פרק 63 !

OFIRB9

New member
הוא לא אנושי! מואהאהאהאאה!

כמוני ^^ שופו! חתימה חדשה

limilu

New member
אויש, לעזאזל.

איך זה שכל פעם אני מצליחה לראות רק חצי פרק? אני מפסידה את כווווווווול החלקים הטובים. סירוס אמר לה? הוא אמר לה? הא? מצטערת, לא ראיתי את הפרק של אתמול, וגם לא את של שלשום. וגם ביום חמישי, אבל ביום חמישי אני אף פעם לא רואה... זה קרו! =P

Ophel McNeil

New member
אריאול... ../images/Emo99.gif *מלקקת שפתיים*

אלוהים, כמה שאני שונאת את הילד (ואני מאוד שונאת אותו X:), נהיה לי, נהיה לי ממנו בפרק הזה. יש בו משהו מגניב כזה. *חיוך מרושע* למרות שיותר מדי עשו אותו אלוהים בסדרה.... טוב שאין כוח יותר חזק ממנו ושהוא לא עושה מה שהוא רוצה. X: ואם כבר אריאול - אני חושבת שאם זה ממשיך ככה אני הולכת להיות לי/אריאול שיפרית (אני ילדה חולהחולה חולה ;; אבל זה לא אשמתי! זה קלאמפ האלה. אין אצלן זוגות קונבנציונלית ><). מה שכן - אני אוהבת את הפרקים האחרונים. היה בהם יותר סצנות מגע בין יוקיטו לטויה מאשר בכל הסדרה ביחד. ^_^ רק שמישהו יעיף כאפה ל... היא הזאת. יש בי רצון עז לבעוט בה. או, כמאמר טויה: "את עושה את זה בכוונה?!" מה שכן - למה טויה לא פשוט מדבר עם יוקיטו בבית שלו?...
כאילו, למה לדבר כשה... היא בסביבה? הרי ברור שמתישהו היא תקפוץ (או תיפול מהעץ) באמצע. >< *הולכת לצוד את טויה*

shui chan

New member
היה באמת פרק יפה!!

ממש ממש יפה.. אין טעם לחזור על מה שכולם אמרו נכון? ^___^ אוקיי אז יש לי שאלה.. אני היחידה שהרגישה שחלק מהפרק הזה נעשה בעזרת פלאש? כאילו החלקים בבריכה נראו מה זה לא קשורים לסגנון של קלאמפ..

star_female

New member
o_O פלאש בטוח לא

אולי היו אנימטורים פחות טובים בהתחלה... קלאמפ לא ציירו את האנימה, הן ציירו את המנגה. מי שציירו את האנימה אלה אנימטורים שזה המקצוע שלהם, הם פשוט ציירו בסגנון של קלאמפ.

star_female

New member
פרק נחמד

"זה ממש כמו חלום... אני מצלמת את סאקורה כשהיא בבגד ים באמצע החורף!" לא נראה לי שיש קשר ל"באמצע החורף" :X XDDD נראה לי שקצת קשה לשחות עם כזה בגד ים כמו שטומויו דמיינה... ריקה לא יודעת לשחות? o.o; סתם נראה מוזר. "בנים הם עם מתוסבך כזה." XD סודה וניל? o.o;; מה זה בדיוק? אוווו ^_^ זה כבר לא "אני עובד כאן", זה "אני עובד עם טויה" ^_^ "מה דעתך להסתדר איתי, קרצייה?" o_O? XDDD איזה פרצוף שמח היה לסאקורה כשיוקי לקח לה את היד "אמרתי לך לקרוא לי נאקורוֹ" אבל קוראים לך נאקורוּ >.>; *טויה לוקח ליוקי את היד* יוקי: "טויה? o.o" *-* איזה מבט היה לו! *עם חיוך* "אל תדאג... אני לא אשן כשאני אסחב את האוכל והמשקאות." "יוקי..." "המ?" "תשמע, אני ממש לא רוצה שתעלם, אתה מבין מה אני אומר?" *-* "כבר אמרת לי את זה בעבר... אני לא אעלם ככה פתאום, ולא חשוב כמה אני ישנוני, אז אתה יכול להפסיק לדאוג." איזה חמוד, הוא חושב שהוא בסדר ;; "אבל יש בעייה רצינית, אני יודע שאתה..אתה יודע.." "הנה ההזמנה של יוקיטו!" >< אוף תני להם 5 דקות בשקט!! "למי אתה קורא מעצבן קטן?!" אממ, הוא קורא לך ככה בערך מאז שהגעת, רק עכשיו שמת לב?

Leemon

New member
פרק חמוד!

טויה בונבון? ברגע הזה נאקורו פשוט נשמעה כמו צרפתיה מכוערת
(וסליחה למי שאוהב צרפתים). *שונאת את נאקורו* שמתם לב שטומויו בכלל לא נכנסה לבריכה אלא רק הסתכלה\צילמה כל הזמן את סאקורה? היה מגניב כשסאקורה התגלשה במגלשה כשהיא השתמשה בקלף, וראו מבחוץ את מעגל הקסם. ^_^ אנשים לא ראו את זה?

זה מזכיר לי משהו ../images/Emo6.gif

פעם שהייתי בסקוטלנד אני, אחותי ואבא שלי עמדנו על גדת אגם והסתכלנו על הנוף היפה ועל ברווזה עם ברווזונים. לידנו עמד זוג צרפתי, שניהם שוחחו בצרפתית וקראו זה לזו בשמות חיבה צרפתיים, ובכלל באוירה רומנטית . אבל כניראה הם לא נזהרו מספיק, בגלל שפתאום נפלה הצרפתיה לבוץ בקול ספלאץ' גדול ומוסיקלי להפליא

למעלה