אז, מפגש?

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif אז, מפגש?

כמובן שאי אפשר לקבוע ככה סתם תאריך, וצריך לבחור תאריך שנוח לרובינו, לכן צריך הרבה שיתוף פעולה, אז בבקשה תשתפו פעולה. שכל אחד ישרשר לכאן את התאריכים שלא נוחים לו למפגש באוגוסט. ימי שישי ושבת זה לגיטימי, כלומר, אנחנו לא נערוך מפגש בימי שישי\שבת, בגלל התחבורה הציבורית בעיקר. אז שוב- שרשרו לכאן את התאריכים שאתם לא פנויים בהם בחודש אוגוסט!

כבר אמרתי-

אני לא אוכל לבוא כנראה באף יום. קדימה חבר'ה, מה התאריכים שלכם?

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gifבלי שיתוף פעולה לא יהיה מפגש

כדאי שתתחילו להגיב\:

אממ לי אין בעיה../images/Emo194.gif

מתי שבא לכם חוץ מה21 יש לי מבחן מעבר בספורט חחחחחחחחחחחחחחחחח בצפר אידיוטי

T S F1

New member
תעשי כמוני ותוציאי פטור

לא הייתי בשום שיעור ספורט בתיכון. פשוט כיף טהור :) אגב, להיות גם שיכורה וגם חרמנית, זה לא בריא ועוד 607 ימים ב-י-ו-ם.. פיי.. שתהיה בריאה P: קיצר, גם אני כנראה לא אוכל להגיע בשום יום, אבל מ יודע?

תשמעי את חייבת שיתוף פעולה מהמנהלים

בלי שיתוף פעולה שלהם בחיים לא נצליח לארגן מפגש נורמלי. בפסח היו כמה אנשים(כולל אני) שניסו לארגן מפגש אבל יואב בדיוק היה לחוץ בזמן ולא היה מעורב. ובסופו של דבר מספר אנשים באו לעזריאלי,לאף אחד לא היה את המספר של אף אחד והמפגש הלך לאיבוד. אם יואב ואביה לא מתכוונים לקחת חלק במפגש ולעזור באירגונו זה חסר סיכוי. אם הם מתכוונים לעזור ולארגן ולהגיע למקום המפגש ולחלק פלאפונים שלהם בשביל שנוכל כולנו למצוא אחד את השני אז יש סיכוי. לגבי תאריכים. שמעי לא נשארו יותר מדי אופציות. מה 29 ועד סוף החופש לא כדאי לעשות מפגש כי אלה ימים לחוצים של כולם ואם אני לא טועה יהיו גם מלא מסיבות סוף חופש עם הופעות וכו... למשל אני יודע שב30 וב31 אני בהופעות. אם את רוצה לעשות את זה רציני אז ככה. עד ה22-21 שזה ימי שני ושלישי אין סיכוי לארגן מפגש כי אין מספיק זמן אז נשארו לך כמה תאריכים פוטנציאלים. 22-שלישי 23-רביעי 24-חמישי 27-ראשון 28-שני תפרסמי שירשור עם כל התאריכים האלה וכל אחד יסמן X ליד תאריך שהוא לא יכול וV ליד תאריך שהוא כן יכול. ברגע שיש לך את 2 התאריכים שהכי נוחים לכולם תפרסמי עוד שירשור עם 2 התאריכים האלה ואז מבין שנייהם יבחר התאריך הכי נוח. כמובן שיש להתחשב בנוחות המנהלים כי כמו שכבר אמרתי חשוב מאוד ששנייהם יהיו במפגש או לפחות אחד מהם. אני גם מוכן לעזור באירגון אבל בתנאי שזה יעשה ברצינות ולא כמו מפגש פסח שהשקעתי המון כוחות ובסוף לא יצא כלום.

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif הממ אז ככה

אני נמצאת בעוד פורום שהצלחתי לארגן כבר 2 מפגשים, השני ללא עזרת מנהלים, המון הגיעו והכל היה מצויין. גם בפורום השני שאני נמצאת בו הצלחתי לארגן מפגש, בלי עזרת מנהלים. אבל זה נורא תלוי בשיתוף פעולה של חברי הפורום, וזה לא הכי הולך כאן. אז באמת יכול להיות שכאן אני לא אצליח לארגן מפגש. חחח אבל סתם שתדעי שיש לי עבר בזה

לא חובה שיתוף פעולה שלהם../images/Emo194.gif

[המנהלים] לפני שנהייתי מנהלת המנהל הקודם לא כתב איזה שנה אולי שנה וחצי בפורום מידי פעם היה כותב הודעה וזה בקושי קיצר בשנה הזאת כל מי שהיה בפורום הגיע למפגש והצליחו לעשות מפגשים שכולם באו כולל חברי הלהקה והכל וכל זה בלי עזרתו של חן האקס מנהל אז אתה רואה אפשר לארגן מפגש גם בלי המנהלים לא רוצה לזלזל באביה ויואב כי אתם אחלה!

למעלה