מומלצים 14.8

liorp1000

New member
לא סיירת ולא ניירת

פשוט גדוד. מאמר על החיים בגדודי חטיבות חיל הרגלים. "שומעים די הרבה על שלדג, שייטת 13, מטכ"ל וכל היחידות המובחרות אבל על החבר'ה שעושים את העבודה האמיתית לא שומעים יותר מדי. אומרים שהשייטת הם אנשי הדממה, אז דווקא החבר'ה בגדודים הם אנשי הדממה. לא תשמעו מהם יותר מדי תלונות על העבודה האינטנסיבית והשוחקת שהם מבצעים בכל מקום באיו"ש ובעזה." http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=164&a=58950&c=1009&sc=0&ssc=0

deena

New member
רק לרקוד

רציתי לרקוד איתך ריקוד בשניים ריקוד משוחרר ריקוד של הנשמה רציתי לרקוד איתך ריקוד בתוך הלבבות שלך ושלי... ...וארקוד בשניים רק אם זה באמת ריקוד בשניים

yaelli10

New member
אהבה בשלט רחוק - איך עושים את זה?

בפורום זוגות מעורבים, מדברים על שיחת טלפון עם אהוב רחוק בשרשור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=257&msgid=59189609

ה מוזה

New member
שלום לך "מתנחל גוש קטיף"

אני כותבת פה כדי לבקש ממך סליחה סליחה שלא ממש התעניינתי בך, לא היה ממש איכפת לי ממך בכל התקופה הזאת. סליחה שאמרתי "אין מה לעשות, זה הפתרון היחיד ושלא יעשו בלאגן". סליחה שאני עוקרת אותך מביתך. לא קל לעזוב את הבית, הא..? לי, יש נגיעה אישית בעניין- אחי ובן דוד שלי גרים שם ואח אחר שלי הוא קצין במשמר הגבול שצריך ללכת ולפנות אותם. והפינוי הזה שלהם ייעשה בשקט של אבל ,בדמעות של דם , בתחושה של צער עמוק, ואני מאמינה גם בפחד. פחד מ"מה אם כל זה יהיה לשווא..?".

לקראת ט"ו באב- שפע של רעיונות

והצעות בפורום ימי הולדת ומתנותhttp://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=588

גם אני ממליצה לקראת ט"ו באב...

שירוש מלא ברעיונות וממש מושקע שעשו אנשים מקסימים!!! שווה להיכנס ושווה לשים במומלצים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=588

sh53

New member
מדריך לדייטים (גילאים 14 - 16)

מדריך לדייטים (גילאים 14 - 16) מאת: Syst3mו 14/08/05 | 20:59 שלום. אני אכתוב פה על איך להתנהג ומה לעשות כאשר יוצאים לדייט. אני לא ממש מבין גדול, אך תמיד רציתי לכתוב על זה. אז ככה, נתחיל (חשוב לציין כי זה יותר מכוון לבחורים שבנינו, ולא לבנות) כאשר אתם מסתובבים בקניון או בכל מקום שאתם נפגשים, תחזיקו את היד של השני, זה מעביר מסר של "אני בוטח בך, ואני לא אעזוב אותך" במקרה שהצד השני צריך עזרה, תעזרו לו, ואל תעזבו אותו שיעשה הכל לבד. אם נגיד והצד השני (יותר נכון הבחורה) אומרת שקר לה מספר פעמים, היא אומרת במילים אחרות : חבק אותי. (נכון שאני צודק? חח) אם במקרה שאתם יושבים לבד, ופתאום הפלאפון שלכם מצלצל, אל תתחילו לדבר, זה לא נעים לצד השני , פשוט תגידו שאתם לא יכולים לדבר עכשיו, ושתדברו איתם אחר כך. וגם, תמיד תסתכלו בעיניים של השני, ולא להתחיל לפזול למקומות אחרים. אוכל - כאשר אתם יושבים ואוכלים במקדולנס( מה? P: אמרתי שזה לגילאים בני 14-16) או כל מקום אחר, אל תאכלו בפזיזות, תאכלו בנימוס, תשתמשו במפית, ובמזלג (כן, כן, מזלג, לא ידים) וסכין (רק במקרה של מסעדה או כל דבר דומה) . אל תסתכלו על האוכל של השני, ואל תדברו בפה פתוח והכי חשוב לא לדבר על דברים מגעילים בזמן שאתם אוכלים. שיחה- תהיו פתוחים, דברו על דברים שיעניינו את הצד השני. נושאים שלא כדאי לדבר עליהם: על אקסים ואקסיות (X:), על נושא שעיצבן מקודם את הבת זוג (אבל תנסו, יכול להיות שהיא תרצה לדבר על זה). לא לשקר, אל תשקרו. זה הכי חשוב. תהיו אמיתים ולא שקרנים. עוד משהו חשוב - אם נגיד והיא פוגשת ידיד או חברה, אל תלכו הצידה, ותחכו או תהיו עצובים, פשוט תגידו שלום, תשאלו מה קורה ותציגו את עצמכם , הבנות אוהבות שלבנים יש ביטחון עצמי ושהם ידידותים. זהו.. אין לי ממש מה לכתוב, אבל תשאלו שאלות. אגב, אני לא בטוח שכל זה נכון, אבל לפי דעתי ככה צריך להתנהג. אז אל תתקפו אותי שהכל לא נכון או שזה שוביניסטי (מאיפה לי חח אולי מישהו יגיד את זה) בהצלחה בדייט ! מאת: Syst3mו 14/08/05 | 20:59 שלום. אני אכתוב פה על איך להתנהג ומה לעשות כאשר יוצאים לדייט. אני לא ממש מבין גדול, אך תמיד רציתי לכתוב על זה. אז ככה, נתחיל (חשוב לציין כי זה יותר מכוון לבחורים שבנינו, ולא לבנות) כאשר אתם מסתובבים בקניון או בכל מקום שאתם נפגשים, תחזיקו את היד של השני, זה מעביר מסר של "אני בוטח בך, ואני לא אעזוב אותך" במקרה שהצד השני צריך עזרה, תעזרו לו, ואל תעזבו אותו שיעשה הכל לבד. אם נגיד והצד השני (יותר נכון הבחורה) אומרת שקר לה מספר פעמים, היא אומרת במילים אחרות : חבק אותי. (נכון שאני צודק? חח) אם במקרה שאתם יושבים לבד, ופתאום הפלאפון שלכם מצלצל, אל תתחילו לדבר, זה לא נעים לצד השני , פשוט תגידו שאתם לא יכולים לדבר עכשיו, ושתדברו איתם אחר כך. וגם, תמיד תסתכלו בעיניים של השני, ולא להתחיל לפזול למקומות אחרים. אוכל - כאשר אתם יושבים ואוכלים במקדולנס( מה? P: אמרתי שזה לגילאים בני 14-16) או כל מקום אחר, אל תאכלו בפזיזות, תאכלו בנימוס, תשתמשו במפית, ובמזלג (כן, כן, מזלג, לא ידים) וסכין (רק במקרה של מסעדה או כל דבר דומה) . אל תסתכלו על האוכל של השני, ואל תדברו בפה פתוח והכי חשוב לא לדבר על דברים מגעילים בזמן שאתם אוכלים. שיחה- תהיו פתוחים, דברו על דברים שיעניינו את הצד השני. נושאים שלא כדאי לדבר עליהם: על אקסים ואקסיות (X:), על נושא שעיצבן מקודם את הבת זוג (אבל תנסו, יכול להיות שהיא תרצה לדבר על זה). לא לשקר, אל תשקרו. זה הכי חשוב. תהיו אמיתים ולא שקרנים. עוד משהו חשוב - אם נגיד והיא פוגשת ידיד או חברה, אל תלכו הצידה, ותחכו או תהיו עצובים, פשוט תגידו שלום, תשאלו מה קורה ותציגו את עצמכם , הבנות אוהבות שלבנים יש ביטחון עצמי ושהם ידידותים. זהו.. אין לי ממש מה לכתוב, אבל תשאלו שאלות. אגב, אני לא בטוח שכל זה נכון, אבל לפי דעתי ככה צריך להתנהג. אז אל תתקפו אותי שהכל לא נכון או שזה שוביניסטי (מאיפה לי חח אולי מישהו יגיד את זה) בהצלחה בדייט ! קישור

sh53

New member
יחסים בין מדריך לחניכה

מה דעתכם על יחסים בין מדריך לחניכה? הכוונה נגיד והמדריך בכיתה ט' והחניכה בכיתה ח'? נגיד וזה ככה אבל הוא לא מדריך ישיר שלה? נגיד וזה ככה והקשר היחיד בינו לבינה במקום של ההדרכה שזה אותו מחוז ולכן הם מתראים שם בחופשות....? קישור

למעלה