שאלון

Blank Smile

New member
../images/Emo181.gif שאלון

כי מה זה משעמם לי
שם: תאריך לידה: מקום מגורים: שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: ים או בריכה? ארטיק או גלידה? האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש/אין חבר/ה: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית?

Shiri from the block

Active member
עונהה שם: שירן תאריך לידה: 21.7.87 מקום מגורים: מעלה אדומים שיר אהוב:| אין לי כוח להגיד את כולם אז כרגע הוא- Gone של קלי. סרט אהוב: שר הטבעות../images/Emo47.gif תוכנית טלוויזיה אהובה: זינה, חברים, ורוניקה מארס, אבודים... זמר אהוב: אממ אמינם זמרת אהובה: בריטני!../images/Emo99.gif יום אהוב בשבוע: חמישי, חוזרים לבית../images/Emo99.gif דיסק אהוב: בקסטריט ובריטני (מבחינת זמרים, לא הדיסק עצמו) תאריך אהוב: לא יודעת ים או בריכה? בריכה ארטיק או גלידה? ארטיק האם אי פעם עישנת? כע האם אי פעם שתית אלכוהול? כע האם אי פעם לקחת סמים? לע האם אי פעם עברת על החוק? לע האם אי פעם נשבר לך הלב? כע האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כע האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כע האם אי פעם בכית על מישהו? ../images/Emo45.gif האם אי פעם בכית על מישהי? ../images/Emo45.gif האם אי פעם שברת למישהו את הלב? ../images/Emo128.gif האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? ../images/Emo127.gif האם אי פעם שיקרת? חיובי יש/אין חבר/ה: איןן גובה: ../images/Emo11.gif מידת נעלים: 39 פריסינג: לאא קעקועים: יום אחד יהיה../images/Emo99.gif ב24 שעות האחרונות בכית? כמעט, בגלל סדרה../images/Emo10.gif ב24 שעות האחרונות צחקת? כע ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? אמא.. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? הא? לא../images/Emo12.gif..... ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? ואו האמת שאני כבר לא יודעת, נראה לי פעם ראשונה בחיים שלי ש..לא. הדבר שהכי קשה לך איתו: אהבה. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? בריטני? האדם האחרון שהתקשר אלי- דודה שלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: איסיקיו? במסנג'ר דיברתי עם איזה אחד. המקום האחרון שהייתי בו: בית? הסטיה שלי היא: ../images/Emo12.gif הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- מוזיקה. תכונה טובה שלי: - תכונה רעה שלי: יש כל מיני שאין לי כוח לחשוב עליהם עכשיו האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? חח ממש, רק אני עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? ממ לא עד כמה שזכור לי, אבל עזרתי פעם לאישה מבוגרת עם מלא שקיות שעלתה מדרגות לסחוב אותם../images/Emo152.gif תרמת פעם לקבצן? כע האם גנבת משהו במכולת? פעם פעם יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים של אנשים שאני אוהבת. אכלת משהו לא כשר? כןןןןן!../images/Emo47.gif אתה שומר כשרות? לא../images/Emo99.gif שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא../images/Emo12.gif הפרת הבטחה שהבטחת? כן. השתכרת עד אבדן חושים? חח כן.. מה צבע החדר שלך? קיר אחד צהוב ובצדדים ורוד (כן, ורוד../images/Emo3.gif) באיזה בושם אתה משתמש? פנטסי של בריטני!../images/Emo99.gif הייתי אומרת גם את קיריוס אבל אני אלרגית אליו גאד דאמט../images/Emo7.gif אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא.. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אני מעדיפה לא לענות. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? באיזה גיל שבא להם כל עוד זה עובר את גיל 16. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. חיבקת מישהו/י? אמא שלי נחשב?../images/Emo122.gif אתמול כשחזרתי מהצבא מישהו/י חיבק/ה אותך? אמא? עישנת? לפני שבוע שתית משקה אלכוהולי? לפני....... חודש השתכרת? בסילבסטר של שנה שעברה היית במועדון? אני מעדיפה לא לענות, זה מביך../images/Emo122.gif לבשת חצאית? איכסססס קנית בגד? אממ נראה לי לפני שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכרת../images/Emo12.gif הקדישו לך שיר? לא היה. שיפרו לך את המצברוח? אממ, לא זוכרת... היום: באיזו שעה התעוררת? 13:37 ../images/Emo99.gif מה/מי העיר אותך? אני../images/Emo3.gif מה היה הדבר הראשון שאמרת? כלום../images/Emo12.gif מה היה הדבר הראשון ששמעת? את ההופעה של בקסטריט בEMA 2000../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif מה היה השיר הראשון ששמעת? ^^ אבל גם ראיתי, זה הופעה../images/Emo99.gif מה אכלת? כלוםם איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? היום? כלום. בנתיים לפחות../images/Emo3.gif איזה כיתה את: צבא. הבנאדם הכי יפה שראית: אעע איזו שאלה מצויינת../images/Emo6.gif בראד פיט ובריטני כמובן! את חושבת שאת יפה? דה, כמובן שלא. את חושבת שאת צבועה? לפעמים :X את חושבת שאת קנאית? כע../images/Emo3.gif את חושבת שאת קרצייה? חחח לפעמים../images/Emo6.gif את חושבת שאת עקשנית? אממ בערך את אוהבת את עצמך? מה יש לאהוב?../images/Emo3.gif בזבזנית או חסכנית? חסכנית../images/Emo152.gif בנאדם ש: שונא/ת: פאריס ביצ'טון אוהב/ת: ניק קרטר../images/Emo99.gif מתגעגע/ת אליו: אין חסר לך: אוי נו, מזה השאלה הזאת?../images/Emo10.gif לא חשוב../images/Emo7.gif עושה לך טוב להיות איתו: חברה שלי הכי מצחיק: צ'אנדלר?../images/Emo6.gif הכי דפוק: ג'ואי../images/Emo152.gif הכי מוזר:רוס! הכי כיף לדבר איתו: הדררר (של פורום קלי) יש לך פלאפון? כע למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברה שלי איזה צלצול יש לך? And than we kiss של בריט אבל אני כבר חייבת להחליף אותו, מתחיל להימאס לי מהשיר וזה לא טוב :| הקול הכי יפה ששמעת? לוסי לולס (זינה מהסדרה.. זינה../images/Emo3.gif) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם משו של וינדאוס. את רוצה להיות זמרת? עם הקול שלי, משו../images/Emo3.gif את רוצה להיות שחקנית? הייתי רוצה לנסות אבל אני יודעת שזה לא ילך לי../images/Emo3.gif אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כן! אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לא כבר הייתה את השאלה הזאת? איפה את רוצה פירסינג? אני לא רוצה../images/Emo12.gif אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? שומרת לעצמי?../images/Emo12.gif מי האדם האחרון שדיברת איתו? לא כבר הייתה את השאלה הזאת?? :| אממ יעני במציאות? טלפון? אז דודה שלי מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? ^^ מה הסרט האחרון שראית? וואי לא זוכרת../images/Emo12.gif מה התוכנית האחרונה שראית? ישנן בנות, אתמול במחשב.. איזה פרק עצוב../images/Emo7.gif מה הדיסק האחרון ששמעת? מילניום../images/Emo99.gif מה החלום שלך? לעוף מהארץ. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כע רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כע שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חח לא בנית טירה מחול? כןןןן!! היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא..../images/Emo12.gif נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? חח כן. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא. היית בחקירה משטרתית? נופ.

עונה..

שם: טל אזולאי תאריך לידה: 20.1.92 מקום מגורים:טבריה שיר אהוב: i want it that way של הבקסטריט בויז סרט אהוב: פרל הרבור תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים זמר אהוב: אמינם זמרת אהובה: קלי קלארקסון יום אהוב בשבוע: שלישי דיסק אהוב: brakeaway של קלי קלארקסון תאריך אהוב: 7.5.06 ים או בריכה? ים ארטיק או גלידה? גלידה האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? לא האם אי פעם שיקרת? כן יש/אין חבר/ה: אין גובה: מטר 54 מידת נעלים: 37,38 פריסינג:אין קעקועים: בבטן אחד ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: לימודים מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? ממ..לא יודעת האדם האחרון שהתקשר אלי- חברה שלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חברה שלי המקום האחרון שהייתי בו: ביצפר הסטיה שלי היא: לקסוס ציפורניים הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- החיים תכונה טובה שלי: רחמנות תכונה רעה שלי: קנאה האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא.. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן ולא מה צבע החדר שלך? כתום משמש....בעצם לא יועת איך קוראים לצבע.. באיזה בושם אתה משתמש? שחכתי תשם.. אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? המצאתי דברים רעים על מישהי.. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 16 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת?לא מעשנת שתית משקה אלכוהול: יום שישי שעבר.. השתכרת? לא זוכרת.. היית במועדון? לא זוכרת.. לבשת חצאית? היום קנית בגד? השבוע ביום ראשון אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום הקדישו לך שיר?לא זוכרת.. שיפרו לך את המצברוח? לא זוכרת.. היום: באיזו שעה התעוררת?רבע לשבע מה/מי העיר אותך? אמא שלי.. מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה השעה? חחח מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא שלי אומרת קומי לביצפר מה היה השיר הראשון ששמעת? the call של הבקסטריט בויז מה אכלת? בורקסים עם גבינה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מתי חוזרים הביתה.. איזה כיתה את: ח' הבנאדם הכי יפה שראית: ניק קרטר את חושבת שאת יפה? כן.. את חושבת שאת צבועה? ממ..קצת את חושבת שאת קנאית? כן..קצת את חושבת שאת קרצייה? לא ממש את חושבת שאת עקשנית? כן..מאוד את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? חסכנית בנאדם ש: שונא/ת: יהודה לוי! אוהב/ת: ניק קרטר מתגעגע/ת אליו: אח שלי.. חסר לך: סבא וסבתא שלי.. עושה לך טוב להיות איתו: חברה שלי הכי מצחיק: חברה שלי. הכי דפוק: לא יודעת.. הכי מוזר: לא יודעת.. הכי כיף לדבר איתו: אחותי יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא שלי איזה צלצול יש לך? היפס דונט ליי הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של האחיינית שלי.. את רוצה להיות זמרת? כן את רוצה להיות שחקנית?כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? רוקדים עם כוכבים אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן ולא איפה את רוצה פירסינג? לא אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? נותנת לעניים וקונה בגדים מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה את עושה עכשיו? מנקה חחח את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא מה את/ה שומע/ת?לא שומעתת.. מה הסרט האחרון שראית?ילדות רעות מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכרת.. מה הדיסק האחרון ששמעת? ברייק אווי של קלי קלארקסון מה החלום שלך? להיות שחקנית וזמרת האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא היית בחקירה משטרתית?לא

Blank Smile

New member
../images/Emo181.gif

שם: שני תאריך לידה: 6.10.87 מקום מגורים: הרצליה שיר אהוב: כל פעם משתנה, כרגע U And You're Hand של פינק סרט אהוב: מלך האריות
תוכנית טלוויזיה אהובה: ורוניקה מארס, חברים זמר אהוב: רובי וויליאמס זמרת אהובה: איימי מאוונסנס.
יום אהוב בשבוע: שישי.
גם אפשר לקום מאוחר וגם לא צריך לחשוב על לחזור לבסיס כמו בשבת בערב.. דיסק אהוב: ממ.. של אוונסנס, איי גס.. תאריך אהוב: 27.7.07. תאריך שיחרור
ים או בריכה? בריכה ארטיק או גלידה? ארטיק האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? חח כן האם אי פעם נשבר לך הלב? סוג של.. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כל יום.
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן. שניהם לא קשורים לאהבה או משהו..
האם אי פעם שברת למישהו את הלב? מקווה שלא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש/אין חבר/ה: אין גובה: 1.68 מידת נעלים: 40 פריסינג: אין קעקועים: עדיין אין.
ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? אכן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? בקטנה..
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? יאפ בימים אלו אתה מאוהב? לא, אבל יש כמה אנשים שלא מזיק להסתכל עליהם כשהם עוברים ליד.
הדבר שהכי קשה לך איתו: היתושים בבאר שבע!!
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? מישהו שהשתחרר כבר מצה"ל. האדם האחרון שהתקשר אלי- חברה מהצבא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: ממ.. חברה שלי במסנג'ר המקום האחרון שהייתי בו: בבית
הסטיה שלי היא: במבה עם פופקורן מתוק.
זה שילוב טעים.
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- הכלב שלי תכונה טובה שלי: אני.... נחמדה?
תכונה רעה שלי: עצלנית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? למסנג'ר, כן. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן האם צחקת על מישהו בעל מום? כן.. :$ האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא.. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן, המון.. האם גנבת משהו במכולת? חחח כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? הכלב שלי אכלת משהו לא כשר? יאפ אתה שומר כשרות? לא.. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? המון פעמים, כן.. :$ השתכרת עד אבדן חושים? לא, לא אוהבת לשתות.. מה צבע החדר שלך? תכלת בהיר... באיזה בושם אתה משתמש? של שרה ג'סיקה פרקר
אתה אוהב לענוד תכשיטים? בערך.. אני תמיד עם 2 טבעות, ולפעמים גם שרשרת.. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? הו, לא יפה לספר.
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 32. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? לפני.... 3 שבועות.. שתית משקה אלכוהולי? מלא מלא זמן.. השתכרת? אף פעם היית במועדון? הו, מלא זמן לבשת חצאית? גיל... 5
קנית בגד? יותר מידי זמן
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אממ.. לא יודעת.. שבא-מ-ת התכוונתי?.. לא יודעת..
הקדישו לך שיר? מלא זמן.
משהו כמו... אף פעם.
שיפרו לך את המצברוח? אתמול בערב היום: באיזו שעה התעוררת? 11 וחצי מה/מי העיר אותך? אחותי עשתה מלא רעש מה היה הדבר הראשון שאמרת? "למה אלין לא יורדת איתו?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "את תרדי איתו ב2?" מה היה השיר הראשון ששמעת? לא יודעת.. איזה משהו שאחותי שמעה בטלויזיה.. מה אכלת? ארוחת צהריים- ספגטי... איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מישהי מהצבא שלא התנהגתי אליה כזה יפה... איזה כיתה את: צבא
הבנאדם הכי יפה שראית: אממ.. אנג'לינה, אני מניחה.. את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לפעמים את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? חחח מנסה שלא.. את חושבת שאת עקשנית? בקטנה.. את אוהבת את עצמך? לפעמים.. בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: לא שונאת אף אחד.. אוהב/ת: אממ.. עזבו אותי, נו.
מתגעגע/ת אליו:
חסר לך: חברה שלה שגם עושה חצאים, אבל הפוכים ממני, אז לא ראיתי אותה כבר איזה חודשיים.. עושה לך טוב להיות איתו: לא יודעת... הכי מצחיק: מישהי מהצבא הכי דפוק: מישהו מהצבא
הכי מוזר: ^ הכי כיף לדבר איתו: חברה שלי ליטל יש לך פלאפון? אכן למי אתה מתקשר הכי הרבה? ליטל איזה צלצול יש לך? חחח כל מיני.. בעיקר הקלטות של חברות שלי.. הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של ורוניקה מארס את רוצה להיות זמרת? פחח לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לפעמים.. איפה את רוצה פירסינג? בשפה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? כל כך הרבה
סוף סוף הייתי קונה בריכה!
מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי מה את עושה עכשיו? רואה סיינפלד את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? נופ.. מה את/ה שומע/ת? לא שומעת
מה הסרט האחרון שראית? מוצאים את נמו
מה התוכנית האחרונה שראית? סיינפלד מה הדיסק האחרון ששמעת? של אוונסנס מה החלום שלך? אין לי ממש חלום.. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא
בנית טירה מחול? בערך היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כמובן
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא

Eti No Name

New member
התאריך שחרור שלך ../images/Emo12.gif ../images/Emo14.gif

תאריל גיוס של מלא מהשכבה שלי ושל חברה שלי

mamasitaa

New member
עונה../images/Emo204.gif

שם: יאנה קסטרו. תאריך לידה:8.12.1991 מקום מגורים:כרכור
שיר אהוב:A moment like this- קלי קלארקסון סרט אהוב: "ילדות רעות" תוכנית טלוויזיה אהובה:"האלופה" זמר אהוב: ג'סטין טימברלייק. זמרת אהובה: יש מלא אבל אם צריך לבחור-בריטני ספירס
יום אהוב בשבוע:שישי
דיסק אהוב: ברייקאוואי-של קליי
תאריך אהוב: היומולדתתת שילייי
ים או בריכה? יםםםםםםםםםםםםםםםםם
ארטיק או גלידה?ארטיק האם אי פעם עישנת?לא האם אי פעם שתית אלכוהול?כע האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?לא האם אי פעם נשבר לך הלב?כן
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?לא. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן
האם אי פעם בכית על מישהו?כן האם אי פעם בכית על מישהי?כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?מקווה שלא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן
האם אי פעם שיקרת?לא מה פתאום?! שאני אשקר?
יש/אין חבר/ה:יששששששששש
גובה:1.61 [גמדה] מידת נעלים:39 פריסינג:בקרוב בטבור
קעקועים:אין. ב24 שעות האחרונות בכית?לא.. כמעט
ב24 שעות האחרונות צחקת?כעעע והרבה חח ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כעע ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?מלאאאאאאאאא
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא שזכור לי. ב24 שעות האחרונות קנית משהו?אממ...כע
בימים אלו אתה מאוהב?כעעעעע
הדבר שהכי קשה לך איתו:שאני צוחקת בלי הפסקה! מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?בריטנייי
האדם האחרון שהתקשר אלי-שחכתי חחחחחחח
נראה לי סיון האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:ערני
המקום האחרון שהייתי בו:ביצפר הסטיה שלי היא:להיות סוטה
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-אנטון
תכונה טובה שלי:חברותית ותומכת תכונה רעה שלי:חסרת סבלנות האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כעע חחח
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לאאאאאאא
האם צחקת על מישהו בעל מום?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כע חחחחחחחח התחלתי להגיד לה שהיא עושה פרוטקציות ושהיא לא פיירית בלאט
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא ממש.. פעם מישהי נפלה אז עזרתי לה לקום
תרמת פעם לקבצן? כן... האם גנבת משהו במכולת? כן
כשהייתי קטנה חחחח יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן, מקס אולארצ'יק אכלת משהו לא כשר? לא
אתה שומר כשרות? אממ.. כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא.. הפרת הבטחה שהבטחת? כןן חחח
השתכרת עד אבדן חושים? לא... חחחחח עלק אובדן חושים. מה צבע החדר שלך? ירוק באיזה בושם אתה משתמש? קברט אתה אוהב לענוד תכשיטים? מאודדדדדדדדדדדד
מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא זוכרת
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כשמרגישים שמוכנים . מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. חיבקת מישהו/י? היום. מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת?בגלגול הקודם. שתית משקה אלכוהולי? לפני חודשיים בערך השתכרת?אף פעם היית במועדון? בשבועות לבשת חצאית? אממ.. לא זוכרת חח קנית בגד? מזמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכרת. הקדישו לך שיר?אממ... לפני שבועיים
שיפרו לך את המצברוח? אתמול. היום: באיזו שעה התעוררת? 7:00 מה/מי העיר אותך?סבא שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? "טוב" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "יאנצ'קה, קומי" מה היה השיר הראשון ששמעת? Hero של אנריקה. מה אכלת? ארטיק איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?שאח שלי מעצבן איזה כיתה את: ט' הבנאדם הכי יפה שראית:אני את חושבת שאת יפה? ברור את חושבת שאת צבועה? מדי פעם
את חושבת שאת קנאית? כע את חושבת שאת קרצייה? לא
את חושבת שאת עקשנית? כע את אוהבת את עצמך? כע בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: ירדן אוהב/ת:אנטון מתגעגע/ת אליו:אנטון חסר לך:כנ"ל עושה לך טוב להיות איתו: אנטון הכי מצחיק: כנ"ל הכי דפוק: אתה
הכי מוזר:מישו פריק מהשכבה
הכי כיף לדבר איתו: ליאנה! החברה הכי טובה שלי יש לך פלאפון?לא
למי אתה מתקשר הכי הרבה? אפחד חחח איזה צלצול יש לך? אין
הקול הכי יפה ששמעת? של ערן איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אין את רוצה להיות זמרת? כע את רוצה להיות שחקנית? כע אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כע כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כע איפה את רוצה פירסינג? בפופיק ובגבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? בגדים, ואחר כך חו"ל להגשים ת'שאיפות שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחשלי [יותר נכון רבתי] מה את עושה עכשיו? עונה לך
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?בריטני מה את/ה שומע/ת? ון איי פאונד יו מה הסרט האחרון שראית? "היומן" מה התוכנית האחרונה שראית? כוכב נולד אתמול
מה הדיסק האחרון ששמעת? ברייאוואי. מה החלום שלך?להיות כוכבת. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כן.. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כעעעע פחדתי שיכאב. שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא
בנית טירה מחול?כע חח היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?לא
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא
היית בחקירה משטרתית?הרכז השכבתי נחשב?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Shiri from the block

Active member
when i found you../images/Emo99.gif יואו עשית לי חשק לשמוע, אני אשמע עוד מעט../images/Emo9.gif ועישנת בגילגול הקודם?? יאא, איך היה?../images/Emo3.gif ../images/Emo6.gif וגם אני הייתי בחקירה אצל הרכזת שלי!../images/Emo6.gif

Deadly Whisper

New member
../images/Emo181.gif

-שם: ירדן. -תאריך לידה: 12.08 -מקום מגורים: רחובות. -שיר אהוב: מתחלף כל הזמן... -סרט אהוב: שאלה קשה, נראה לי "מה עובר על גילברט?". -תוכנית טלוויזיה אהובה: "אבודים", "האוס". -זמר אהוב: ג'יימס בלאנט (לא חולה עליו, אבל הוא הזמר היחיד שאני אוהבת). -זמרת אהובה: כריסטינה אגילרה. -יום אהוב בשבוע: שני.
-דיסק אהוב: יש הרבה... -תאריך אהוב: 12 באוגוסט.
-ים או בריכה? בריכה. -ארטיק או גלידה? ארטיק. -האם אי פעם עישנת? לא. -האם אי פעם שתית אלכוהול? לא. -האם אי פעם לקחת סמים? לא. -האם אי פעם עברת על החוק? לא. -האם אי פעם נשבר לך הלב? כן... -האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן. -האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן. -האם אי פעם בכית על מישהו? כן. -האם אי פעם בכית על מישהי? לא זוכרת :X. -האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא יודעת.
-האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן... -האם אי פעם שיקרת? כן. -יש/אין חבר/ה: אין. -גובה: 1.61 -מידת נעלים: 36/7 -פריסינג: באוזן נחשב? -קעקועים: לא... -ב24 שעות האחרונות בכית? לא. -ב24 שעות האחרונות צחקת? כן. -ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן [ענתי
]. -ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? הרבה... -ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא. -ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא. -בימים אלו אתה מאוהב? נראה לי שכן... -הדבר שהכי קשה לך איתו: :X. -מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? לא יודעת. -האדם האחרון שהתקשר אלי- חברה. -האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: "חבות"... ועדן
. -המקום האחרון שהייתי בו: סבתא. -הסטיה שלי היא: לא יודעת. -הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- MP3 -תכונה טובה שלי: אוהבת לעזור לאחרים? :X -תכונה רעה שלי: רגישה מדי? -האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן
. -האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא. -האם צחקת על מישהו בעל מום? לא. -האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? אני עושה את זה כל הזמן
. -עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא יצא לי. -תרמת פעם לקבצן? כן. -האם גנבת משהו במכולת? לא. -יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן. -אכלת משהו לא כשר? לא. -אתה שומר כשרות? לא. -שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא. -הפרת הבטחה שהבטחת? כן. -השתכרת עד אבדן חושים? לא. -מה צבע החדר שלך? לבן
. -באיזה בושם אתה משתמש? לא יודעת איך קוראים לו... -אתה אוהב לענוד תכשיטים? רק עגילים וצמידים. -מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? כתבתי שיר מאוד מגעיל על איזה ילד אחד והראתי לכולם.
-באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כל אחד מתי שנוח לו... - -מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. -חיבקת מישהו/י? מאיפה לי?
-מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל... -עישנת? לא עשינתי. -שתית משקה אלכוהולי? לא שתיתי. -השתכרת? -היית במועדון? בכיתה ו' באיזו בת מצווה. -לבשת חצאית? לא יודעת? -קנית בגד?
-אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? מה זה השאלות האלו? מאיפה אני אמורה לזכור? -הקדישו לך שיר? אחי פעם הקדיש לי ברדיו... ביום הולדת שלי
. -שיפרו לך את המצברוח? לא יודעת... - -היום: -באיזו שעה התעוררת? 7:10. -מה/מי העיר אותך? קמתי לבד... -מה היה הדבר הראשון שאמרת? "דין!!! עוף מהמקלחת, יא דפקט!!!!" -מה היה הדבר הראשון ששמעת? אמא. -מה היה השיר הראשון ששמעת? קילינג לונלינס של HIM!
-מה אכלת? טוסט... -איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא משנה. - -איזה כיתה את: ז'. -הבנאדם הכי יפה שראית: בלי ספק, ניק. - -את חושבת שאת יפה? לא. -את חושבת שאת צבועה? קצת... -את חושבת שאת קנאית? כן. -את חושבת שאת קרצייה? כן. -את חושבת שאת עקשנית? לא. -את אוהבת את עצמך? קצת.
-בזבזנית או חסכנית? לא יודעת... - -בנאדם ש: -שונא/ת:
-אוהב/ת:
-מתגעגע/ת אליו:
-חסר לך:
-עושה לך טוב להיות איתו: כמה חברות שלי!!
ולדבר עם עדן במסן/טלפון..
-הכי מצחיק: אביה!!
-הכי דפוק: גיא,אחד מהכיתה שלי! :S -הכי מוזר: עמית, ילד מהכיתה שלי. -הכי כיף לדבר איתו: עדן!
- -יש לך פלאפון? כן. -למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא.. -איזה צלצול יש לך? Pink של אירוסמית'. -הקול הכי יפה ששמעת? כריסטינה!
-איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם מכוער... -את רוצה להיות זמרת? מאוד!! -את רוצה להיות שחקנית? לא. -אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא נראה לי... -אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. -כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן. -איפה את רוצה פירסינג? בגבה, בלשון, בשפה ובאף. -אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה להורים שלי בית. - -מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא... -מה את עושה עכשיו? מסנג'ר, מוזיקה, שאלון?
-את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן... -מה את/ה שומע/ת? HIM -מה הסרט האחרון שראית? "ווימבלדון". -מה התוכנית האחרונה שראית? "לרדת בגדול"... -מה הדיסק האחרון ששמעת? ב&ב...
-מה החלום שלך? להיות זמרת או במאית. - -האם אי פעם... -הרגשת שאתה עומד למות? לא. -רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן... -שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא... -בנית טירה מחול? לא... -היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא... -נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא... -סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא... -היית בחקירה משטרתית? לא....

Shiri from the block

Active member
וואי מה עובר על גילברט זה סרט כזה מדהים ומרגש. ליאונרדו עושה שם תפקיד כל כך מצויין../images/Emo47.gif

אני

שם: קארין תאריך לידה: 05.07.91 מקום מגורים:עפולה שיר אהוב: אוי לא יודעת! סרט אהוב: ילדות רעות?! תוכנית טלוויזיה אהובה: ג'ואן מארקדיה, נמלטים, אנטומיה של גריי, וחברים.. זמר אהוב: ג'יימס בלאנט? זמרת אהובה: לא יודעת יום אהוב בשבוע: - דיסק אהוב: NG של באקסטריט תאריך אהוב: הימי הולדת של בקסטריט
ים או בריכה? ים
ארטיק או גלידה? גלידה
האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? לא האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? לא האם אי פעם נשבר לך הלב? לא ממש האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? יכול להיות... האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן.. האם אי פעם בכית על מישהו? כן!! האם אי פעם בכית על מישהי? כשאחותי מרביצה לי
האם אי פעם שברת למישהו את הלב? מאיפה לי! האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן. האם אי פעם שיקרת? כן. יש/אין חבר/ה: אין גובה: 1.65 מידת נעלים: 38 פריסינג: - קעקועים: - ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן! ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? אכן הדבר שהכי קשה לך איתו: יש הרבה דברים מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? כן... האדם האחרון שהתקשר אלי: אמא שלי. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חברה שלי המקום האחרון שהייתי בו: בסלון? הסטיה שלי היא: יש הרבה
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: על בקסטריט שלי! תכונה טובה שלי: אוהבת לעזור תכונה רעה שלי: רגישה מידי האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא!! האם צחקת על מישהו בעל מום? חס וחלילה האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? אפשרי למדי
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? נמממ לא:$ תרמת פעם לקבצן? יש מצב האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן... אכלת משהו לא כשר? לא! אתה שומר כשרות? נו כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? אולי, אבל אני לא זוכרת השתכרת עד אבדן חושים? לא שותה מה צבע החדר שלך? סגול חלש ולבן
באיזה בושם אתה משתמש? כל מיני אתה אוהב לענוד תכשיטים? עגילים... ואולי שרשרת... אבל מכסף כן, לא אוהבת זהב. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? חייב להיות משהו אבל אני לא זוכרת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? חתונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. חיבקת מישהו/י? לפני כמה שעות מישהו/י חיבק/ה אותך? לפני רבע שעה עישנת? לא עישנתי שתית משקה אלכוהולי? לא שתיתי השתכרת? לא שותה היית במועדון? לא הולכת
לבשת חצאית? בערב שבועות, אבל עד קצת אחרי הברך! קנית בגד? לפני חודש ככה או יותר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכרת הקדישו לך שיר? לא מקדישים לי שיפרו לך את המצברוח? נממ לא זוכרת היום: באיזו שעה התעוררת? 8:20 ככה מה/מי העיר אותך? אני מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הטלויזיה מה היה השיר הראשון ששמעת? מה שהיה ב-MTV, לא זוכרת מה מה אכלת? טוסט, סנדוויץ ועוגיות
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? התקבלתי או לא התקבלתי? מי יהיה איתי בכיתה בשנה הבאה?
איזה כיתה את: ט' הבנאדם הכי יפה שראית: ניק! את חושבת שאת יפה? לא
את חושבת שאת צבועה? לא! את חושבת שאת קנאית? אולי קצת את חושבת שאת קרצייה? יש מצב את חושבת שאת עקשנית? כן! את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? חסכנית בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? לא למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאמא איזה צלצול יש לך? - הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של בקסטריט את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לאאא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? לא כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? נראה לי איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא
ישנים בבית... מה את/ה שומע/ת? - מה הסרט האחרון שראית? ילדות רעות מה התוכנית האחרונה שראית? מגרש ביתי מה הדיסק האחרון ששמעת? נראה לי NG מה החלום שלך? ללמוד פסיכולוגיה האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כן! היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא

frackit

New member
עוננננה!

שם: שלי תאריך לידה: מקום מגורים:2/12/87 שיר אהוב:יש יותר מידי!!! סרט אהוב:אותו דבר---יותר מידי!!! תוכנית טלוויזיה אהובה:מכושפות, כל הקומדיות האמריקאיות....עוד מלאאאאאא! זמר אהוב:יש הרבה! זמרת אהובה:הרבה! יום אהוב בשבוע:שישי!!! דיסק אהוב:מממממממ יש הרבה דיסקים! תאריך אהוב:אין לי תאריך אהוב....זה משתנה מיום ליום.... ים או בריכה?בריכה ארטיק או גלידה?גלידה האם אי פעם עישנת?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!! האם אי פעם שתית אלכוהול?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מסיבת סיום כיתה יב...זה אומר משו !? לא הרבה בכל אופן רק וודקה רדבול ושוט שנאפס... האם אי פעם לקחת סמים?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא האם אי פעם עברת על החוק?לא!! האם אי פעם נשבר לך הלב?כן =[ האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן !!! ואני לא מגלה מה זה היה! האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן דייי הרבה פעמים... האם אי פעם בכית על מישהו?ברור! האם אי פעם בכית על מישהי?על ריב עם חברה טובה שלי! האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לאאאאאאאאאאאאאא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?לא! האם אי פעם שיקרת?!?@$% יש/אין חבר/ה:אין! גובה:1.65 מידת נעלים:38-39 חוץ מנעלי הספורט משום מה 40 לא לצחוק עליי! פריסינג:באוזניים! קעקועים:איןןןן ב24 שעות האחרונות בכית? כן! ב24 שעות האחרונות צחקת?כן! ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כמובןןןןןןןןןן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כןןן דייי הרבה האמת... ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא! ב24 שעות האחרונות קנית משהו?לא! בימים אלו אתה מאוהב?כן....מפתיע אבל כן.... הדבר שהכי קשה לך איתו:?!@$% מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אין לי תשובה לזה כרגע! האדם האחרון שהתקשר אלי-חברה הכי טובה שלי! האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:ידיד שלי המקום האחרון שהייתי בו:אצל חברה שלי בבית! הסטיה שלי היא:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-חברות ומשפחה (הכלבה שלי נחשבת כבת משפחה!) תכונה טובה שלי: אני מקשיבה לכל הבעיות של אחרים ויודעת לתת עצות ממש טובות על דברים מסויימים... תכונה רעה שלי: אני לא יכולה לקחת את העצות שלי ולהשתמש בהם על עצמי למרות שאני הכי צריכה אותם! האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא! האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא! האם צחקת על מישהו בעל מום?לא! האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?לא! עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא .... תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת?לא! יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן! החיים של האנשים שאני הכי אוהבת (ושוב הכלבה שלי נחשבת כבת אדם!) אכלת משהו לא כשר? לא נראה לי.... אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא! הפרת הבטחה שהבטחת? לא! השתכרת עד אבדן חושים? ממממ אולי אבל לא נראה לי... מה צבע החדר שלך? לבן עם כמה כוכבים ממש בודדים בצבעים שונים... באיזה בושם אתה משתמש? הוגו -לאישה, CK, Amor Amor אתה אוהב לענוד תכשיטים? מממ לא כל כך מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת....!!! באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה??!@!#$$#@ מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. חיבקת מישהו/י? לפני ככה שעה.... מישהו/י חיבק/ה אותך? לפני שעההה כשהייתי אצל חברה שלי.... עישנת?אני לא נוגעת בגועל נפש הזה!!! שתית משקה אלכוהולי? לפני כמה ימים במסיבת סיום....מה אני מעל גיל 18 ! השתכרת?לא כל כך השתכרתי רק הייתי טיפה מסובבת ...ישבתי ועבר לי... היית במועדון? יום שני בלילה -שלישי מוקדם בבוקר (היינו שם עד 4 וחצי לפנות בוקר) לבשת חצאית?הבוקר... קנית בגד? לפני שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום! הקדישו לך שיר?לא זוכרת.... שיפרו לך את המצברוח? היום!!! היום: באיזו שעה התעוררת? 6:35 מה/מי העיר אותך?הפלאפון! מה היה הדבר הראשון שאמרת?"לא רוצה מגןןןןןןןן...אבא אני נשארת בבית!!!" מה היה הדבר הראשון ששמעת? שיר לא מוכר ברדיו.... מה היה השיר הראשון ששמעת? אחד לא מוכרררררררר! מה אכלת? לחמניה עם גבינה... איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איך ילך לי במגן.... איזה כיתה את: יב--- בעקרון סיימתי...אז בשום כיתה! הבנאדם הכי יפה שראית:?!@$% את חושבת שאת יפה? כן אני מקבלת את עצמי כמו שאני.... את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? תלוי המצב... את חושבת שאת קרצייה? חחחח היום הייתי קצת כי התקשרתי לחברה שלי אולי 6-7 פעמים לשאול אותה על תוכניות לערב.... את חושבת שאת עקשנית? לפעמים! את אוהבת את עצמך? כן...אני מקבלת את עצמי איך שאני... בזבזנית או חסכנית? חצי חצי...תלוי המקום והזמן.... בנאדם ש: שונא/ת: אין לי...אני בן אדם שלא שונא אחרים... אוהב/ת:יש הרבהההההה מתגעגע/ת אליו:=[[[ אני לא אומרתתתתת! חסר לך:למה מזכירים לי אנשים שחשובים לי?! עושה לך טוב להיות איתו: 2 חברות מדהימות שלי שאיתי בכל מצב !!! הכי מצחיק: יש כמה.... הכי דפוק: יש כמה (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) הכי מוזר:?!@$%^#^# הכי כיף לדבר איתו:חברות שליייי! יש לך פלאפון?כן ואתם לא מקבלים!!! למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת....בערך לכולם באותו מידה... איזה צלצול יש לך? sum41-still waiting הקול הכי יפה ששמעת?של חברה שלי ששרה בטקס סיום .... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? לוח שנה של חודש יוני עם רפאל נאדל... את רוצה להיות זמרת? חשבתי על זה כמה פעמים האמת.... את רוצה להיות שחקנית? לא.... אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כן אולי... אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן....=]]] כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כן כמובן! איפה את רוצה פירסינג? אני רציתי בגבה אבל משום מה כבר לא.... אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? שמה אותו בבנק או טסה לספרד לפגוש את שחקן הטניס המוכשר שלי....או סה לארה"ב לפגוש את הבויז! מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא שלי כשנכנסתי הביתה מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה! את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא! מה את/ה שומע/ת? כלום! מה הסרט האחרון שראית?drive me crazy ישן אבל חמוווד! מה התוכנית האחרונה שראית? CSI מיאמי מה הדיסק האחרון ששמעת? דיסק של מיקס שאני הכנתי.... מה החלום שלך?אני לא אומרת כי אז זה לא יתגשם! האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?לא נראה לי .....=[ רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לאאאאאאא שאבת אבק בלי שביקשו ממך?חחחחחחחחח מה!?@$% נראה לי שכן! בנית טירה מחול?כן ברור.... היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא... נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא..... סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא נראה לי.... היית בחקירה משטרתית?לא!!!!! מה זה אמור להיות השאלות האחרונות!?

למעלה