שאלון

jinjer trip

New member
../images/Emo180.gifשאלון../images/Emo180.gif

שם: גיל: איזור מגורים: תאריך לידה: הדבר הכי נועז שעשיתי: תום או אורית?: לא נותן לך ליפול?: עיסוקים בחיים: מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: שיר הכי אהוב של הכנסייה: שיר הכי אהוב של מישהו אחר: זמרים אהובים [חוץ מהכנסייה]: זמרים שנואים: אנשים טובים שאוהבים: יש חבר? מתוק, מלוח, חמוץ או מר? מאכל אהוב: שנוא: צבע אהוב: שנוא: דיסק טוב: דיסק גרוע: [דיסק רע.. חעחעחע] *ה*תוכנית: מה התכנונים לשבוע הקרוב?: מעשן\ת? קעקועים?: גמאני אני מכור\ה ל-: עשית פעם סקס:p? הציטוט שלכם: במה אתם מאמינים? חיית מחמד: חולשה למסטיקים?: אם כן, איזה?: מראה צבע עיניים: צבע שיער: גובה: צבע עור: [טוב נו, אולי הגזמתיP:] לבוש אהוב\ בסיסי\ קבוע: צמידים?: שרשראות?: עגילים\פירסינג?: גנוב מכמה פורומים
תהנו

moshit1

New member
נמנמ-

שם: הדר גיל: 15 עודמעט איזור מגורים: לא פה
תאריך לידה: 90\11\29 הדבר הכי נועז שעשיתי: שונאת תשאלה הזאת. תום או אורית?: אורית נראה לי לא נותן לך ליפול?: אמ עיסוקים בחיים: לשמוע מוזיקה זה עיסוק רציני. מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: לא רוצה להיות גדולה. שיר הכי אהוב של הכנסייה: יש הרבה... שיר הכי אהוב של מישהו אחר: אני צריך אותך אומנים אהובים [חוץ מהכנסייה]: אלג'יר, מוניקהסקס, היהודים, וכו' זמרים שנואים: נמ. לא נכנס לזה אנשים טובים שאוהבים: עינב יש חבר? לא. מתוק, מלוח, חמוץ או מר? מר מאכל אהוב: אין שנוא: אין צבע אהוב: שחור ואדום שנוא: ירוק דיסק טוב: יש הרבה דיסק גרוע: [דיסק רע.. חעחעחע]: אם הוא גרוע כנראה אין לי אותו *ה*תוכנית: לכבוש את העולם? מה התכנונים לשבוע הקרוב?: לישון... מעשן\ת? כן קעקועים?: אין בנתיים :X גמאני אני מכור\ה ל-: הרבה דברים עשית פעם סקס:p? עוד לא
הציטוט שלכם: נמ במה אתם מאמינים? בשום דבר חיית מחמד: כלב חולשה למסטיקים?: כה אם כן, איזה?: מנטה מראה צבע עיניים:כחול צבע שיער:היה בלונד. נצבע- עכשיו הוא מוזר גובה: מטר 72... צבע עור: [טוב נו, אולי הגזמתיP:] כולשהו לבוש אהוב\ בסיסי\ קבוע: ג'ינס וחולצה שחורה צמידים?: יש שרשראות?: מגן דוד ואחת עגולה עגילים\פירסינג?: 3 לובים ונראה לי שהם נסתמו גנוב מכמה פורומים תהנו תודה.

אני שובתת אז יש לי זמן לענות =))

שם: שלומצה גיל:16.5 איזור מגורים:ליד אשדוד תאריך לידה:23.3.89 הדבר הכי נועז שעשיתי:שלישייה באמצע המדבר תום או אורית?: לא זה ולא זה שישארו בבית לישון. לא נותן לך ליפול?: דוקא כן עיסוקים בחיים: תלמידה , סטלנית ... מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: שופטת =) או מנהלת של איזה חברה שיר הכי אהוב של הכנסייה: וואיי יש המון .. אממ כרגע רעפים. שיר הכי אהוב של מישהו אחר: בזמן האחרון נדבקתי לגרסת הרוק של השיר שובניסט, הגיטרות שם באות לי בטוב. זמרים אהובים [חוץ מהכנסייה]: מוקי (
), THE CALLING, מאור כהן, מופע הארנבות, מוניקה סקס, בית הבובות, אביב גפן.. וכמובן - אבי ביטר
זמרים שנואים:-- לא עולה לי מישהו אנשים טובים שאוהבים: מישהי שעזרה לי המון המון המון לפני שנה. יש חבר? לא מתוק, מלוח, חמוץ או מר? חמוץ מאכל אהוב: =| שנוא: =| צבע אהוב: טורקיז , אדום, שחור שנוא: אפור דיסק טוב: מוקי- עוקף מלמעלה דיסק גרוע: לא יודעת =| *ה*תוכנית: משחק מכור, סיינפלד מה התכנונים לשבוע הקרוב?: עכשיו בעבודה(
) , אולי בערב ניסע לירושלים לידיד (...) , ביום שישי מסיבה ולא יודעת נראה מה יהיה כבר.. מעשן\ת? כן קעקועים?:עוד לא גמאני אני מכור\ה ל-: וודקה ופייסים של אליקו
עשית פעם סקס:p? מה פיתאום! אני??? ילדה טובה !!! (
) הציטוט שלכם: אם לא אני לי מי לי במה אתם מאמינים? בעצמי חיית מחמד: סימושקהה חולשה למסטיקים?: או-או איזה חולשה אם כן, איזה?: מאסט ירוק/כחול מראה
צבע עיניים: דבש צבע שיער: חום שוקולד (בדיוק אתמול צבעתי =)) גובה:1.60 צבע עור: לבנהנה נראית אשכנזיה אבל אני מרוקאית
לבוש אהוב\ בסיסי\ קבוע:זרוק כזה, ג'ינסים גדולים , גופיות וכל השיט צמידים?:נופ, מציק לי שרשראות?: רק החשובות עגילים\פירסינג?: רק באף

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| עונה ../images/Emo9.gif

שם: עדן גיל: 15, 10 חודשים ו- 16 ימים P: איזור מגורים: אשדוד תאריך לידה: 09.10.1989 הדבר הכי נועז שעשיתי: לא יודעת תום או אורית?: אני לא אוהבת היהודים :X לא נותן לך ליפול?: אממ :X עיסוקים בחיים: תלמידה משועממת. אמממ... לשמוע מוזיקה P: לנגן, לישון, לצלם ולא יודעת מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: מתה שיר הכי אהוב של הכנסייה: דברים בלחש
שיר הכי אהוב של מישהו אחר: "תראו אותי" של הקספרים זמרים אהובים [חוץ מהכנסייה]: מופע הארנבות של ד"ר קספר, איפה הילד, התבלינים, נימרוד שיקלר, יוני בלוך, בית הבובות, איריס פרחי, זבל ועוד ועוד ועוד. זמרים שנואים: יש יותר מידי P: אנשים טובים שאוהבים: אין דבר כזה אנשים טובים, ואני לא אוהבת אנשים אז... P: יש חבר? לא מתוק, מלוח, חמוץ או מר? מתוק מאכל אהוב: פיצה שנוא: כל דבר שהוא איבר פנימי של איזשהי חיה P: צבע אהוב: כחול כהה שנוא: ורוד דיסק טוב: "דברים בלחש" של הכנסייה ^^ דיסק גרוע: [דיסק רע.. חעחעחע] כל דיסק של רוני, סאבלימינל וכל מה שדומה להם P: *ה*תוכנית: "מתים במשרה חלקית" מה התכנונים לשבוע הקרוב?: להנות ממה שנשאר מהחופש ;[ וללכת לווליום תל אביב ^^ מעשן\ת? חס וחלילה קעקועים?: אין גמאני אני מכור\ה ל-: מוזיקה עשית פעם סקס:p? לא הציטוט שלכם: "פעם היה לי פיצול אישיות. היום אנחנו בסדר" במה אתם מאמינים? חיזרים, פיות, מכשפות, שדים וכל מה שקשור P: חיית מחמד: אחותי P: חולשה למסטיקים?: כה P: אם כן, איזה?: כל מסטיק שקיים מראה צבע עיניים: ירוק כהה צבע שיער: חום מכוער גובה: מטר 68 צבע עור: [טוב נו, אולי הגזמתיP:] בהיר לבוש אהוב\ בסיסי\ קבוע: סתם מכנס וסתם חולצה P: צמידים?: צמיד של חוטים שהכנתי [בצבעים אדום, בורדו וחום], צמיד חרוזים כחולים שהכנסתי ושני צמידים מגניביםי שקניתי בניצנים ^^ שרשראות?: שרשרת של חרב עגילים\פירסינג?: סתם זוג עגילים רגיל כזה ועוד חור אחד עם עגיל סמיילי ^^

=]

שם: מאיה גיל: 17 איזור מגורים: דרום תאריך לידה: 1.7.88 הדבר הכי נועז שעשיתי: כמעט שכבתי עם מישו בגן חח תום או אורית?: תוםםם *זה לא פורום כנסיית השכל??* לא נותן לך ליפול?: אחותי הקטנה- הדר עיסוקים בחיים: תלמידה מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: מעצבת פנים או מפיקה שיר הכי אהוב של הכנסייה: "היינו עושים אהבה" שיר הכי אהוב של מישהו אחר: "מלחמה שקטה" - היהודים!! זמרים אהובים [חוץ מהכנסייה]: היהודים, שייגעצ, נמרוד שיקלר, ד"ר קספר. זמרים שנואים: עופר לוי,שאריף וכד' ... אנשים טובים שאוהבים: החבר'ה !! יש חבר? יאפ מתוק, מלוח, חמוץ או מר? מתוק מאכל אהוב: צ'יפס שנוא: המון חח צבע אהוב: תכלת [שנוא: חום דיסק טוב: "מציאות נפרדת" - היהודים דיסק גרוע:לא נתקלתי עדיין [דיסק רע.. חעחעחע] *ה*תוכנית: מה התכנונים לשבוע הקרוב?:מסביות מסביות ומסיבות מעשן\ת?נופ קעקועים?:נופ גמאני אני מכור\ה ל-:אוכל! עשית פעם סקס:p? נופ, כמעט חח הציטוט שלכם:"הגלגל תמיד מסתובב" במה אתם מאמינים? ה' חיית מחמד: אין. פעם היו דגים חולשה למסטיקים?:יאפ אם כן, איזה?:מנטה מראה צבע עיניים:חום צבע שיער: ג'ינג'י גובה: 1.65 צבע עור: [טוב נו, אולי הגזמתיP:]לבנה מאוד לבוש אהוב\ בסיסי\ קבוע:ג'ינס וגופייה צמידים?:יאפ הרבה ! מתה על זה שרשראות?:נופ. פעם ב... עגילים\פירסינג?: 6 עגילים באוזננים ומצפים לי עוד כמה ...

../images/Emo20.gif ../images/Emo13.gif אניי

שם: נופר גיל: 16 וחצי איזור מגורים: צפת -עיר האורות ללא המנורותת
תאריך לידה:20.10.1988 הדבר הכי נועז שעשיתי:אממ..
תום או אורית?: לא אוהבת את היהודים לא נותן לך ליפול?:חברות עיסוקים בחיים: תלמידה
מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: טבחית שיר הכי אהוב של הכנסייה: היינו עושים אהבה ודברים בלחש
שיר הכי אהוב של מישהו אחר: ברי סחרוף ואביב גפן- סוף העולם זמרים אהובים [חוץ מהכנסייה]: ברי סחרוף, בית הבובות, אינפקציה,המכשפות, יציאת חירום,נמרוד שיקלר, מוש בן ארי, פרווה חמה,שוטי הנבואה, שילה פרבר, ועוד רבים וטובים..
זמרים שנואים:כל זמרי במזרחית שאוהבים לבכות
אנשים טובים שאוהבים: מאורי וחנוש יש חבר? יאפייי
מתוק, מלוח, חמוץ או מר? מלוח רוב הזמן מאכל אהוב:פטוצ'ילי שנוא:ביציםםםם
צבע אהוב:שחור/לבן שנוא:ורודד וחום כהה דיסק טוב: ברי סחרוף-האחר דיסק גרוע: [דיסק רע.. חעחעחע]-אממ
*ה*תוכנית: חברים והשיר שלנו שניגמר
מה התכנונים לשבוע הקרוב?:אין עדיין מעשן\ת? הפסקתי קעקועים?: אין גמאני אני מכור\ה ל-: במבה עשית פעם סקס:p?
הציטוט שלכם: אממ.. במה אתם מאמינים? אלוהים,רוחות רפאים, שדים, חוקי מרפי חיית מחמד: דגים
חולשה למסטיקים?: לא אם כן, איזה?:לאאא מראה צבע עיניים: חומות צבע שיער: שחור גובה:1.60 צבע עור: [טוב נו, אולי הגזמתיP:] אממ לבנה אחרי שיזוף
לבוש אהוב\ בסיסי\ קבוע: זרוק צמידים?: ברגליים שקניתי מהשוק בשקל אבל באמת יפיםםם חח שרשראות?:שרשרת עם עיגול אדום כזה חמודה עגילים\פירסינג?:9 עגילים באוזניים ונזם

Eloola

New member
פרררמ.

שם: אלה גיל: 14 איזור מגורים: י-ם תאריך לידה: 9/2/91 הדבר הכי נועז שעשיתי: אין לדעת. תום או אורית?: אף אחד...? לא נותן לך ליפול?: מה? עיסוקים בחיים: בטלנות. מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: רופאה / עורכת דין שיר הכי אהוב של הכנסייה: תרימי את הראש / להיות לבד / רוץ ילד שיר הכי אהוב של מישהו אחר: יש יותר מידי זמרים אהובים [חוץ מהכנסייה]: אין זמרים שנואים: כולם אנשים טובים שאוהבים: הא? יש חבר? אכן מתוק, מלוח, חמוץ או מר? מלוח מאכל אהוב: פיצה שנוא: עגבניה צבע אהוב: כחול ואדום שנוא:ורוד וכתום דיסק טוב: לד זפלין III דיסק גרוע: [דיסק רע.. חעחעחע] המון. *ה*תוכנית: ארץ נהדרת מה התכנונים לשבוע הקרוב?: אין לדעת מעשן\ת? לא קעקועים?: לא גמאני אני מכור\ה ל-: גיא עשית פעם סקס:p? לא הציטוט שלכם: theres a love that knows the way במה אתם מאמינים? אין לדעת חיית מחמד: כלב/ חתול חולשה למסטיקים?: לא אם כן, איזה?: לא מראה צבע עיניים: חום צבע שיער:חום גובה: 1.58 צבע עור: [טוב נו, אולי הגזמתיP:] שחום. לבוש אהוב\ בסיסי\ קבוע: נמ. צמידים?: אחד מאהובי =] שרשראות?: לא עגילים\פירסינג?: לא נממממ.

cowgirl Ms

New member
למה לא? ../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

שם: מריאנה. גיל: 18. איזור מגורים: פ"ת. תאריך לידה: 13.2.87 הדבר הכי נועז שעשיתי: נכנסתי למינרווה
:- תום או אורית?: תום [...?] לא נותן לך ליפול?: משתדל. עיסוקים בחיים: מסוקים, סוסים, אינטרנט, אומנות וספרים. מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: אומנית\ מאלפת סוסים\ פרשית. שיר הכי אהוב של הכנסייה: "רח שירים". שיר הכי אהוב של מישהו אחר: Scorpions - Still Loving You. זמרים אהובים [חוץ מהכנסייה]: ברי, מופט הארנבות, סקורפיונס, אביבוש וכו'.. זמרים שנואים: סאב והצל. אנשים טובים שאוהבים: אותי? עומר. יש חבר? כבר לא. מתוק, מלוח, חמוץ או מר? מתוק. מאכל אהוב: בלינצ'ס. שנוא: כל דבר חריף. צבע אהוב: אדום, שחור, ירוק... שנוא: צהוב. דיסק טוב: "דברים בלחש". דיסק גרוע: [דיסק רע.. חעחעחע] עזבו אותי ב'מא ש'כם... *ה*תוכנית: הכי גאים!! מה התכנונים לשבוע הקרוב?: מסוקים. מעשן\ת? כן. קעקועים?: בקרוב. גמאני אני מכור\ה ל-: אינטרנט? ספרים? סוסים? ;; עשית פעם סקס:p? כן. D: הציטוט שלכם: "OMG, איזה מאגניב *_*" \ "תותישליאהוביהקטןןןןן" \ "תמות". במה אתם מאמינים? שאלה טובה. חיית מחמד: סוס ^^. חולשה למסטיקים?: לא ממש. אם כן, איזה?: אהה.. צבע עיניים: חום. צבע שיער: חום. גובה: 155, לפחות לפי החוגר.. צבע עור: שרוף. ;; לבוש אהוב\ בסיסי\ קבוע: אהוב- שחור, צמוד, גותי. בסיסי- לא הבנתי. קבוע- נוטה לכיוון הפריקי-מה. צמידים?: צמיד סאדו של האקסית, סתם צמידי ניטים אקראים. שרשראות?: אחת עם פנטגראם, שאני לא מוצאת, ואחת עם צלב. עגילים\פירסינג?: כן וכן. בבטן.

..

שם:עינב גיל:15 וחצי איזור מגורים:ארץ ישראל
תאריך לידה:21.2.90 הדבר הכי נועז שעשיתי:לאדעת. תום או אורית?:אףאחד. לא נותן לך ליפול?:הא? עיסוקים בחיים:לאכול? מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?:אין לי מושג. שיר הכי אהוב של הכנסייה:אין אחד..זה בא בתקופות. שיר הכי אהוב של מישהו אחר:אין אחד. זמרים אהובים [חוץ מהכנסייה]:יותר מידי..המון. זמרים שנואים:לאדעת..שונאת?אףאחד לא אוהבת זה משהו אחר.. אנשים טובים שאוהבים:? יש חבר?
מתוק, מלוח, חמוץ או מר?מלוח. מאכל אהוב:כל דבר שיש בו בצק. שנוא:אבוקדו? צבע אהוב:אפור נכון לעכשיו. שנוא:צהוב דיסק טוב:הרבה. דיסק גרוע: [דיסק רע.. חעחעחע]ממ..אחד של ירמי.. *ה*תוכנית:השיר שלנו מה התכנונים לשבוע הקרוב?:סתם חברים וכאלה. מעשן\ת?
קעקועים?:
גמאני אני מכור\ה ל-:מסטיקים עשית פעם סקס:p?
הציטוט שלכם:אין אחד מסוים. במה אתם מאמינים?באףאחד חיית מחמד:כלבה ודגים חולשה למסטיקים?:
אם כן, איזה?:הכל. מראה צבע עיניים:כחול1ירוק צבע שיער:בלונד? גובה:1.65 צבע עור: [טוב נו, אולי הגזמתיP:]לבן. לבוש אהוב\ בסיסי\ קבוע:אין משהו מסוים..יש לי כל מיני סוגים צמידים?:יאפ. שרשראות?:לפעמים צמודות. עגילים\פירסינג?:בפופיק והיה לי נזם ל7 שעות

yoseflotz

New member
עונה...../images/Emo112.gif

שיניתי קצת את השאלון ופיניתי שאלות סתומות ו\או מיותרות. ברשותכם
שם: אלון גיל: בקרוב 14 איזור מגורים: רעננה הדבר הכי נועז שעשיתי: לא זוכר... עיסוקים בחיים: ג'אלינג, מחשבים, מוסיקה, לימודים.. מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: בנאדם. שיר אהוב של כנסיית השכל: לא יכול לענות. קשה מדי
שיר אהוב לא של הכנסייה: הפוך בשמש
פשוט חולה על השיר הזה. להקה אהובה[חוץ מהכנסייה]: מוניקה סקס להקה שנואה: חרדל
אנשים טובים שאוהבים: יש הרבה. יש חברה?
מתוק, מלוח, חמוץ או מר? מתוק כמובן מאכל אהוב: בראוניס מאכל שנוא: כבד צבע אהוב: כחול צבע שנוא: צהוב דיסק טוב: יחסים פתוחים של מוניקה סקס דיסק גרוע: כל דיסק של פליטי כוכב נולד\רוני סופרסטאר תוכנית אהובה: לא רואה הרבה טלויזיה... מה התכנונים לשבוע הקרוב?: לישון, לקנות ספרים לביצפר, וללכת לביצפר..
מעשן?
אובססיה למשהו? עוגות בראוניס בתול?
הציטוט שלכם: "עד שלא תרגיש חופשי, לא תהיה אמיתי" במה אתם מאמינים? באלוהים כשצריך אותו. חיית מחמד אהובה: כלב חולשה למסטיקים?:
אם כן, איזה?: זום בצבע אדום מראה צבע עיניים: בלתי מזוהה צבע שיער: שחור גובה: 1.50 צמידים?:
שרשראות?:
קעקועים?:
עגילים\פירסינג?:

MikeY fReAk

New member
><../images/Emo79.gif

שם: אודליה גיל: 14.7 איזור מגורים: י-ם תאריך לידה: 18.01.91 הדבר הכי נועז שעשיתי: ויתרתי על לחיות. תום או אורית?: מממ נראה לי שתום כי בקול הוא יותר מרגש אותי לא נותן לך ליפול?: אין אפחד שמונע ממני ליפול עכשיו. עיסוקים בחיים: כלום מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: כותבת אלבומים לזמרים/ות (כמו ברק פלדמן |הערצה|) שיר הכי אהוב של הכנסייה: לודעת שיר הכי אהוב של מישהו אחר: ממ די זמרים אהובים [חוץ מהכנסייה]: אביתר ואפרת גוש זמרים שנואים: ממ נערף. אנשים טובים שאוהבים: מה? יש חבר? לא מתוק, מלוח, חמוץ או מר? מממ מלוח מאכל אהוב: צ'יפס. שנוא: קישוא צבע אהוב: כתום(לא פוליטי)-ירוק בהיר-שחור שנוא: אפור דיסק טוב: קשה. דיסק גרוע: [דיסק רע.. חעחעחע] ממ..לודעת *ה*תוכנית: ???? מה התכנונים לשבוע הקרוב?: היהודים מעשן\ת? לא, איכס קעקועים?: אין גמאני אני מכור\ה ל-: נט עשית פעם סקס:p? לא הציטוט שלכם: "בחדר מלא כיסאות הפוכים על שולחנות הכל ריק." במה אתם מאמינים? כלום חיית מחמד: אין חולשה למסטיקים?: לא יכולה בגלל הקוביות.. אם כן, איזה?: .. מראה צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור גובה: 1.60 צבע עור: [טוב נו, אולי הגזמתיP:] אמממ קצת שזופה אבל בעיקרון לבנה כמו שלג:X לבוש אהוב\ בסיסי\ קבוע: ג'ינסים צמידים?: ממ קוקיה שחורה ואדומה, מעין שרוך בורדו כזה וצמיד מחוטים בצבע שחור כתום וירוק שרשראות?: פיס עגילים\פירסינג?: אין

גוּזיד

New member
../images/Emo122.gif

שם: אור גיל: עוד מעט 15. ): איזור מגורים: קרית אתא תאריך לידה: 29.9.1990 הדבר הכי נועז שעשיתי: תום או אורית?: גם וגם. לא נותן לך ליפול?: עיסוקים בחיים: לנסות למצוא את עצמי. ומוזיקה. כן, מוזיקה. מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: שאלהקשה. שיר הכי אהוב של הכנסייה: לוידעת. אין הכי. שיר הכי אהוב של מישהו אחר: אין כזה. ;[ זמרים אהובים [חוץ מהכנסייה]: איןליכוח. זמרים שנואים: לא יפה לשנוא. אנשים טובים שאוהבים: יש חבר? חה. לא. מתוק, מלוח, חמוץ או מר? מממ מה שטעים. D: מאכל אהוב: כנ"ל. שנוא: ממ.. דברים שהם לא טעימים במיוחד? צבע אהוב: כתום. צהוב. שנוא: די לשנוא! דיסק טוב: אע. יש יותר מדי. דיסק גרוע: [דיסק רע.. חעחעחע] מספיק. *ה*תוכנית: קומי קומי?
מה התכנונים לשבוע הקרוב?: עיר הנוער. |בתקווהשלאנגמרוכרטיסים| אה ויומגיבוש מסריח. אוי איכ. וגם לימודים
מעשן\ת? לא. קעקועים?: אין גמאני אני מכור\ה ל-: מוזיקה? גלגל"צ? D: עשית פעם סקס:p? לא ממש
נו. לא. הציטוט שלכם: לא עולה לי כרגע ;[ במה אתם מאמינים? ביה! D: סתם. בעצמי. חיית מחמד: סטאר. מיי ביצ'
חולשה למסטיקים?: לא אם כן, איזה?: מראה צבע עיניים: חומ-ירוק צבע שיער: חום כהה. גובה: 1.60 צבע עור: [טוב נו, אולי הגזמתיP:] לבן.
לבוש אהוב\ בסיסי\ קבוע: מה שיוצא מהארון. לא משקיעה משהו. צמידים?: של ניצנים D: שאחד בקרוב יורד. אבל אני משאירה אותו בגלל התערבות. [מי שנשאר הכי הרבהזמןעםהצמידמקבלגלידהמזהשהורידאותוראשון
] וישאר זה השני של ניצנים, שקונים ב10 שקל שם. ועוד אחד שקניתי ב5 שקל כתרומה לילדי ישראל
אבל זה עוד יתפתח השנה. שרשראות?: אין. עגילים\פירסינג?: אין.

למעלה