פלישה 1.22

קובי221

New member
כל-כך מאכזב...

היה מצויין, אבל זה מעצבן שהשאירו סוף לעלילה של העונה השנייה. זה פשוט מבאס
.

dance13

New member
מה זה נגמר ככה?!!!!

למה? למה???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה קרה ללרקין?,למה טום שם את לרקין במים?,ואיך הוא יגיד את זה לראסל?!! אין עונה שנייה כמו שקובי221 אומר: not fun....

sapir131

New member
בטוח אין עונה שניה??

ומישהו יכול להגיד לי מה היה בהתחלה של הפרק פשוט היה עקרות בית נואשות אז.....

vand

New member
באמת מאכזב...

זה היה יכול להיות פרק מצויין לסיום עונה אבל לא לסיום סדרה. מה שכן זאת לא אשמת הכותבים כי הפרק כבר נכתב וצולם עוד לפני שהגיעה ההחלטה לבטל את הסדרה. האשמים הם אלו שהחליטו לבטל את הסדרה!

dj roy

New member
מאכז מאוד

כאילו אפשר להבין את זה קצת .. לרקין תחזור בגוף אחר ותיהיה כמו מראיל אבל באמת חבל שביטלו את ההעונה השנייה .

למה@??!?!?!? למה לעשות לנו את זה?!!

אויש זה כל כך דורש עונה שניה!!!! איך ביטלו סדרה כל כך טובה?!?! רואים שהכותבים ממש בנו על עונה שניה... טום חרא....למה הוא עשה ללרקין את זה!?! הם לא אמרו פעם שאנשים חולים לא יכולים להשתנות? כשאין יד זה לא נחשב חולה?!?! כשאתה משמם מכדור שפגע בך זה לא נחשב חולה?!?! מוזר
כל התוכנית של זורה נגמרה דיי מהר....היו צריכים למשוך את זה עוד קצת... בעונה השניה בטח היו מגלים שאלה שדייב אמר שלא אמורים להיות שם(מחייל האוויר) אחראים לכל הקטע של זורה.. הייתי בטוחה בסוף..כשטום הסתובב לראסל ומריאל שזורה נמצא מאחוריו והוא ירה בו או משו....הפרצוף שלו נראה כאילו הוא גוסס
זורה מת מהר מדי...אבל בטח אם הייתה עונה שניה היו מגלים שהוא לא מת..
אוףף למה לבטל!?!? למה? לאמריקאים האלה אין טעם בגרוש....גם את גברתי הנשיא ביטלו..גם את פלישה...וגם עוד המון המון סדרות טובות! אבל זבל כמו אבודים הם ממשיכים להרבה עונות?!?! אני כל כך מבואסת...פלישה הייתה כמעט הסדרה הכי אהובה עלי!(אחרי נמלטים והאנטומיה)

dance13

New member
אבודים זה לא חרא!!!!

זה כמו נמלטים רק עם סיפור עלילה שונה..

DevilGirl92

New member
נמלטים רק עם עלילה שונה?

אז אפשר להגיד על כל סדרה שהיא כמו --- רק עם עלילה שונה

dance13

New member
לא התכוונתי ככה....

אני לא יודעת איך להסביר אבל לפי דעתי זה מאוד דומה.....

אבודים משעממת אותי נורא...

ראיתי את העונה הראשונה..וממש לא אהבתי..ועוד אומרים שהעונה השניה הרבה יותר גרועה אז לא טרחתי להוריד...

yakir2006

New member
העונה השניה בהרבה יותר טובה

יותר אקשן, יותר הפתעות.. אתה תהנה תאמין לי.

vand

New member
לא הייתי אומר שהיא הרבה יותר טובה

אבל היא בטוח לא פחות טובה מהעונה ה-1

LeRanch

New member
מה הקשר נמלטים?

גם ידידה שלי המוזרה כשהיא ניסתה לשכנע אותי לראות נמלטים היא אמרה ש"נמלטים זה כמו אבודים בכלא"
הכי לא קשור לעולם אבודים פשוט סדרה מצליחה פלישה לא.. מה לעשות

LeRanch

New member
לא

התחלתי לראות כבר מפרק 3 ואת שני הראשונים השלמתי במרתון יום העצמאות שהיה זה היה כ"כ מפגר שהיא אמרה "נמלטים זה אבודים בכלא"
עוד ידידה שלי שלה יש הוט התחילה להוריד ואז הזכרתי לה ת'משפט והיא אמרה שזה באמת הכי לא קשור

DevilGirl92

New member
חחחח באמת?

תרשה לי לספר סיפור: בחודשיים הראשונים של הערוץ בכלל לא ראיתי יס סטארס.. אחר כך התחלתי לאט לאט לראות הכל, וראיתי חצי מפרק 8 של נמלטים ובמרתון ישבתי שעות וראיתי 8 פרקים של נמלטים:|

למעלה