פרק 63 !

../images/Emo180.gifפרק 63 ! ../images/Emo180.gif

הולך להיות יפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפההההההההההההההההההההה @.@ לפעמים אני חייבת להפסיק לכתוב מילה אחת ולאריך אותה.....

OFIRB9

New member
אוי, נעמי

פתחתי שירשור חדש כי שלך היה בתחתית העמוד... סולחת לי? סודה וניל?

OFIRB9

New member
היא-קראה-לו-קרציה-!!?!?!?!?!

העולם לא מסתדר לי יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OFIRB9

New member
טוב ועכשיו כשהפרק נגמר...

ראיתם את התקציר? כמה שגיעות! ריקה כמטע טובע. סאקורה מצילה אותו ממתי ריקה זה בן?! וממתי כותבים כמטע!? חחחחח זה הרג אותי! אריאול בלי משקפיים *.* ויוקי על רולר בליידס.... ונאקורו אומרת שטויה קרציה!!! איזהו חוצפה! אוף! גם אני רוצה ללכת לבריכה הזו! איזה שווה שם!!!!!!!

ואם לא שמת לב בתקציר שלי אני תיקנתי

-.- אני כועסת אליך פתחתי שירשור ואת כמו סודה וניל קר לב פתחת !

ilanit71

New member
אז מה

לפחות הם מראים את התוכנית באיזה פרק אנחנו?????????

וואו!!!

סאקורה השתמשה בקלף המים!!!! ^-^
!!!!!!! הקלף האהוב עליי!! ^-^ ^-^ ^-^ !!!

OFIRB9

New member
קלף המים הוא יפייפה...

אבל איך זה שירד גשם הוריד את המים?

S.Riddle

New member
איזה פרק חמוט../images/Emo70.gif ^_^

כל כך אהבתי את הקטע שטויה חטף ליוקי את היד פתאום... זה היה כל כך חמוד! יוקי הסתכל עליו במבט החמוד הזה שלו... מסכן, הוא בטח כבר חשב שתהיה התקדמות ;_; ואיך שהוא נראה אומלל אחרי שנאקורו התעלקה על טויה... מסכן. פוסטמה >_< לא כל כך הבנתי מה מים עשה, אבל... טוב o_o; זה היה פרק הזוי. הממ, הקטע שיוקי דיבר על זה שהוא מכיר את אריאול עשה לי פלאשבק לפרק 59... מכיוון שלא ראיתי אותו בעברית לא יודעת איך זה היה שם, אבל.. ארג.. אני שונאת את אריאול >_< תמות, ילד השטן. איך שהוא מתעלל ביואה המסכן. ;-; זאת רק אני או שריקה נשמעה מאוד מבוגרת היום? o.o;;; אוו, הסודה וניל הזאת נראית לי ממש מפתה, אני חייבת לציין *_* עשה לי חשק לגלידה
עם על המבטים ששאורן וטומויו תוקעים אחד לשני, אפשר כבר לחשוב שהם אלה שמאוהבים...
אני יכולה לראות את זה, חי חי ^_^ (רק ביקום האלטרנטיבי שבו אני תומכת באריאול\סאקורה, כמובן) הממ, רק אני חשבתי כמה שחבל שאריאול ונאקורו לא טבעו כשהמים התחרפנו? :<

Yosh Yosh

New member
חחחחחח אשכרה

לגבי מה שאמרת שקלף המים עשה
גשם לא אמור להעלות את המפלס?
וכן, ריקה אכן נשמעה מבוגרת מדי o.o; אריאול ניצח את לי ;-;

ערן1987

New member
יכול להיות שאלו היו מים חמים שאידו

את המים הקרים.. או שלא

קידה

New member
יכול להיות שהוא סתם הוריד../images/Emo105.gif

גשם... כי ראיתי אותו עושה פרצוף משתדל כזה כשהוא הוריד את מפלס המיים

amitasafzabida

New member
פרק יפה.

אבל,קודם כל, מאיפה סאקורה הזאת הוציאה את הקלפים והמפתח?? עוד רמז עבה שטומויו מאוהבת בסאקורה (העניין עם המצלמה שהיה בהתחלה..) ושזאתי אוהבת בימאזקי. נאקורו היתה מצחיקה (במיוחד עם הכוסות..) איך לי נפל בגלל שסאקורה היתה קרובה אליו.. וקרו סתם שיחק אותה מרושע אבל בעצם הוא צדק.

h p g i r l

New member
היא היא היא היא היא../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

היא קראה לו קרציייה!!!! היא קראה לו היא לא רק שהיא הקרצייה אלא גם היא קוראת לו רגע אחד טויה מאמי ואז קרצייה?????? ארררר אההה ממש אהבתי את זה שטויה חטף ליוקי את היד ככה ויוקי נתן לו את המבט התמים והלא מביןו שלו, מעניין למה הוא ציפה שיקה -_-... ואז נאקורו באה והרבה הכל!! וטויה על רולר^^ ושאורר בבגד ים^^ שאורן
טויה
אריאול, מתמות! חתיכת קרצייה (כן אתה קרצייה! לא טויה!!) הסודה לימון זה דבר מוזר, ממתי יש דבר כזה??? שאורן
טויה
פרק שווה^^ נראה לי שזה הכל, לא נראה לי ששחכתי משהו...

למעלה