שרשור יומי 26/7/05

SuGaRBabe1

New member
כואבת לי הבטן

ובסוף החלטתי לא ללכת למיונים היום של מאבחנת מחקר... חשבתי על זה והחלטתי שאני שונאת את התפקיד הזה, אז לא רוצה. טוב, אז מאבחנת מחקר אני כבר לא אהיה
ועכשיו אני תקועה בכל"צ... נקווה שזה יהיה לטובה...

111שיר

New member
../images/Emo4.gif טוב

אם את רוצה אני אעדכן אותך אחרי שאני אתגייס איך בתפקיד. אני גם לא בטוחה שאהנה, אבל אני אופטימית כי דיברתי עם הרבה מאבחנות מחקר שסתם נתקלתי בהן בכל מיני סיטואציות, וכולן מאוד מאוד נהנות. נכון שיש כאלה שלא באופן כללי. אני חושבת שאם יש לך קב"א גבוה רוב הסיכויים שלא יתקעו לך סתם תפקיד, אלא יתנו לך תפקיד איכותי יחסית. ברור שזה תלוי גם בצורכי צבא.

yavin

New member
חזרתי ../images/Emo24.gif התגעגעתי../images/Emo70.gif +הצעה

חזרתי היה לי מאוד כייף יש לי הצעה: אני ועוד חבר מתכננים לצאת בתחילת שבוע הבא למסלול של יומיים-שלוש [2-3 לילות] ואנחנו רוצים לצרף עוד אנשים. הרעיון - מסלולים, שינה באוהלים, טבע, גיטרה, קפה/תה על הגז, אוכל מאולטר בתנאי שטח. בקיצור - טיולון קטנטן אנחנו טיפוסים שאוהבים חֶברָה. אז אם יש מישהו שרוצה להצתרף, מוזמן לצור קשר
כסף, לא צריך, למעט נסיעות הלוך חזור [הכל מביאים מהבית] אז מי שמעוניין מסר/פלא/מייל/או שישרשר

yavin

New member
../images/Emo26.gif

בטח שאשר להביא, אני רוצה לצאת קבוצה לפחות של 5 אנשים גג 15 [אבל זה נזיל] ממ או לכיוון עין גדי, יש שם מסלולים נחמדים, יש שם מפלים [קטנים] וזה איזור יחסית בטוח לישון בו או לכיוון הצפון היום אני וחבר שלי רוצים לשבת עם בן דוד שלי או דוד שלי ולראות איפה אפשר [הם מדריכים חח]

hell cen be fun

New member
יאא....נשמע ממש טוב.

אני אעדכן כמה חברות ואחזור אליך. מתי אתם רוצים לצאת?

yavin

New member
תחילת שבוע הבא

כי הוא מתגייס ב 7 ואני ב 8 לאוגוס ורוצים לפני כן

light angel

New member
../images/Emo178.gif

הייתי בעבודה היום, איזה סיוט! זה מפעל מאפים, עושים של כל מיני דברים מבצק (ממולא בגבינות, בשר, תפו"א וכו'). כל העובדים שם הן נשים רוסיות שמנות בגיל העמידה, שיש להן כוח להחזיק את המגשים הענקיים העמוסים מאפים שונים ולשים אותם בהקפאה. אני קטנה ומסכנה ובקושי החזקתי שם מעמד, עד שאחרי שעתיים הם אמרו לי בנימוס (הם היו נורא נחמדים
) שמספיק לסבול כבר ושעדיף שהם יחתמו לי שלא התאמתי וזהו. פפפפפפפפ... ברוך השם שהם עשו את זה, כי לא הייתי מחזיקה שם מעמד. אבל החדשות הרעות הן ששוב אין לי עבודה. ועכשיו רק רבע ל-11 בבוקר... אני רגילה רק לקום בשעה הזאת.

the last anigma

New member
בוקר טוב...!

אני זרקתי הכול הכול מלבד החומר של היסטוריה כי אותו אני מתכננת לשרוף! מילאתי איזה שתי שקיות זבל ענקיות... אני חייבת אבל לסדר עוד דברים בחדר.... את הארון בראש ובראשונה... כבר שנתיים (מאז שעברתי לחדר), לא הוצאתי ממנו הכול וסידרתי מחדש... היום הוא יום סתמי למדי גם כן.... אין לי מושג מה אני הולכת לעשות היום מלבד לרבוץ... אני מקווה שמישו יתקשר להוציא אותי מהבית!

פגית

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif

קמתי בדיוק בזמן ל"בנות מקלאוד"
ועכשיו אני אוכלת,לחמניה עם גבינה צהובה וגמבה.. מחכה ל"הבית הלבן" ואחרכך ממש בא לי לצייר משהו, מכירים את זה שפשוט יש דחף כזה לצייר? אז חחחחחחח ככה אני מרגישה,לא ציירתי כבר מעל שנתיים.. וזהו..התפרים הורגים אותי כבר..

shira245

New member
אין לי יותר כוח.../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

מדהים כמה שילדים יכולים להיות אכזריים לפעמים. יש לי ילדה בקבוצה שמשום מה (באמת שזה לא נכון) כל הילדים חושבים שיש לה ריח מסריח וכינים בשיער אז אף אחד לא מסכים לנגוע בה וכולם כל הזמן יורדים עליה ומקללים אותה. בקיצור היום, היא נבחרה לחניכה מצטיינת אז חצי מהילדים התחילו לשיר בוז וכל מיני שירים מעליבים אחרים בהנהגתה של ילדה אחרת וזה כ"כ עיצבן אותי שבחיים לא צעקתי על בנאדם כמו שצעקתי עליה. אני ממש מרחמת על אותה ילדה.): אניווי, מחר זה היום האחרון(סופסוף..)אז נקווה שמחר יהיה יותר גרוע. עוד מעט תור לרופא ואח"כ עוד עבודה.

גלתו

New member
ילדים יכולים להיות כ"כ רשעים

זה פשוט לא יאומן. אולי תעשי להם פעילות כזאת על סובלנות ודברים כאלה, תעבירי מין סדרת חינוך כזאת לכל הילדים הקקות האלה!
תסבירי להם שזה לא בסדר וזה לא נכון וכו' וכו'. בהצלחה

shira245

New member
אם זאת לא הייתה קייטנה אז בטח

שהייתי מעבירה להם פעולה שתעביר להם באופן ברור שמה שהם זה ממש לא בסדר. אבל זו קייטנה ויומיים לפני הסוף אז זה לא אפשרי. מה שכן, הקבוצה כנראה תקבל עונש קולקטיבי ויכנסו באיחור למים. תודה(:)

the last anigma

New member
תאמיני לי... את מבזבזת אנרגיה במקום

הלא נכון.. את לא תשני את הילדים הגועליים האלה.. הם לעד ישארו מגעילים כי כנראה שזה החינוך שהם מקבלים בסביבה. (שלא נגיד בבית) לדעתי עדיף להשקיע את המרץ בלהסביר לילדה המסכנה שאין בה שומדבר רע ושלא תתיחס, לה עוד יש תקווה...

the last anigma

New member
ועוד משו...

לכל מי ששואל למה יש לאנשים בגיל שלנו בעיות קשות בהערכה עצמית - זה למה. בגלל ילדים קטנים מעליבים שלא מבינים ולעולם לא יבינו מה הם עשו לילדה הזו.

shira245

New member
זה מה שאני והמדריכה השנייה תמיד

אומרות- הכל מהבית! ילדים לא סתם מתנהגים ככה, הם קולטים הכל מהבית. וזה ממש נכון מה שאת אומרת,זה כ"כ משפיע כל אותן הצקות והן מה שגורמות הרבה פעמים לאותן תסביכים שיש לנו בעתיד.

111שיר

New member
../images/Emo175.gif

היום היה קצת יום בטלה. שיעור נהיגה, ובערב 2 אפשרויות: או מסיבת גיוס לידיד (אם יהיה לנו איך להגיע), או ללכת לפאב. יום נהדר לכולם:)))

lihi r

New member
היום...

נכון שעכשיו לא בוקר אבל עדיין כל הזמן הזה לא הייתי בבית אז... היום עשיתי קייטנה לשני האחיינים שלי וקצת השתגעתי אבל לא נורא

גלתו

New member
היום שלי

קמתי נורא מוקדם (מוקדם מדי) וב-10 כבר הייתי בעבודה החדשה. אני ממש נהנית בינתיים, האנשים אחלה, העבודה ממש כיפית ואני נורא נהנית למלצר. אחה"צ חזרתי הביתה, נרדמתי על הספה (לא ישנתי מספיק בלילה) ואח"כ ראיתי קצת טלויזיה. היום אני כנראה אצא ולפני זה אני אשתדל להתחיל לתרגם קצת דברים בערבית לקראת הקורס שמתחיל באוקטובר. הביאו לנו חוברות לחופש אשכרה - פריקי לגמרי... יומטוב

למעלה