברות הקרובות שלי הכי מצחיק: הודיה,יערה, קארין הכי דפוק: אף אחד
הכי מוזר: אני... הכי כיף לדבר איתו: לא יודעת.. יש לך פלאפון? לא למי אתה מתקשר הכי הרבה?יערה.אני לא מדברת הרבה בטלפון איזה צלצול יש לך? אין.. הקול הכי יפה ששמעת? בקסטריט, דיוויד סנדון, קרי אנדרווד איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? בת דודה שלי
את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אין סיכוי. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן, לצערי. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? אני בקושי אומרת את זה, אבל כשאני אומרת אני מתכוונת. איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה.. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? זה יישמע חסדני, אבל הדבר הראשון שהייתי עושה זה לתת לאנשים נזקקים. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחי מה את עושה עכשיו? עונה על זה, שומעת שיר ומדברת עם חברה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? יאפ מה את/ה שומע/ת? לא רוצה להגיד... חחח מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? זהות בדויה!
מה הדיסק האחרון ששמעת? never gone מה החלום שלך? אממ אני עדיין לא סגורה עליו האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן, ואז הבנתי שלא צריך לזה אומץ. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כן.. חחח היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? מקום פיזי לא, מקום נפשי כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? אי מקווה שזה יהיה בשנה הקרובה.. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית?לא אחלה של שאלון, אם כי יש בו כמה שאלות שלא לעניין..

ringe lotte

New member
עונה

שם: סוף תאריך לידה: 23.3.86 מקום מגורים: ראשל"צ שיר אהוב: המון שירים של הבויז! סרט אהוב: 10 דברים שאני הכי שונאת אצלך תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים זמר אהוב: עיברי לידר זמרת אהובה: אין יום אהוב בשבוע: סופ"ש דיסק אהוב: NG תאריך אהוב: 23.8.2005 ים או בריכה? אוהבת את שניהם.... אבל ים חינם.... ארטיק או גלידה? גלידת שקולד! דה! האם אי פעם עישנת? לא!!! איכס! האם אי פעם שתית אלכוהול? כן.... בקטנה... האם אי פעם לקחת סמים? לא!!!!!!!!!!!!!! האם אי פעם עברת על החוק? כן כשהייתי ילדה.... האם אי פעם נשבר לך הלב? כן.... אבל זה לא כזה נורא.... עכשיו הוא שלם. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? אני מניחה שכן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? לצערי כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא חושבת האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כל יום... לעומר.. הרבה יותר מפעם אחת ביום. האם אי פעם שיקרת? כן... יש/אין חבר/ה: עומר!!!
גובה: מטר 68 בערך מידת נעלים: 38 פריסינג: אין.. אלא אם כן חורים באוזניים נחשבים קעקועים: לא... ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא נראה... ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? דה! עומר! הדבר שהכי קשה לך איתו: לא יודעת.. משפחה? מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? לא יודעת... האדם האחרון שהתקשר אלי- עומר!!!!
האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: זה היה מזמן... אני מדברת עם עומר בסקייפ מספיק טוב? המקום האחרון שהייתי בו: צבא? הסטיה שלי היא: עומר! הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- עומר!!!! תכונה טובה שלי: אני לא אוהבת להעיד על עצמי ולכן: לפי עומר: שאני אוהבת תכונה רעה שלי: אני...(כנ"ל) לפי עומר: הפרפקציונזם שלי האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לילדה קטנה שבקשה זה גם נחשב? לעזור לעיור ולזקנים במקרים אחרים גם נחשב? תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן! עומר אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא מפריע לי אני צמחונית שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא נראה לי הפרת הבטחה שהבטחת? יצא לי לצערי השתכרת עד אבדן חושים? לא... מה צבע החדר שלך? אמור להיות סגלגל.... באיזה בושם אתה משתמש? בעיקר באולטרה ויולט אתה אוהב לענוד תכשיטים? לפעמים מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? השותף שלי למשרד ממש מציק ולא רק לי אבל הוא איתי בחדר אז אני גורמת למפקדות שלי להעיף אותו מהחדר שלי כדי שיהיה לי שקט ואם הוא מעצבן אותי מאוד אני מגעילה אליו וזה ממש בניגוד לאופי שלי... באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 18 לא לפני... מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. חיבקת מישהו/י? היום בבוקר מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת די מזמן השתכרת? אף פעם היית במועדון? מזמן מאוד וטוב שכך לבשת חצאית? לפני שבועיים נראה לי.. בשבועות... קנית בגד? מזמן... חצי שנה ככה... אולי פחות... לא זוכרת. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני כמה דקות הקדישו לך שיר? אף פעם... אלא אם כן זה שהחבר שלי הכין לי דיסק שבו כל השירים מוקדשים לי נחשב שיפרו לך את המצברוח? כשהייתי מדוכאת היום: באיזו שעה התעוררת? בערך ב9 פעם ראשונה ואז בערך ב9 וחצי מה/מי העיר אותך? הפלאפון עניני צבא ואז סתם לא הצלחתי לחזור לישון כמו שצריך מה היה הדבר הראשון שאמרת? הלו מה היה הדבר הראשון ששמעת? מישהי מהניחידה שלי שאלה אותי משהו... מה היה השיר הראשון ששמעת? אין לי מושג מה אכלת? טוסט איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא זוכרת... איזה כיתה את: צבא! הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודדעת.. אורלנדו בלום? את חושבת שאת יפה? לא באמת את חושבת שאת צבועה? לעיתים את חושבת שאת קנאית? אני בטוחה בכך את חושבת שאת קרצייה? לעומר כן! את חושבת שאת עקשנית? כיש משהו שאני ממש רוצה את אוהבת את עצמך? משתדלת בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: ניר!!!!!!!! אוהב/ת: עומר!!!!!!!!!!!!!!
מתגעגע/ת אליו: עומר! חסר לך: עומר! עושה לך טוב להיות איתו: עומר! הכי מצחיק: עומר! הכי דפוק: גם עומר!!!
הכי מוזר: ברור שעומר! הכי כיף לדבר איתו: קלטתם כבר? עומר! יש לך פלאפון? כן! למי אתה מתקשר הכי הרבה? לעומר! איזה צלצול יש לך? אינקומפליט הקול הכי יפה ששמעת? של עומר!!!!!! איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? ממש לא נראה לי.... אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן!!!!!!! עומר!!! שאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן! איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? שומרת... חוסכת... מתחתנת עם עומר... מקימה איתו משפחה עם הרבה ילדים... מי האדם האחרון שדיברת איתו? עומר! מה את עושה עכשיו? חוץ מלענות על השאלון? מדברת עם עומר בסקייפ את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? BSB מה הסרט האחרון שראית? MI3 מה התוכנית האחרונה שראית? בנות גילמור נראה לי... מה הדיסק האחרון ששמעת? NG מה החלום שלך? להקים משפחה עם עומר האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? אולי מזמן... בנית טירה מחול? לא היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן יש לי רשיון כבר זמן מה סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא נראה לי. היית בחקירה משטרתית? לא.

למעלה