המלצות..

קרניjack

New member
../images/Emo181.gifהמלצות..

מדיי פעם כדאי לדעתי לפתוח שירשור המלצות של ספרים, דיסקים או סרטים שקראתם, שמעתם או ראיתם לאחרונה, אז...קדימה

Rose131

New member
עכשיו סיימתי אחד שקראו לו 'צבע המים',

לקח לי זמן להתחבר אליו אבל כשנכנסתי לזה הוא כ"כ מעניין ומיוחד הן מבחינת נקודות המבט והן מבחינת העלילה המשונה שלו. הוא מבוסס [או בעצם, כולו] על סיפור אמיתי ואני נורא ממליצה.

Lory Lee

New member
../images/Emo54.gifמישהו מכיר את הסרט

שובו של הרוזן יורגה? - לא ראיתי אבל שמעתי שזה אחלה סרט.. ולמי שעדיין לא ראה את הסרט "יום שישי ה-13" אני חייבת להגיד לכם חובבי ערפדים יקרים שלי - הרבה דם בטוח תמצאו שם... משחק טוב אני לא מבטיחה=))

קרניjack

New member
הסרט עם הכי הרבה נתזי דם שראיתי

היה KILL BILL
גפיים פשוט נחתכות כמו סלט שם.

Lory Lee

New member
כן, גם המסור... אווץ'!

אם לא ראית את המסור3 לא ראית סרט אימה מימייך! הבנאדם מוציא מתוך הגוף שלו אזיקים מברזל - כמעט הקאתי על המסך... זה פשוט גדול!

קרניjack

New member
ראיתי רק את הראשון והשני

והשני היה דיי מטופש, אז הספיק לי. הראשון היה מצויין...ואני בספק אם יש עוד סרט שיש בו כמויות כאלה של דך מזוייף כמו בממטרות...עכשיו בעצם עולה לי, שראיתי סרט ערפדים סופר גרוע שנשיכה גורמת לכל הקירות להירטב בדם

Lory Lee

New member
חחחחח איזה ערפד חייתי עושה דבר כזה?!

אם ראית את 1 ו2 את חייבת לראות את 3 כי הוא הכי טוב מבין ה-3.. לדעתי בכלופן=) ואם לא הכי יפה, אז לפחות הכי מפחיד...

Lory Lee

New member
לאאא תקשיבי רק לי!!! חחח../images/Emo8.gif

תראי, נסי אותו, ותראי שעל ההתחלה הוא מפחיד כזה...

בדנתמ

New member
אני לא זוכר איזה מהם ראיתי...

אני חושב שראיתי שניים מהם למען האמת, אחד בהפסקות כאלה תוך כדי משמרת לילה בצבא ואחד בבית... אבל אני חייב להגיד שחוץ מזה שנשפכתי מצחוק כל פעם שראו את החבוב הלבנבן עם הספירלות האלה על הלחיים (אגב, היה איתי בצבא מישהו שכשהוא מחייך, יש לו בול את אותה הבעת פנים כמו לאיש המוזר מהמסור
) הקטעים ה"גרפיים" דווקא לא יותר מדי עשו לי את זה... מפריע לי קצת, שבסרטים מהסוג הזה, לא יותר מדי מקפידים על תיאור גרפי מציאותי של האיברים שכורתים וזה... שמים איזה סאונד שלא ממש נשמע מציאותי, וסתם עושים שזה ישפריץ הרבה אדום... הם צריכים ללמוד מסרטים רפואיים איך לעשות את החלקים הגראפיים יותר בסרט, ואז הכל יהיה מגניב יותר. אם יצא לך לראות פעם ניתוח מצולם, בטח תביני על מה אני מדבר כשאני אומר שבמציאות זה לא נראה או נשמע ככה... אבל אני מודה שהמסור הוא חביב יחסית לסרטים חקלאיים אחרים. (סרט חקלאי - מושג גאוני שאח שלי המציא, על סרטים שקוצרים בהם אנשים) אגב, אם כבר חפרתי פה כ"כ הרבה, אני גם אוסיף, שבד"כ אני נוטה להעדיף סרטי אימה שהם בין מתח לאימה על סרטים שהם בין אקשן לאימה. כי בד"כ הסוג השני די כושל בחלק האימתי שהוא מנסה לעשות... עד כדי כך, שראיתי לא מזמן באיזה לילה את "הוסטל" וחשבתי לעצמי "מממ... מגניב, אולי אני אטוס לטיול בסלובקיה? נראה די יפה שם..."

Lory Lee

New member
כן, זה ברור..

כי אם הם ישימו לב לקטעים העובדתיים בסרט כמו איברים פנימיים במדוייק מבחינה רפואית, אז זה יהיה פחות מפחיד. הם בכוונה שמים צלילים מפחידים וקולות דוחים כדי לעשות את זה דוחה יותר, ותכלס, זה מה שאנשים אוהבים.. הוסטל באמת סרט מגניב, בדיוק אתמול ראיתי=))

בדנתמ

New member
1408 סרט מעולה!

ראיתי לא מזמן... הוא לא סרט חקלאי, יותר לכיוון המתח-אימה. וממש אהבתי
אגב, גם הצלצול- הגרסה היפנית המקורית, זה אחלה סרט. ונזכרתי שגם סרטי שתיקת הכבשים הם מעולים. אנתוני הופקינס מלך
למרות שלא ממש הייתי מגדיר אותם בתור אימה. אלא יותר לכיוון דרמת מתח... גם את הסרט החדש שעשו בסדרה, בלי אנתוני הופקינס, ממש אהבתי. על חניבעל בצעירותו. הוא עשוי בגוון יותר אירופאי כזה..

קרניjack

New member
ראיתי לפני שבועיים את 1408

ואהבתי, איך בכל כך הרבה סיפורים, הגיבורים של סטיבן קינג תמיד משתגעים
הקטע האהוב עליי הוא שהוא מסתכל בחלון בבניין שממולו, וקולט שבעצם שמי שיושב בצד השני, שמחקה בדיוק את תנועותיו, זה הוא. הצילצול האמריקאי, הסרט הראשון נורא הפחיד אותי בזמנו
הייתי בכיתה ט', ישבנו על החברות בחדר חשוך אחד דבוקות למסך של המחשב ומי שראתה את ההתחלה, כל פעם "הזהירה" לפני קטע מפחיד. בגללה היינו בלחץ
את שתיקת הכבשים ראיתי, אני האמת לא כל כך זוכרת מה היה מיוחד בסרט הזה, לא היה איימתני בשבילי. סרט אימה משעשע במיוחד שראיתי בתחילת החודש הוא "הערפל", מזוג הסרטים שיש בהם קטעים צפויים, אפשקטים לא רעים, ושאפשר לצחוק על כמה שהם מפגרים תוך כדי הסרט ועדיין להנות. למרות שבסרט הספציפי הזה היה קטע שלא כל כך התאים לרוח הסרט לדעתי (ואני לא אכתוב כאן ספויילר אם לא ראיתם), אבל הרגיש אותי שהסרט נותן לגיטימציה לדבר כזה...אפילו שזה סרט. וסרט אימה, זה פשוט לא היה לרוח הסרט.

למעלה