סודה וניל! עוד משהו לרשימת המאכלים של קלאמפ ^^
B be a bee New member 10/6/04 #42 קרח קטוש../images/Emo20.gif בפרק של מוזיאון המים שסאקורה יוצאת עם יוקיטו ל"דייט"^.^
H h p g i r l New member 9/6/04 #18 ועוד משהו../images/Emo3.gif../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif למה אריול שם את המשקפיים שלו בכיס של הבגד ים??? פתאום אחרי השחייה שלו הוא פשוט הוציא אותם מהכיס... מוזר
ועוד משהו../images/Emo3.gif../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif למה אריול שם את המשקפיים שלו בכיס של הבגד ים??? פתאום אחרי השחייה שלו הוא פשוט הוציא אותם מהכיס... מוזר
H h p g i r l New member 9/6/04 #23 איכס, זו אחת ../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif התמונות הכי מגעילות שיש לו הוא ממש מכוער בלי משקפיים
איכס, זו אחת ../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif התמונות הכי מגעילות שיש לו הוא ממש מכוער בלי משקפיים
נ נעם של הצאט New member 9/6/04 #34 יש לך בעיה עם פריקים?! אני פרקית! יש לך בעיה?! מטאליקה שולטים ומוות לאנשות !
ע ערן1987 New member 10/6/04 #38 את יודעת,פריקים הם לא רק כאלה ששומעים מטאל וכדומה.. בכלל,את אפילו לא יודעת את ההגדרה לפריק
נ נעם של הצאט New member 10/6/04 #40 סליחה אתה ראית אותי? אתה מכיר אותי? זה שאני פה נחמדה ונישמעת פופי גריל (בעעעעע9 זה לא נחשב.. וזה שאני אוהבת סאקורה גם זה לא נחשב....
סליחה אתה ראית אותי? אתה מכיר אותי? זה שאני פה נחמדה ונישמעת פופי גריל (בעעעעע9 זה לא נחשב.. וזה שאני אוהבת סאקורה גם זה לא נחשב....
ק קידה New member 10/6/04 #41 פריק=מוזר../images/Emo105.gif שונים מהחברה... פריקים זה יכול להיות במראה וזה יכול להיות בהתנהגות. זה שאת שומעת מטאליקה(שדרך אגב הם לא משהו) לא אומר שאת פריקית.
פריק=מוזר../images/Emo105.gif שונים מהחברה... פריקים זה יכול להיות במראה וזה יכול להיות בהתנהגות. זה שאת שומעת מטאליקה(שדרך אגב הם לא משהו) לא אומר שאת פריקית.
מ מר גורדו New member 9/6/04 #31 אנשים, לא ירד גשם....../images/Emo19.gif../images/Emo26.gif קלף המים העביר את המים כלפי מעלה....הניחוש שלי זה שקלף המים העביר אליו את המים ע"י הידרוקינזיס (אני קצת .... ) או פשוט אידה אותם...בכל מקרה אל תחשבו שירד שם גשם כי זאת פשוט טעות!
אנשים, לא ירד גשם....../images/Emo19.gif../images/Emo26.gif קלף המים העביר את המים כלפי מעלה....הניחוש שלי זה שקלף המים העביר אליו את המים ע"י הידרוקינזיס (אני קצת .... ) או פשוט אידה אותם...בכל מקרה אל תחשבו שירד שם גשם כי זאת פשוט טעות!
ע ערן1987 New member 9/6/04 #33 מחשבה טובה אבל זה בלבל כשגם האנשים שהיו שם אמרו "יורד גשם? זו בריכה סגורה!"(אמרו משהו אחר,לא זוכר מה)
מחשבה טובה אבל זה בלבל כשגם האנשים שהיו שם אמרו "יורד גשם? זו בריכה סגורה!"(אמרו משהו אחר,לא זוכר מה)
מ מר גורדו New member 9/6/04 #35 אלו אנשים חסרי קסם...../images/Emo28.gif מה אתה מצפה שהם יגידו? חוצמזה סמוך על ערוץ הילדים שיהרוס איכשהו את התרגום....
אלו אנשים חסרי קסם...../images/Emo28.gif מה אתה מצפה שהם יגידו? חוצמזה סמוך על ערוץ הילדים שיהרוס איכשהו את התרגום....