רק להיום

מנחם 77

New member
../images/Emo180.gifרק להיום../images/Emo180.gif

26 ביוני למסור את הרצון-העצמי "הפחדים שלנו פוחתים. כשאנו לומדים מהי כניעה אמיתית, האמונה מתחילה לגדול. אנו כבר לא נלחמים בפחד, כעס, אשמה, רחמים עצמיים ודיכאון." טקסט בסיסי, עמוד 26 כניעה היא ההתחלה של דרך חיים חדשה. כשהמניע העיקרי שלנו היה רצון-עצמי, כל הזמן תהינו האם ניסינו את כל האפשרויות. האם תמרנו את אותו אדם בדיוק כמו שצריך כדי להשיג את מטרותינו, האם החמצנו איזשהו פרט חשוב במאמצנו לשלוט בעולם ולנהל אותו. או שחשנו פחד, שמא מזימותינו ייכשלו; כועסים או מרחמים על עצמנו כשהן נכשלו, או שחשנו אשמה כשזה הצליח. היה קשה לחיות על רצון-עצמי, אבל לא הכרנו שום דרך אחרת. כניעה אינה תמיד קלה. להפך, כניעה יכולה להיות קשה, במיוחד בהתחלה. אך עדיין קל יותר לבטוח באלוהים ובכוח שמסוגל לנהל את חיינו, מאשר לבטוח רק בעצמנו, שחיינו בלתי-ניתנים לניהול. ככל שאנו נכנעים יותר, נעשה קל יותר. כשאנו מוסרים את רצוננו ואת חיינו להשגחת הכוח העליון שלנו, כל שעלינו לעשות זה את החלק שלנו, בצורה האחראית והמצפונית ביותר שאנו מסוגלים. אז אנו יכולים להשאיר את התוצאות לכוח העליון שלנו. בכך שאנו נכנעים, פועלים על אמונה וחיים את חיינו על-פי העקרונות הרוחניים הפשוטים של התוכנית הזו, אנו יכולים להפסיק לדאוג ולהתחיל לחיות. רק להיום: אמסור את הרצון-העצמי. אחפש את רצון אלוהים עבורי ואת הכוח לבצע זאת. אשאיר את התוצאות בידי הכוח העליון שלי.

מנחם 77

New member
האם לפי שם ותאריך הולדת אפשר לקרוא את האדם?

היום אני בן 55.מקווה שילדיי לא ישכחו ואם כן אניאוהב אותם בכל מיקרה,אני שמח בזכות הכח העליון שהעניק לי את המתנה ,את התוכנית ואת הנקיון ואת האיזון שבתוכנית.רק להיום אני נקי יום אחד חודשיים ו11 שנה.מאחל לכלחבריי מהתוכנית גדילה ברוח התכנית

../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

ים של מזלטובים ליום הולדתך מנחם. מאחלת לך כל מה שמאחלת לעצמי בעיקר, אריכות חיים נקיים ואיכותיים. אוהבים

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

חבר הוא אחד שמכיר אותנו, אך אוהב אותנו בכל זאת.
- פר. ג'רום קומינגס אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של יומוצלח../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי על המתנות שבדרך, חברותא אוהבת ודרך אן איי. על לילה שקט ובוקר רגוע. על יום מנוהל מתוך חופש ואומץ לבחור במה שצריך, על משפחה תומכת ומפרגנת. על בריאות פיזית ונפשית. על עוד יום נקי. רק להיום - שבעה חודשים ועשרה ימי ניקיון
יום ארוך היה לי אתמול. ישבתי כל היום בבית וזו הפעם הראשונה מאז אני במרכז יום שאני מעבירה ככה יום חול.. כאילו.. כולם במרכז, בעבודה, מנהלים חיים נורמליים עד כמה שניתן ואני יושבת בבית, מושבתת. רגעים ארוכים של נקיפות מצפון ואיתם חשבון נפש עמוק, שיחות עם עצמי. הרגשתי לא טוב ועדיין, והעדפתי לשבת בבית על ללכת לעבודה. נזקקתי לחופש הזה, והאמת היא שעוד יום כזה במיטה לא היה מזיק לי כלל, ובכל זאת מרגישה שזה מוגזם. להיום במרכז יום זה לא כמו לעמוד שעות ארוכות על הרגליים ולעבוד, במרכז, אפשר לשבת, לנוח מדי פעם.. אז יוצאת מהבית עוד מעט בתקווה שאחזיק מעמד היום.
מבקשת להרים תפילה לאלוהים שאוהב אותי, שישמור על ההורים שלי ויחזק אותם פיזית ונפשית. אבא בבית חולים ואמא סועדת אותו כבר יומיים. אנא אלוהים - הטוב בעינייך ייעשה, ואני יודעת שלא יוצב בפניי קושי שלא אוכל להתמודד איתו בהצלחה. אמן. מאחלת לכולנו יום שלוו, חופשי מהתמכרות ואיכותי בניקיון. אוהבים

צופיתי 2

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif

לפני שבועים היתי בת 55! גם אני מאוד ציפיתי מהילדים שלי למשהו ולשמחתי קיבלתי! מאחלת לך יומולדת שמח בכל מקרה! ושכל ההבטחות יתגשמו לך!

למעלה