יום שישי

שונאת אותה נו.../images/Emo7.gif

לא היה בחן!&^%$ כאילו, למה לעשות את זה כל הזמן?
שעתיים ראשונות-| שטיפת מוח מבית המורה לאנגלית. היא הביאה לנו את ה"בחן" ועשינו אותו ובדקנו, טעות אחת!
איכס>< שעה שלישית- שלח, הוא הביא לנו איזה תשבץ אז פשוט שמעתי מוזיקה והשלמתי בלשון. שעה רביעית- לשון. אמא- בניינים
וויקנד.:)

Ditz 93

New member
יום די חרא ../images/Emo3.gif

3 שעות מת', ושעתיים מתוכן זה טריגונומטריה. אוף, אני כ"כ שונאת את זה... היה לי ספורט, ושיחקנו מין מרוץ שליחים והייתה משימה לרוץ בזוגות XD אז מי שרצתי איתה דרכה לי על הנעל, והנעל עפה, ואני נפלתי על הרצפה, והיא נפלה עליי (הילדה) וזה היה כזה קורע. ואז קמנו והמשכנו לרוץ XDDDDDD היסטוריה. אוף. פעם אהבתי היסטוריה, אבל זה יותר תנ"ך מאשר היסטוריה. וחוצמזה- זאת רק אני או שיש יותר מדי שעות היסטוריה במערכת שעות??

יש השנה בגרות בהיסטוריה, צריך להספיק הרבה...

פעם בשיעור ספורט חצי כיתה הייתה צריכה לסחוב מישהי אחת ככה שכולן מחזיקות אותה ואז רצנו ככה ומישהי נפלה ואז כל הכיתה נפלה עליה

Ditz 93

New member
XDD

פעם פרקתי ת'כתף כשניסיתי לעשות גלגלון במהלך שיעור ספורט
כאילו, אני אומרת למורה שאני לא יודעת לעשות והיא מאיימת עליי שהיא תוריד לי ציון. אז ניסיתי. ^^" את סוף השיעור ביליתי כבר בבי"ח XDD אני יודעת שיש בגרות, אבל זה ממש הרבה, וזה מעצבן אותי. אפילו דברים טובים שעמוסים עלייך יכולים להטריד.

Ditz 93

New member
שמעתי במעריב לנוער...

שזה בוטל או שיהיה שיפור אומשו. נראה

לא ממש,

תהיה אפשרות בחירה לתלמידים לאיזה בגרויות לגשת וזה[בספורט] פשוט תוציאו פטור, זה כ"כ פשוט.

לול, אתם רציניים?

קפצו לרופא משפחה ותבקשו פטור. אם הוא לא נותן לכו לאחד אחר בעיר שלכם. אפילו אל תכנסו לרופא רק תיקחו מהמזכירה. [לא עובד בקופות חולים]

הוא צריך... אבל הם לא באמת עושים את זה../images/Emo6.gif

ושקית של מצברוח-[תזכירי לי מה השם?] הם ממציאים סיבה או שהם רושים פשוט לתת פטור.

ככה זה בנהריה לפחות, אני לא יודעת../images/Emo3.gif

מה שכן פטור בספורט אומר שצריך להגיש עבודה

למעלה