Behind These Eyes

otollo

New member
../images/Emo180.gifואח"כ היא אומרת שאני קמצן ../images/Emo6.gif

*בורח בחשש*

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאוו../images/Emo12.gifמצויין../images/Emo99.gif../images/Emo123.gif

השאלות
היי מה קורה? מה המצב? הכל טוב? איך החופש? תוכניות לחופש? איך בעבודה? שקלת פעם להחליף שם? לאיזה? משמעות החיים בעינייך? את יכולה להרוג בנאדם אחד, מי זה הבנאדם הזה? העולם מתפרק ואת יכולה להציל בנאדם אחד {או אחת...}, את חייבת לעשות את זה ולא יכולה לא להציל או למות עם כולם...בקיצור את צריכה להישאר עם בנאדם אחד על העולם לבד, מי זה הבנאדם הזה? חתולים או כלבים? סרט שגורם לך לבכות? שיר שגורם לך לבכות? סרט שגורם לך למות מצחוק? שיר שגורם לך להרגיש טוב? בנאדם שגורם לך להרגיש טוב/מצחיק אותך? בנאדם שתמיד עולה לך על העצבים? איך היה? ביי לענות על הכל

ליטול B

New member
עונה../images/Emo99.gif

היי היי
מה קורה?בסדר מה המצב? בסדר הכל טוב? לא..אחותי דחפה לי רגל לעין ואני לא רואה טוב
איך החופש? בינתיים סבבה תוכניות לחופש? עבודה,אילת,לישון הרבה,להנות איך בעבודה? כיף שקלת פעם להחליף שם?בטחח למירב
חח..תאמת לא רוצה להחליף לאיזה?לא מחליפה
משמעות החיים בעינייך? לחיות חחח מה זאת השאלה הזאתי את יכולה להרוג בנאדם אחד, מי זה הבנאדם הזה? את הבנאדם שמציק לי בעבודה העולם מתפרק ואת יכולה להציל בנאדם אחד {או אחת...}, את חייבת לעשות את זה ולא יכולה לא להציל או למות עם כולם...בקיצור את צריכה להישאר עם בנאדם אחד על העולם לבד, מי זה הבנאדם הזה?אמממ נראה לי שמייקל לואיס בכל זאת צריך לייצר את העולם מחדש
חתולים או כלבים? כלבים סרט שגורם לך לבכות? ארמגדון שיר שגורם לך לבכות? תגידי לי את סרט שגורם לך למות מצחוק?ביג מאמא 1 ו-2 שיר שגורם לך להרגיש טוב? ביוטיפול של כריסטינה אגילרה בנאדם שגורם לך להרגיש טוב/מצחיק אותך? החברה הכי טובה שלי,ליאור ואדר
בנאדם שתמיד עולה לך על העצבים? המורה שלי להיסטוריה איך היה? נחמד! בייאין חיבוק?!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifידעתי מירב../images/Emo70.gifXD

ויש שלושה חיבוקים, לא אחד

ליטול B

New member
אחלה שאלה....תשובה../images/Emo26.gif

יש 3 אופציות: 1.נשואה+3 עם קריירה של אשת עסקים 2.בחו"ל מחפשת עבודה 3.שחקנית==>

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאל תשכחו לשלוח גלויה../images/Emo9.gif

ואפילו שתיים
עם מסטיק, אם זה לא ייקר מדי

daphnef

New member
שאלות

את האמת אין לי כוח כך שאלות אבל...: מה את עושה עכשיו? (חוץ מלענות על השאלות שלי..-->חח) מה אכלת בפעם האחרונה? (על תתביישי אם אכלת לאפה ענקית-->אני אכלתי 4! סתאאם
) מה הסטייה שלך?-->נכון אין לך תשובה, גמני אף פעם לא מוצאת תשובה לשאלה הזו...
אם היו נותנים לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?! את האמת אם היו נותנים לי-->הייתי לוקחת את הכסף מהבנק וזורקת אותו על עצמי-->זה יכול להיות ממש מגניב! אם מישו היה עושה כמוני-->שיכתוב! ו..אממ.. שאלה אחרונה..: מתי הכרת את קלי? חחח איזה סוף לא קשור הא?! חח
ענייה נעימה!
איך אומרים לענות בנעימות? ענייה?!?!
לא.... אז איך?! [היי! עוד שאלה בישבילך! (ובשביל כל השאר שיודעים..
) ]

למעלה