פלישה 1.21

vand

New member
וואו

היה פשוט מדהים. העלילה ממש מגיעה לקצה ובכלל הכל היה כל כך מעולה. במידה ויצליחו לסגור בפרק הבא את כל הקצוות (ואני ממש בספק כי יש הרבה כאלה) זה יהיה אדיר. בכל מקרה מאוד חבל שהסדרה לא ממשיכה לעונה 2. מצפה בקוצר רוח לפרק האחרון...

vand

New member
בוודאי

ישנן שאלות רבות שלא נענו ואני ממש בספק שניתן לענות עליהן בפרק אחד הנה למשל 10 דוגמאות: 1. מה קרה לילדה שג'סי פגש במלון מלפני כמה פרקים? 2. מדוע החייזרים השתלטו על לואיס אם הם משתלטים רק על אנשים מושלמים (חסרה לו יד)? 3. מדוע בזמן תאונת המטוס של אנדרליי (לפני 10 שנים) החייזרים השתלטו רק עליו? 4. מדוע מריאל לא מתנתקת מילדיה כמו כל שאר בני הכלאיים? 5. מדוע טום נתן לג'סי אקדח? 6. מה נסגר עם המורה של רוז? 7. מדוע בהתחלה טום ניסה למנוע בכל מחיר מראסל לגלות מה קורה במים? 8. מדוע כל מי שהחייזרים משתלטים עליו נעשה אגרסיבי מלבד קומץ בודד של אנשים? 9. מה היה הדבר שמריאל הוציאה מהראש של פקסטון? 10. מה קרה בסוף לאדם עם המחלה?

קובי221

New member
מדהים. פשוט כך.

לא הבנתי למה הם מעוניינים להוציא את כולם החוצה, אל האורות. הלא, כשהם יחשפו אליהם הם יהיו גם בני כלאיים?! הבני כלאיים לא מעוניינים להשמיד אותם? ראסל-מריאל הם פשוט צריכים לעשות משו. ומהר. אנדרלי- לא הבנתי מה יעזור הפסקת חשמל? מלבד שכולם יהיו בתהו. אולי בעצם זה יעזור ויברחו...? מעצבן אותי שלא גילו לנו מה יכול למנוע את התוהו הזה. הזורה הזה ממש מושפע שהתפגר שכלית ועם הרבה רוחניות. מסכנה לקרין, והילדים גם... מעניין מה יהיה איתם?! ההפקה ממש לא יוצרת לנו תחושה של 'זה ברור'. וזה מעולה- מתח איכותי. יש לי הרגשה שקירה תציל את המצב. הפרק ללא ספק היה 10. לא הרגשתי שעברו 40 דק'. מחכה בקוצר רוח לפרק הבא. ונקווה שהיוצרים ידאגו לסדר לנו את העלילה. ושהסוף לא יהיה מגעיל. וזה הזמן לבכות
על כך שלא המשיכו את העונה

אילנית99

New member
הם מעוניינים להוציא את כולם כי..

מי שבריא יהפוך לבן כלאיים.. כמותם. ומי שלא.. כמו קירה.... ימות בהוריקן.. התוצאה תיהיה קהילה שיש בה רק בני כלאיים. כל השאר ימותו על ידי הטבע.. ההוריקן... ואף אחד לא ינסה להוכיח אחרת כי מי שישאר יהיה רק בן כלאיים.

וואוו../images/Emo70.gif

למה!???! למה לבטל סידרה כל כך טובה!??!! הם בטוח לא יצליחו ענות על הכל בפרק אחד...
זה היה אחד הפרקים הכי מותחים שראיתי איי פעם
הזמן עבר כל כך מהר....כל פעם שעברו בין סצנה לסצנה אני כזה: לא לא פליז שלא יגמר עכשיו
האורות לא אמורים לרדת למים? כאילו...מה לזורה יש קשר איתם והוא אמר להם לרדת ליבשה?
לרקין
גם לי יש הרגשה שקירה תציל את המצב
לואיס ממש חמוד..איך שהוא עזר לדייב... בקטע שלפני החיבוק של מריאל וראסל זה היה נראה כאילו היא עומדת להרוג אותו
אני לא יכולה לחכות שבוע

למעלה