פרוייקט

../images/Emo180.gifפרוייקט ../images/Emo2.gif

טוב, די שומם פה, אז החלטנו [אני ו.. אני.] להרים פרוייקט^^ פרוייקט מוראלים^^ זה עובד ככה, מי שרוצה משרשר להודעה הזאת את כל המוראלים שהוא מכיר, כל אחד בהודעה נפרדת ו.. זהו. בהצלחה
[וזה גם לקראת הקורס :)]

../images/Emo180.gifההענות פה משו^^

דודה ממרוקו יש לי דודה ממרוקו היא תבוא הו הא *3 נכבס את הבגדים בשבילה הולהלה *3 הו הא הולהלה נתלה את הבגדים בשבילה טי טק*3 הו הא הולהלה טי טק נגהץ את הבגדים בשבילה שליק שלאק*3 הו הא הולהלה טיק טק שליק שלאק היא תבוא ברכבת היא תבוא טו טו*3 הו הא הולהלה טיק טאק שליק שלאק טו טו ופתאום מכתב הגיע לא תבוא אוווווו *3 הו הא הולהלה טיק טאק שליק שלאק טו טו אוווו ופתאום דפיקה בדלת כן תבוא ישששששששש*3 הו הא הולהלה טיק טאק שליק שלאק טו טו אווווו ישששששש! [בחיאת תשתתפו, אני לא עושה את זה בשבילי..]

ג'ימעלאיה

ג'ימעלאיה החניכים חוזרים ג'ימעלאיה כל הלילה החניכים חוזרים ג'ימעלאיה ג'ימעלאיה ג'ימעלאיה ג'ם ג'ים החניכים חוזרי בתאבון חוזרים שיתקע לכם בגרון חוזרים מימין באלכסון חוזרים ג'ימעלאיה ג'ים ג'ימעלאיה ג'ים ג'ימעלאיה ג'ים ג'ים ג'ים שרים את זה לפני האוכל זה מעלה את המורל יש עוד גירסה אבל היא גסה אז נוותר...

הנהג שלנו סמל מין,

הוא יקח אותנו לבית עלמין. הנהג שלנו הוא אישה! אמאל'ה!!!!!!!

ketas

New member
יש לי בשכונה

חתולה מיוחמת כל היום היא משתרללת לא נותנת לשכנים לישון לא דופקת לאף אחד חשבון והיא עושה באווווווווווווווווווווווווו!!!

יש לי מלא:)

נשים את.. הא כמה חם וכמה חם וכמה חם וכמה חם וכמה חם אחושרמוטה כיף.. כמה כיף וכמה כיף וכמה כיף וכמה כיף וכמה כיף אחושרמוטה חם.. וחוזר על עצמו עד שכולם מתייאשים:)

לא מורל. שיר חינוכי:

(( כי... פעם מישהו אמר לי "פעם היה טוב יותר". ובאמת, פעם לימדו דברים יותר חינוכיים מאשר היום! אפלו בסדרות לילדים )) את הריץ', את הרץ', את הריצ'רץ' נפתח, ונראה עולמות משונים............................

maork2

New member
חח אתם מכירים?

איזה ים ? ים בלי מים , מחוז ירושלים. אז יש גם: איזה חום? חום אימים! מעלה אדומים. איזה ים? ים המלח, בא לי להתקלח.

../images/Emo180.gif

when I sey go you say fight go fight go fight when I say win you say tonight win tonight win tonight when I say boogy you say dance boogy dance boogy dance sooooooooo go fight win tonight boogy dance allright allright

ketas

New member
מחוז מרכז!

מחוז מרכז! אני תותח אני פגז! אולי אמרו זאת לפניי, אך זה תקף גם לגביי! (וההמשך העוד יותר דבילי שבוחר קצת הממ.."לרדת" על מחוזות אחרים) מחוז צפון אני צפוני, אני צפונבון. אני הולך לי לחרמון כי אני ממחוז צפון. מחוז דרום, אני נורא נורא אדום כי לא שתיתי בכלל מים והתייבשתי פעמים. (ואז חוזרים למחוז מרכז, הפגז
)

כניראה

לשיר הזה יש שני גירסאות כי בהמשך של אני תותח אני פגז אני מכירה המשך אחר... שאני יזכר אני ירשום את השיר....

למעלה