תלוי מה יהיה הגודל שלו...
ס סקעתית בעמ האחת New member 23/6/05 #21 כנסו.. אזה מתוק.. מאמי!!! הוא באמת מדבר יפה... הוא מדבר בביטחון.
ס סקעתית לנצח היחידה New member 23/6/05 #24 למי שלא שם לב לכתובת-כנסו אם אני זוכרת טוב הכתובת זה "חברון"....והוא כבר לא גר שםם כי זה יעני הבית הקודם שלו עכשיו הוא גררר בבית פרטיי
למי שלא שם לב לכתובת-כנסו אם אני זוכרת טוב הכתובת זה "חברון"....והוא כבר לא גר שםם כי זה יעני הבית הקודם שלו עכשיו הוא גררר בבית פרטיי
ח חופיתוש של הפורום New member 24/6/05 #32 כנסי מאמי אני יסביר...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif נכון שהם עמדו ליד הגנים....אז איפה שהוא היה גר אז על הדירה היה כתוב חברון...זה לא הרחוב זה שם של הקבלן או החברה....
כנסי מאמי אני יסביר...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif נכון שהם עמדו ליד הגנים....אז איפה שהוא היה גר אז על הדירה היה כתוב חברון...זה לא הרחוב זה שם של הקבלן או החברה....
ש שלומית הראשלצית New member 24/6/05 #34 קיבלתי מתנה = לינק לסרטון. תהנו http://s29.yousendit.com/d.aspx?id=1KCV65HHT0TGP25BABVG8WJWQR
ש שלומית הראשלצית New member 24/6/05 #37 תאשר שזה ירד לך ... כי היום אחרי העבודה אני בבית אבל מחר, אני שוב הולכת לבקר אנשים בבית חולים... ככה שאם אתה צריך שיעלו את זה שוב, אז .. תשתדל ליידע עוד היום
תאשר שזה ירד לך ... כי היום אחרי העבודה אני בבית אבל מחר, אני שוב הולכת לבקר אנשים בבית חולים... ככה שאם אתה צריך שיעלו את זה שוב, אז .. תשתדל ליידע עוד היום