אז ...

m B L O N D A

New member
../images/Emo181.gif אז ...

מתי העצם העונה השניה של האי תעלה לערוץ הילדים , והאם יש כמה פרטים מה יהיה [ ספויילרים ? ]

Yarinv

New member
תעלה בנובמבר, אין עוד תאריך

בינתיים ידוע מכתבות שונות שישתתפו גם תום אבני, דון לני גבאי ואורי פפר בתור הומלס. ולפי מה שאמרו היה כתוב בידיעות אחרונות שחלק מהעלילה תהיה בתחנה המרכזית הישנה שתהיה מין עיר עתידנית או משהו כזה.

לגבי ספויילרים (ספויילר אפשרי) ../images/Emo185.gif

הצילומים כבר התחילו וקראתי בכמה פורומים שתהיה איזה סצינה שאנשים ירססו סמל של האי על איזשהוא קיר וירדפו אחרייהם המשטרה והרבה מהאנשים שצבעו ת'קיר היו ניצבים. מאחד אפילו שמעתי שלירון לבו (אדי) בסוף יתגלה כרע, אבל זה נשמע לי פחות אמין.

FXP וגם נכתב שם ../images/Emo185.gif

שהוא [אדי] רצח אחד מהילדים, מה שמתחבר יופי עם השמועות על העזיבה של אביגיל. אגב, אני יודע שFXP לא מקור אמין אבל..נחכה ונראה.

Yarinv

New member
מצאתי את ההודעה

הוא טוען שהוא השתתף בתחרות הזאת של האודישנים שהיה בספיישל ההוא בערוץ הילדים, אם זה באמת הוא חבל שככה הוא "מודה" על זה שהסכימו לארח אותו בצילומים...

אני המנהל שם ../images/Emo185.gif

נתקלתי בהרבה מקרים של ספאמים..אבל..לך תדע..אני מאמין שבכל מקרה לא אזכור את זה עד שהעונה תתחיל..

../images/Emo207.gif אבי קורניק הופיע בחודשות הוט במרכז.

ואני כמעט פיספסתי את זה
רוצה לשראות שוב ולהקליט...
הוא דיבר על הטיסה של בוגרי "ניסן נתיב" לחו"ל.
הנה הכתבה המלאה שהיתה באתר ynet - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3569170,00.html וירין , אם אתה רואה את ההודעה הזו בבקשה גש למסנג'ר

למעלה