מרק-בשר

levona

New member
../images/Emo180.gif מרק-בשר

ל מ ה לאן שאני הולכת כל עם ישראל מחליט לבוא דווקא! לאותו המקום באותו היום ובאותה השעה, אה? ונכון שגם אתם הייתם "במימדיון"? (צורה להם ולפרצוף שלהם, מימידיון אלק) והשכנים שלכם המשפחה המתנ"ס הקייטנה הוועד-עובדים והעירייה? נכון (ידעתי)! כן...כן...זו אני שצעקהנמאססססססס לי
והייתה אדומה מעצבים ולא מהשמש. אז ככה.......נתחיל עם "בריכת התותחים".....זרנוקים של מים מחוררים לך את הגב (וכולם נשבעו שזה עיסוי נהדר לגב) אבל אני נשבעת שעפה לי עין. משם ...."לבריכת הגלים".....אוווו...בריכת הגלים...(בטח גלים..)כל שעה עגולה מתחילים את הצעקות מחדש:
אני מבקש מי שלא יודע לשחות שלא יהיה בעמוקים, ילדה עם הצהוב צאי מהמים מזרני-ים החוצה אדוני לאנ´תה לוקח ת´ילדה? ילדה, עופי את´לא מבינה? ילד בן 4 לובש חולצה אדומה נא לגשת למשרד, המדריכה של קייטנת שמש לגשת למקום הישיבה, הילדים של מתנ"ס עכו מתבקשים להגיע למקום הישיבה, זלמן שושי אמא מחפשת אותך, ההורים של יפתח מתבקשים לגשת לחניה, ועד עובדים באר שבע האוטובוסים יוצאים עוד רבע שעה.....ובתוך כל זה...קבוצת הנערים (המון נערים גיבעוליים עם בעיטה במידה 45 ומכנס במידה 12)....אמ´שך אמ´שך אחחח יא מניאק אמ´שך אמ´שך מניאק בוא לאמ´שך יא דפוק אמ´שך אחח יאמניאק חכה ת´פוסתך קרע´ך ת´צורה אותך ואת אמ´שך..........מהצד כל הצפוף הזה.... נראה כמו מרק-בשר...יאלל´ה.....לאבובים.....(וכל תור שעה...כן)? מה שלמדתי בתור שלא נגמר הוא.....שגשר בשיניים זה אביזר אופנתי ואיך מתאימים פריאו לבגד-ים ואת העגילים בין השפה התחתונה לגבה ולטבור......(בנינו..זה נראה חצ´קונים של הרפס וזה הדבר הכי מכוער שיכול להיות)........יאלל´ה....למגלשות.....(מגלצ´ות)...יש מהירה....ואיטית (זאת אומרת עוד יותר מהירה)...הגרון יצא לי במסע שלא נגמר......הייתה לי שיחה קצרה עם אלוהים שאהיה ילדה-טובה (אבל רק עד שהגעתי לסוף המגלשה). אבל מה? היה שווה....למה?
בנות...לא תאמינו איך הגברים מגיעים בסוף המסע....המכנסיים שלהם (אורך 3/4) הופך להם לחוטיני....הם צורחים שהממ.....
שלהם נשארו במים....חיחיחי....מגיע לכם! הנשים? אהה...כן...הן מגיעות עם חלק עליון של ביקיני על הצוואר....אז מה?.. הילדים? הוסיפו לעצמם שנים וגובה לפי הצורך....(כי אני אמרתי להם)
.. בטח נהנו, ילדים תמיד נהנים-זה מה שחשוב.... אני מבטיחה! שזו הפעם האחרונה שאני הולכת למקומות כאלה בחופשות שבתות חגים וימי-חול ויאלל´ה....שייגמר כבר החופש
(אני צרובה, שרופה עייפה ומרוששת)

../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רציתי לכתוב לך כל כך הרבה... ברח לי צ´טערת

שיר29

New member
את גדולההההההההההה

הרגת אותי מצחוק.......... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו אני יודעת מה מצפה לי ביום שישי......
תני עצות רגע לפני שאני יוצאת לשם, נראה לי שאחרי יום שישי....... זה הסוף.........
טוב מתחילה לחפש תירוצים
שיר 29

לבונהההההההה../images/Emo6.gif

גמרת עלי עם החלק של החוטיני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח על הוֶוווֹס חַמִינדוס שהולך שם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי
אין את גדולה מהחיים!!!!!!!!!

מקסיקני

New member
געלולה תגידי משהו.....

אחרי מלחמת התשה כזו ... מרחת כל כך הרבה מילים וסיפור בהמשכים.. נראה לי את זקוקה לעוד יום כזה ... אבל הפעם בלי מצילים אלא חוץ מציצים .. גם שם יש הרבה חוטיני... הרגת אותי געלולה את הולכת להיות פרק חדש בסידרת המשך לנשיונל גאוגרפיק.. עולם הולך ונעלם...חחחחחח

חחחחחחחח יש לי כמה תוספות

(אמיתי- נשבע לך) בעולם הילד יש מיליון דושים שפותחים זרמים בזמן הכי פחות צפוי. אז במקרה עמדתי עם מינימלון ליד מה שנראה כמו ברז ושיחקנו איתו (יש להבהיר- לא מדובר בברז אמיתי). פתאום עברה אמא אחת לידינו ואחד הדושים פתח לה זרם כזה שהיא עפה אחורה ונחתה על הישבן. הפוסטמה מתחילה לצעוק עלי מה אני פותח לה את הזרם בדיוק שהיא עוברת ....חחחחחחח.... הרגת אותי עם ה- "נערים גיבעוליים עם בעיטה במידה 45" חחחחחחחח

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif את ג-ד-ו-ל-ה ! !

חחחחחחרסת אותי מצחוק עכשיו...חחחחחחח בחיי שאת מבוזבזת...

נקיטה...

New member
חחחחחחחחחחח לבונה...

לבונה נעביבשק, את בטוחה שאמא של זלמן שושי חיפשה אותו? את משהואאאאאאא!
ענת

מכל חוויותיכם עשיתי לי חוברת...

אני מדפיסה את הכל, שכשיהיו לי ילדים, אני אדע לאן לא ללכת איתם... נראה לי שעד שהם יגיעו, תשאר רק אופציה אחת: לשחות באמבטיה... חחחחחחחחחחח את ע-נ-ק-י-ת !!!

קסומה

New member
מזכיר לי את הבילוי שלי

בחוף הגיא בכנרת. מה שכן, לפחות המציל ענה על הציפיות שלי.....חתיך, חטוב, שזוף, גברי.....אמממ שקלתי לטבוע ולקבל הנשמה, אבל המים לא היו עמוקים מידי, והגלים לא היו גבוהים מספיק..........

למעלה