שאלון סוף שבוע

AeroTom

New member
../images/Emo180.gif שאלון סוף שבוע

שיר השבוע של אירוסמית': אלבום השבוע של אירוסמית': שיר השבוע כללי: אלבום השבוע כללי: סרט השבוע: תוכנית השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: הדבר הטוב של השבוע: משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: תמונת השבוע:

AeroFan

New member
עונה

שיר השבוע של אירוסמית': Sharpshooter, למרות שהוא לא לגמרי של אירוסמית' אבל שמעתי אותו המון השבוע. אלבום השבוע של אירוסמית': הדיסק השלישי ב- pandoras Box שיר השבוע כללי: U2- Kite אלבום השבוע כללי: הייתי אומר "My December" של קלי קלארקסון (האלבום החדש) אבל הוא איכזב ברמות קשות, היא ירדה בכמה רמות מאז האלבום הקודם, שינתה סיגנון, לחנים משעממים ופיטרה את ההנהלה שהיתה לה והביאה הנהלה גרועה יותר... מקווה שבאלבום הבא היא תתאפס על עצמה.... אז במקום זה אני יילך על "Home" של "The Corrs". סרט השבוע: Dark Ride תוכנית השבוע: אין ספר השבוע: ציטוט השבוע: הדבר הטוב של השבוע: לא יודע, השבוע הזה היה די מעפן משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: לא משהו מיוחד תמונת השבוע: אין

AeroTom

New member
האמת הוא בכלל לא של אירוסמית'

אבל מופיע בהוצאה של הלהקה באמת, אז יש לו אולי חצי מקום פה בקטגוריה.

AeroFan

New member
חחח יצא לי לראות את זה

הנה באיכות יותר טובה מהשער של המגזין

AeroTom

New member
שלי

שיר השבוע של אירוסמית': עדיין S.O.S...לא יוצא לי מהראש כבר כמעט שבועיים...
אלבום השבוע של אירוסמית': לא היה ספציפי.
שיר השבוע כללי: The Byrds - You Don't Miss Your Water
אלבום השבוע כללי: The Byrds - Sweetheart of The Rodeo Deluxe Edition The Who - Who's Next Deluxe Edition The Derek Trucks Band - Songlines The Traveling Wilburys Box Set
סרט השבוע: "Ocean's 13".
תוכנית השבוע: "24"
ספר השבוע: לא קראתי השבוע
ציטוט השבוע: In the beginning you really loved me" But I was blind and I could not see But when you left me, oh, how I cried "...You don't miss your water till your well runs dry
הדבר הטוב של השבוע: מוזיקה.
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: אין משהו מיוחד נראה לי.
תמונת השבוע:
אני בהארד רוק קפה במינכן מיום רביעי שעבר. ענבל צילמה.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

בָלבָל

New member
יאללה

שיר השבוע של אירוסמית': train אלבום השבוע של אירוסמית': אין שיר השבוע כללי: King of fools - edguy אלבום השבוע כללי: hellfire club - edguy סרט השבוע: אין תוכנית השבוע: סאות'פארק ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: שלי: "אני רוצה עוד הופעעעההה" הדבר הטוב של השבוע: הסתובבתי עם החתימה של סטיבן על היד... משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: להתקלח
(סתם סתם... התקלחתי כל יום! באמת!) תמונת השבוע: תמונה מגניבה שבוריס צילם, מייד אחרי שתפסנו מקומות להופעה בבוטצבאך. ואגב בוריס - מה עם התמונות שלך? אתה תעלה מתישהו או שנתפוס פיקוד?

SaintJohn

New member
../images/Emo26.gif

שיר השבוע של אירוסמית': Helter Skelter אלבום השבוע של אירוסמית': אין שיר השבוע כללי: Ten Years After - Love Like a Man. הריף הגדול נתקע לי בראש כל השבוע. אלבום השבוע כללי: התלבטות קשה בין No Quarter של ג'ימי פייג' ורוברט פלנט לבין Bayou Country של Creedence Clearwater Revival. הולך על Bayou Country. סרט השבוע: Death Proof של טרנטינו. תוכנית השבוע: אין ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: They (Bangalorian motorized rickshaws) swerve back and forth while making a sound like a bumblebee with a hard on
הדבר הטוב של השבוע: הדס משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: הדס, יום חמישי בערב ולחזור הביתה. תמונת השבוע: אין

AeroTom

New member
אגב הספר של זפלין שלי נשאר אצלך מגרמניה...

ה-Complete Guide של השירים. נזכרתי בזה השבוע שרציתי לבדוק שם משהו.

SaintJohn

New member
הא נכון, סורי. אחזיר לך אותו בהזדמנות הבאה.

וגם את סיינפלד.

AeroTom

New member
ו- Knebworth גם אמור להיות אצלך

וה-DVD הכפול הרשמי וה-DVD של ה-Greek ולא זוכר מה עוד. אבל תחזיר מתי שבא לך, אחרי שתצפה\תקרא...

Aerosmith2006

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif../images/Emo180.gif../images/Emo181.gif../images/Emo179.gif../images/Emo177.gif

שיר השבוע של אירוסמית': Movin' Out אלבום השבוע של אירוסמית': Pandora's Box CD1 שיר השבוע כללי: Dropkick Murphys - I'm Shipping Up To Boston אלבום השבוע כללי: Pandora's Box סרט השבוע: יחצ"ן המסיבות
תוכנית השבוע: עקרות בית נואשות! ספר השבוע: החטא ועונשו... ציטוט השבוע: "האם גם ביצך הן ביציי חופש? אם הן לא, כדאי שתתקשר! ----- "
אל תשאלו. הדבר הטוב של השבוע: חופש? משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: עוד חופש? תמונת השבוע: - אני צילמתי אותה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

AeroSlash

New member
ואני גם :)

שיר השבוע של אירוסמית': Amazing אלבום השבוע של אירוסמית': הייתי שומעת בתפזורת.. שיר השבוע כללי: אני חושבת אמייזינג גם.. אלבום השבוע כללי: שוב, שמעתי שירים בתפזורת.. סרט השבוע: ראיתי את פרל הארבור אתמול אחרי תקופה ארוכה שלא ראיתי אותו ונזכרתי עד כמה אני אוהבת את הסרט הזה. תוכנית השבוע: ... ספר השבוע: האמת, לא בדיוק השבוע, אבל חברה שלי הביאה לבסיס את "אם יש גן עדן" ואחרי שראיתי את הסרט התלהבתי והתחלתי לקרוא אותו. ציטוט השבוע: הדבר הטוב של השבוע: אממ.. הגעתי לבסיס החדש וגיליתי שם אחלה אנשים משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: כעיקרון, שום דבר מיוחד.. תמונת השבוע: וזה מה שבנות באמת עושות בצה"ל..

למעלה