סיכום שבועי

../images/Emo181.gifסיכום שבועי../images/Emo181.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר השבוע של GC:
אלבום השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

אניני../images/Emo79.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: טיול שנתי אתמול
משהו רע שקרה לך השבוע:עקצו אותי פול יתושים
שיר השבוע של GC:WWWBN אלבום השבוע:לאדעת
תוכנית השבוע: אין סרט השבוע:השטן לובשת פארדה מאכל השבוע:|סדגשחטיפים יציאת השבוע:טילו שנתי
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כל מיני ידידים. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:ל"ג בעומר מחררר ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבבה

noy flat

New member
שליי...

משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי 95 במבחן באנגלית!!! משהו רע שקרה לך השבוע: שכחתי לשרוף במדורה את המבחן שקיבלתי בו 33... שיר השבוע של GC: KYHOMG אלבום השבוע:-- תוכנית השבוע: -- סרט השבוע:-- מאכל השבוע: לזניה... יציאת השבוע: ל"ג בעומר... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: -- ציטוט\יציאת\מילת השבוע: anywey תמונת השבוע: --> התוכניות שלי לשבוע הבא: -- ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה...

o DaNiEl o

New member
עונה../images/Emo79.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי בת"א משהו רע שקרה לך השבוע: הזמנים שהייתי בהם בבי"ס
שיר השבוע של GC: JEALOUSY אלבום השבוע: THE BLACK PARADE של MCR תוכנית השבוע: - סרט השבוע: - מאכל השבוע: מקדונלדס
יציאת השבוע: ת"א אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד ציטוט\יציאת\מילת השבוע: - תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ל"ג בעומר, יום הולדת לחברה
, חתונה לדוד שלי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא משהו. הודגש באמצעות מדגישומטיק

TheRiver

New member
זה כזה סקס @_@

משהו טוב שקרה לך השבוע: מצאתי 150 שקל בין הדיסקים שלי ^^ משהו רע שקרה לך השבוע: החום X.o שיר השבוע של ג"ש: The Click אלבום השבוע: אין כזה O: תוכנית השבוע: צבי הנינג'ה (H) סרט השבוע: ספיידרמן *_______* מאכל השבוע: המבורגר? יציאת השבוע: הא? אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: גל, ידידה שלי. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: 'זה כזה סקס, יאמה!@ ' תמונת השבוע: למי יש כח? התוכניות שלי לשבוע הבא: האמ טיול ליומיים.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה..בערך :)

יואו זה כזה שרשור חופרP:../images/Emo176.gif

וזאת הפעם ה-4 שאני ממלאת אותו היום. אוח, גם ככה אני משועממת. משהו טוב שקרה לך השבוע: היום, מוטומיוזיק. משהו רע שקרה לך השבוע: נאדה. שיר השבוע של GC: TWIB אלבום השבוע: קניתי היום את razorblade romance של הימ
לילילייל. כיף לי. תוכנית השבוע: גיבורים,עקרות בית נואשות ומחשבות פליליות
סרט השבוע: 300, למרות שכבר ראיתי אותו שבוע שעבר. פשוט סרט מ ע ו ל ה. מאכל השבוע: סושיי, סלמון סקין. יאמ
יציאת השבוע: המממ. לא משהו מיוחד. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: >< ציטוט\יציאת\מילת השבוע: 'הוגהצ'אקההוגהצ'אקה' תמונת השבוע:
אני לא מאמינה שהילד הזה פגש אותם, אכל איתם ודיבר איתם. בוהו
התוכניות שלי לשבוע הבא: ל"ג בעומר? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד^^

SainTonix

New member
חחח לא, הכוונה שזה שפגש אותם הוא לא ממש ילד

הוא בן 18-20 אם לא יותר..

o DaNiEl o

New member
כן אני יודעת.

אבל נראה לי שהיא חשבה שזה בתמונה זה זה שפגש את דה יוזד. ואני יודעת שהוא לא ילד

../images/Emo220.gif/=

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמפ.ת'אמת.לא קרה.אולי קרה.אבל בקטנה שלא שמתי לב.אולי יום שלישי שהיה מיני מפגש משהו רע שקרה לך השבוע:כל השבוע.במיוחד ביום שלישי שעברתי 3 זריקות=/ שיר השבוע של GC:יש כמה.ואין לי כוח לבחור! אלבום השבוע:אחד האלבומים של בצפר תוכנית השבוע: אין סרט השבוע:כנ"ל מאכל השבוע:אמפ שניצל תירס יציאת השבוע:אין. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יש כל כך הרבה.שזה כבר נואש. ציטוט\יציאת\מילת השבוע:אני לחברה:"סאלי יהיה טוב"היא בחזרה"במקרה שלך,זה כבר אבוד,""שיט.את באה לחפש אותו?" תמונת השבוע: אמפ התוכניות שלי לשבוע הבא:אין. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:עבר חרא:)

AnGi14

New member
אנייי

משהו טוב שקרה לך השבוע: עשיתי פוני על הצד סוף סוף!!
משהו רע שקרה לך השבוע:מבחן במתמטיקה... שיר השבוע של ג"ש: misery אלבום השבוע: Good morning revival תוכנית השבוע: סאות'פארק!!! סרט השבוע:לא ראיתי מאכל השבוע:עוגת שוקולד שחברה שלי הביאה לחווה יציאת השבוע:למספרה חח אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:לא מיני רק לא ת'מורה למתמטיקה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "עמוס:ליאור תיזהרי אני אתלוש לך ת'ריבועים אני:עמוס,תיזהר אני יעשה לך גז!..." [אני ואחד הגדולים באימון שחייה] תמונת השבוע: אריק מחופש להיטלר [ימאח שמו!!!!] התוכניות שלי לשבוע הבא:לנסות להשלים שעות שינה חח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:אמ...לא רע...

noar66

New member
סיכום שבועי^^

משהו טוב שקרה לך השבוע: חולצה חדשה של GC משהו רע שקרה לך השבוע: לא נהנתי שם\: שיר השבוע של (GC: Always and forever (thank you mom אלבום השבוע: motion in the ocean- McFLY<3 תוכנית השבוע: אמ.. לא יודעת\: סרט השבוע: הסרט היחידי שראיתי היה "הגל"\: אז אמ כנראה שזה... יציאת השבוע: הבית של המליין הזהO: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יש המוןD: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "המ?" רציתי להגיד מה... התבלבלתיXD מה אפעם לא קרה לכם?! תמונת השבוע: (בצד) התוכניות שלי לשבוע הבא: חופש ל"ג בעומרD: , יומולדת לחברה:) , גיטרה... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אמ חוץ מהיום שהיה חרא בגלל אנשים מסויימים, היה שבוע אחלה:)

SainTonix

New member
../images/Emo191.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ספיידרמן 3 משהו רע שקרה לך השבוע: מגן באזרחות שיר השבוע של GC: שוב, The River אלבום השבוע: GMR כמו בכל שבוע מאז שהוא יצא תוכנית השבוע: אין סרט השבוע: אוקי, אחרי יותר מחצי שנה שלא ראיתי סרטים, ספיידרמן 3 הוא אחד הטובים שראיתי איי פעם!!!! ונום! וסנדמן! וגובלין ג'וניור! גדלתי על כל אלה, אספתי את הקומיקסים שלהם לפני שנים ועכשיו אני רואה אותם על מסך גדול, זה משהו מטורף.. ההשקעה בסרט הזה הייתה ענקית, סרט ארוך ומהנה. מאכל השבוע: פופקורן? יציאת השבוע: ספיידרמן 3? אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין ציטוט\יציאת\מילת השבוע: חחח אממ ספיידר-אימו.. טוב זה לא ממש ספויילרים אז: יש הרי קטע שספיידרמן עם חליפה שחורה בסרט, אז עושים אותו יותר קשוח בגלל החליפה (זה מה שהיא עושה) אז עשו את ספיידרמן כמו אימו, עם פוני כזה וקצת איפור.. ובאותו רגע כלללל השורות מאחוריי כזה "היי!! ספיידרמן אימו!! ספיידראימו!!" ואני נשפכתי מצחוקק הם גם לא יודעים מזה וגם משתמשים במונח הזה.. חח זה היה טוב תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: מתמטיקה, ספרות, מתמטיקה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד, במיוחד הסופ"ש וואו אנשים אתם מהירים =)

Pushoka

New member
אני ^^

משהו טוב שקרה לך השבוע: טיול שנתי והחברה הכי טובה שלי.
משהו רע שקרה לך השבוע: שומדבר ><
שיר השבוע של GC: Broken Heart Parade
אלבום השבוע: A Beautiful Lie של 30 סקונדס טו מארס ו-GMR
תוכנית השבוע: אפ קלוז & פרסונל של מקפליי
סרט השבוע: לא ראיתי..
מאכל השבוע: כל מה שעל האש XP
יציאת השבוע: בת דודה שלי הקטנה החליטה שבנהריה מדברים נהרית XD
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא רק רוצה! גם פוגשת! את שיר
[xx AsleepOrDead xx]
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "בנהריה מדברים נהרית"
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: להיפגש עם שיר!!