א-ט| בית ספר!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifפשוט אחלה../images/Emo13.gif

יש לי אחלה כיתה ממש!! נטולת פאקצות וערסים ומלא אנשים חמודים ומצחיקים
מערכת אמממ 38-39 שעות שבועיות.. אבל יש יום שמסיימים ב-13:20 יאייי!! וגם ראיתי את תום מנגן וזה נתן לי בהייה בילתי מוגבלת ומביכה בו
והיה לו קוקו שקסי מתמיד
אמממ שתהיה לכולם שנת לימודים מוצלחת וכמה שפחות מבאסת

iRoNBaLLz

New member
מעולה!!!

קמתי ב9 וחצי ( כי הלכתי לישון באיזה 12 וחצי ), התבשרתי שהתור לווינגייט, שכל כך הרבה זמן חיכיתי לו מתקיים היום!! מהיום להיום קבעו לי את התור :) הלכתי, עשיתי את הבדיקה.. חי"רניק אני לא אהיה בצבא.. מקווה שמוד"ש עדיין כן.. חלום החובש קרבי מתרחק ממני :\ וזהו :) זה היה היום הראשון שלי.. התחילת לימודים הראשונה שלי שאני לא לומד... האמת... אני ממש מעדיף בית ספר על צבא.. שיעורים עדיף על ריצות, מבחנים עדיפים על מסעות.. אבל רס"רים ומורות זה אותו דבר.. תהנו אתם בבית ספר.. :)

בסך הכל...

היה נחמד ולא יותר מזה. הולכת להיות לי שנה עמוסה בבגרויות, זה אף פעם לא כיף. והמערכת דיי בסדר. אה, ואני לא לומדת בימי שישי! (הללויה! תופים$@$% גיטרות!
~פריקים) וזהו. בהצלחה לכולם!

Ipecac0

New member
כעקרון בבצפר שלנו לא לומדים בשישי

אבל בחרתי לעשות עוד 2 יח"ל תרגום באנגלית ואין איפה לתקוע את זה אז אני לומדת את זה בשישי. בגלל זה אני לומדת מתוך בחירה, כי זה לא יחידות חובה. חח וזמר במילא אני לומדת עד 4. זה רק כי אין מקום לתקוע את תרגום במע' הרגילה.

iRoNBaLLz

New member
ה2 יחידות האלו משנות משהו באנגלית?

אם אני לא טועה הבונוס על 5 והבונוס על 7 הוא זהה.. לא חושב שההשפעה של ה2 יחידות על הממוצע גבוהה.. בכל מקרה בהצלחה!!

iRoNBaLLz

New member
גם אני לא לומד יום שישי ../images/Emo13.gif

וראשון, ושני, ושלישי, ורביעי, וחמישי...
תכלס אני מתגעגע לבית ספר... בית ספר >>>>> צבא

ApeliT

New member
../images/Emo54.gif אצלי זה בקצרה...

32 שעות בשבוע... כל יום מתחילים בשמונה. ראשון - שלישי גומרים בעשרים לשתיים. רביעי - חמישי גומרים באחד וחצי שישי גומרים בשתים עשרה. היום הראשו בכיתה ו' היה משעמם מאוד מאוד מאוד, נתחיל בזה שהמורה שלנו חפרה לנו שעתיים שלמות על זה שזאת התעודה שלנו לחטיבה. את כל כיתות ו' שמו ליד המנהלת כי הם חושבים שחזרנו מהג'ונגל, ואנחנו מופרעים ואנחנו כיתות ו' אז מותר לנו הכל.... אז ליד המנהלת בגלל שהיא צריכה לשמור עלינו וכל ציוץ קטן היא תיכנס לכיתה. טוב, כל הכבוד למי שהגיע לסוף ההודעה שליי...

הווו

זכרונות מהכיתה המופרעת שהייתה לי בכיתה ו'... ולחשוב שעברו כ"כ מהר 5 ומשהו שנים. אני מרגישה זקנה!

למעלה