א-ט| בית ספר!

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo32.gif *

ושכחתי להגיד. אממ לי היה בסדר, היה די חם ודי התחלנו ללמוד ישר. בשיעור הראש זו היתה שיחה קטנה כזאת על כל מה שהולך להיות וקצת הלחיצו אותנו. ההפסקה הראשונה היתה נחמדה, [סאפהמבריזן:)] ישבתי בפינה שקטה על הדשא עם ידיד ואכלנו. אחרי זה שיעור תנ"ך, יש לנו מורה בהחלט חמודה לתנ"ך אבל היה שיעור די דפוק, "אתמול כשהלכתי לישון חשבתי לעצמי בתור מורה לתנ"ך.. למה אנחנו צריכים ללמוד תנ"ך?" זה היה הנואש במילים פשוטות וקצרות. אבל המורה באמת נחמדה. הפסקה שינה, חיפשתי את ידיד שלי עד שהתברר שהיא נגמרה וחיפשתי שנים את הכיתה שהייתי אמורה להיות בה עםהילד שדומה לסולן של הגורילז והוא ממש ממש חמוד, שנינו איחרנו אבל ויתרו לנו כי זה היום הראשון וכאלה? ו..מתמטיקה. המורה חרא, ויש לי מלא שעורים לעשות באלגברה. זהו, היה נחמד בסך הכל, בית ספר מגניב כזה, גדול. יותר מדי אנשים :|

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifחחחחחחחחח גם לי המורה לתנ"ך

אמרה שהיא חשבה למה צריך ללמוד תנ"ך ועשתה לנו הרצאה

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifכבר נתנו לנו שיעורים!@#%#

בהיסטוריה וספרות.. המחנכת בסדר.. אני שונאת את המורה להיסטוריה@#$

היום הראשון ../images/Emo122.gif

היה די נחמד... א-ב-ל! לעזאזל עם המערכת שקיבלנו, זה פשוט רצח! סיימנו ב-5 עוד ביום הראשון (וזה קבוע בינתיים), גם מחר אני מסיים ב5 ועוד איזה יום ב4. בקיצור שוחטים אותנו.

Evil Pig

New member
יש לי מערכת של ילד בכיתה ב'...

33 שעות שבועיות כולה.. אני מתחיל ביום ראשון בעשר וביום שישי ב9 ונחמד לי!

Aline In Chains

New member
../images/Emo129.gifחחחחח

גם אני מתחילה בשישי ב 9 P: ואני לומדת באותו יום רק 3 שעות P: חעחעחע

Azizi

New member
../images/Emo221.gifבעקרון כן.... אבל...

שעה אחת חינוך שעה אחת ספרות ושעה אחת ספורט.... בוא נגיד שאני לא ארגיש רע אם אני אמשיך לישון

זה מערכת של ילד בכיתה ב'???

19 שעות שבועיות, שלהפך, רק פעמיים בשבוע אני מתחיל ב8

Perfect sense

New member
48 שעות שבועיות../images/Emo122.gif

המגמות שלי יוצאות לי כבר מהתחת, מסתבר שהם לא מכניסים לנו שעות למגמות על חשבון מקצועות חובה- אלא כל שיעורי המגמות יהיו לאחר שעות הלימודים הרגילות. וככה בדיוק זה קורה: 48 שעות שבועיות!!111 בשורה טובה שיצאה מהשנה הזאת היא ש 1. הם מכניסים מוזיקה לבגרות בביה"ס שלנו, לאחר המחאה שלי ושל חברים שלי. (ניגנו למנהל שירים של סיסטם, הוא הוקסם..
) (ואני לא צוחק חח..ניגנו לו את לונלי דיי, חלק מצ'ופ סוי, ואת BYOB חח) עוד בשורה טובה היא שהבצפר מוציא לכולנו תעודות זהות, בלי קשר לגיל שלנו. אנחנו עושים מין סמינר כזה, שבסופו הבצפר מוציא לכולנו ביחד תעודת זהות. זה מין הליך כזה, במקום לקבל את הטופס בדואר וזה..הם פשוט מביאים טפסים לבצפר וכל השכבה עושה את הת.ז ביחד. אממ, זהו. חוץ מזה הכל רגיל... יש לנו אחלה מורות דווקא. אני פשוט לא מאמין אבל...48 שעות שבועיות. בנוסף למקצועות החובה, יש לי בגרות ב: מוסיקה, ערבית, וחקלאות. הולי שיט. רק השנה יש לי 3 בגרויות
חפרתי!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifחקלאות זה קל..

2 יחידות על איך לשתול קולורבי.. אם הייתי יכולה הייתי עושה את זה.. נותן לך עוד כמה נקודות על מינימום השקעה. וסחתיין על המחאה

Perfect sense

New member
חהחה

לנו ייצא טוב. אנחנו עושים 5 יח"ל חקלאות- כי אנחנו בצפר חקלאי:) (פנימייה, נו) המורים מגדירים את זה כ "5 יח' מתנה" כי תכלס זה קל נורא, כיף, ו-5 יח"ל, פאק!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif5 זה גם סבבה!

בתכלס הם צודקים חחחח הבצפר הקודם שלי היה חקלאי והיו בו רק 2 יחידות.. אבל עזבתי לתיכון אחר חחח

למעלה