א-ט| בית ספר!

Perfect sense

New member
זה לא גם סבבה זה יותר סבבה../images/Emo3.gif

סתם, בכיף:) גם אני עברתי באמצע ט' כיתה- אבל עכשיו אני בחקלאי...בבגרויות פה ושיט

הממ

גם לנו עשו את העיניין עם התעודות זהות! זה מגניב. 48 שעות זה לא קל...בהצלחה שיהיה לך!

Perfect sense

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif

תודה רבה.. זה באמת לא קל ....:-\ היום גם נודע לנו שבנוסף למגמות החובה- יומיים בשבוע אנחנו נשארים עד 7 בערב ולומדים בלי חלונות במערכת. בשביל מגמות ההרחבה.... צריך לראות אם זה שווה את זה...לא יישארו לי חיים עד הצבא, וגם זה לא הכי חיים..........

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif פ א ק

טוב, לפחות זה רק..יומיים, וזה גם למען מגמה שאם אני לא טועה אתה בחרת? נו טוב, שיהיה בהצלחה!

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifזה היה היום הראשון הכי

גרוע שהיה לי בכל ה-7 ימים ראשונים שעברתי כבר בחיים שלי. מופ"ת זה בעצם פיזיקה [אלוהים!! מתחילים ללמוד את זה רק בכיתה ט'!!] מוגבר ומתמטיקה מוגבר. ואני נשארת ללמוד עד 15:00 ביום שישי. תודה רבה על דפיקת הסופשבוע. ויש לי 7 שעות מתמטיקה בשבוע במקום 4 שיש במסלול הרגיל. והשתחררתי מאוחר יותר מכולם. [לא מזמן, האמת.] ודווקא לא נתנו לי שיעורים, כנראה הם חושבים שמופ"ת זו הכיתה של האוטיסטים אז כל הזמן חזרו על אותו דבר. ["לבוא לבית הספר עם תלבושת אחידה מכובדת ולא קרועה, ואסור לבוא עם כפכפי ים"]. ובקושי פגשתי את החברה הכי טובה שלי.
והילדים ממופ"ת מגעילים. בקיצור, אני מקווה שישתפר
כי ממש ממש סבלתי
תנו חיבוק

pluplup

New member
אוי../images/Emo201.gif

אני מקווה בשבילך שזה ישתפר בקרוב

Ipecac0

New member
../images/Emo201.gif דונט וורי!

את תתרגלי! האמת שלא ציפיתי לפחות, זו כיתת מופ"ת וכבר בכיתה י'-י"א אתם הולכים לאוניברסיטה! כאילו, אתם ממש מתקדמים מכל השאר, אז הלימודים בכיתת מופ"ת הם מאוד אינטנסיביים ולא קלים. אבל את תתרגלי ויהיה בסדר, זה יום ראשון, זה שוק ראשוני!

Ipecac0

New member
שלי היה נחמד ^^

גיליתי שחברה טובה שלי בכיתה שלי
(כי שינו ת'הרכב של הכיתות). אליהו (המחנך החדש) הוא מעין קיבוצניק כזה, הוא אחלה
חח אבל יש לי מערכת שעות מסריחה. זה טיפ טיפה פחות גרוע מי"א. 41 שעות!!!!!!!!!!!!!! מחר שלוש שעות מתמטיקה. וחנ"ג. יום מגעיל. הכל לטובה
בהצלחה לכולם בשנת הלימודים החדשה

Azizi

New member
חחח לי יש רק 32 ../images/Emo6.gif

יש לי מערכת על
יום שישי אני מתחיל ב9 וחצי ומסיים ב 11 ורבע חעחעחע יש ימים שאני מסיים מוקדם ויש ימים שאני מסיים ב3 אבל זה לא נורא חצי ממה שהיה בי"א
בצפר טיפש... היו כמה בעיות היום אבל לא נורא

מריאן 3

New member
אוי אוי, מעפן! ../images/Emo122.gif

גיליתי שהמחנכת שלנו היא זאת שלימדה אותנו שנה שעברה תנ"ך, ואני שונאת אותה!!!!! [ואתם לא יודעים עד כמה היא שונאת אותי]. בקיצור, כל המורים שנאי אוהבת הוחלפו וכל מי שאני שונאת נשארו. ררר. טוב, לא למדנו בכלל היום, לא קיבלנו שיעורים, אפילו מערכת לא נתנו לנו המפגרים. יש לי עוד מליון תלונות על הבצפר הזה, אבל אין לי כוח כבר לקטר
.

ORONTZ

New member
מריאן

מה קורה חמודה אממממ תהני לך בבצפררר@ ולא נורא הכל יסתדר בסוף

ORONTZ

New member
אין לי מה לאמר

אני לא לומד בבצפר הייתי בעבודה אבל אם זה נחשב? חחח אכלתי עוגה ! יאיי

R R P

New member
היה...

די משעמם,למדנו שעתיים ראשונות מדעים ואחכ הסטוריה,זה התחיל כדיברנו למה היהודים במיעוט וגלש לנושא "למה ארצות אפריקה לא משתמשות באמצעי מניעה",אה וגםן ילד אחד קרא לי פריק כי אני שומע מטאל(לא הייתי צריך לספר את זה),אז קראתי לו בכמה שמות נחמדי אני מקווה שלא נרדם...רגע לאן הלכתם?....מישהו.....?

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifלי קראו היום פריקית כי נעלתי

אולסטאר ואז עשיתי להם אצבע משולשתP:

למעלה