סיבוב שלישי!

NiKi†a

New member
../images/Emo181.gifסיבוב שלישי!

-Bliss-
בחמשת המועדפים שלי? כן/לא
בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא
המשפט המועדף בשיר:
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:
לדעתך, השיר דיכאוני?
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא
אם כן, באיזה שם?
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן בקרע:
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר?

daisy girl

New member
'ני.

בליססס.
בחמשת המועדפים? כן. זתומרת, עוד לא גיבשתי לעצמי 5 מועדפים רשמיים, אבל זה בהחלט שיר שאהוב עלי מאוד.
everything about you is how i'd wanna be your freedom comes naturally. המשפט השולט בהודעות האווי שלי, וגם על רוב השולחנות בכיתה שלי..
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! הכל פרט למיוז
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אף אחד אחר.
לדעתך, השיר דיכאוני? לא
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן, מאוד.
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? לא
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: סתם דברים מצחיקים עם ידיד שלי. לא משהו ספציפי. אנחנו פשוט נורא אוהבים את השיר הזה.
השיר מזכיר לי......דשא. אבל הכי ירוק שיש. [לעזאזל אני מוזרה]

the papercut

New member
מה איתו?

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא-ברור בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא-חס וחלילה המשפט המועדף בשיר: אנערף? זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!-בהחלט לא דיוויד בואי,NOFX זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מיוז לדעתך, השיר דיכאוני? לא נירא לי,כאילו הוא לא נשמע כמו מוזיקה מזרחית שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא אנעארף היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא בטח אם כן, באיזה שם? Wanna Shinzel דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן בקרע: חבר שלי מילא ווינר לטובת צ'כיה השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? מוצרט...

NiKi†a

New member
אני גם

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא- לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא- מפתאום. המשפט המועדף בשיר: Everything about you is so easy to love They’re watching you from above זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!- אבריל. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: Sonata Arctica לדעתך, השיר דיכאוני? לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא- כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא- לא, יש לו אחלה שם. אם כן, באיזה שם? דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זכור לי, תמיד שמח לי שאני שומעת את השיר
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? ירח אדום (אל תשאלו אותי למה).

Franz Ferdinand

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא: לא
בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא: כמעט
המשפט המועדף בשיר: Everything about you pains my envying Your soul can't hate anything
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: כל הראפרים...
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: placebo
לדעתך, השיר דיכאוני?: לא!
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא: כן! מאוד!
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא: ממש לא!
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן בקרע: אין שום דבר מצחיק אבל זה משהו מאוד שמח - זה השיר איתו גיליתי את מיוז!!!
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר?: אני חושבת על דברים אדומים בגלל איך שמאט נראה בקליפ...

Self Medicate

New member
תורי :p

בחמשת המועדפים שלי? לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן אפשר לומר המשפט המועדף בשיר: Everything about you pains my envying Your soul can't hate anything זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! לינקין פארק :D זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: סילברצ'ר לדעתך, השיר דיכאוני? לא יודע. שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? לא. אם כן, באיזה שם? אמרתי לא למה פעמיים!? דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן בקרע: שבערוץ אחר היה ראיון עם מת'יו והוא לבש אותם בגדים :p השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר?: שלווה.

gloria23

New member
טרללהללהללהלה

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא- גם כמעט בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא לא המשפט המועדף בשיר: I want the peace and joy in your mind זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! ראפרים זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אף אחד חוצממיוז לדעתך, השיר דיכאוני? מה פתאום שם השיר מתאים לתוכן שלו? אינדיד היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא אם כן, באיזה שם? לא דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אמממ לא השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? הופעות בלייב עם השיר הזה..

למעלה