הקליפ של GO

Blue Aura

New member
אע../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif

איזה קליפ יפה
אחד הטובים שלה.
תודה אורו'ש.

R o t e m G

New member
הקליפ יפה

אבל הוא קצת לא קשור לשיר. לא מבחינת המילים, זה פשוט נראה כאילו צילמו, שמו את זה עם השיר וזהו. בלי שום קשר לקצב או משהו. גם לא רואים אותה שרה בכלל, וזה דבר שבד"כ מקשר בין הצילום לשיר.

RAVril

New member
בכוונה החזירו את הבלונד?../images/Emo7.gif

חוץ מהשיער אהבתי הכל
תודה!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifלא בדיוק החזירו אותו../images/Emo3.gif

איזה מאגניב, הם צילמו אותה עם הבלונד, ואז היא צבעה ואז צילמו שוב, דווקא אהבתי נורא את הרעיון הזה שזאת היא פעמיים פעם אחת עם הבלונד פעם אחת עם החום-וזאת לא פאה

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifנו כתבתי שלדעתי זאת לא פיאה../images/Emo70.gif

דונט לעצבן אותי...
תראי, את הקליפ הם לא צילמו אתמול, וגם לא לפני שבועיים... לא יודעת, תני לי להיות תמימה וחמודה ולהאמין שזאת לא פיאה

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifתודה רבההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

והקליפ שיש באתר והקליפ שמורידים זה אותו אחד?
כי ראית ששמת תמונות שלא ראיתי בקליפ שבאתר
...

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאה,ראיתי את הקליפ{שהורדתי}

מגניבבב!!! אהבתי נורא את הקליפ הזה! וואיי חמוד לחלוטין!

ממ נחמד..?

לודע זה נראה יותר כאילו זה קטע מסרט שברקע שומעים את GO אבל בכללי נחמד היה יותר נחמד אם היא הייתה שרה גם מתישהו בקליפ
אור!!

לא כל כך אהבתי..

זה מזכיר לי קצת את הקליפים הראשונים שלה, וLOW... גם לא מראים אותה שרה אבל זה אם כבר, לדעתי הוא די משעמם ופשוט צילמו כמעט כל הזמן אותו הדבר.. אין בו משהו מיוחד.. אבל כשיר לפרסומת הוא כן יפה[:

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

הקליפ ממש ממש חמוד
הוא אמנם מזכיר לי את הימים של low, אבל הוא עדיין ממש נחמד..
הם עשו עיבוד אחר לשיר נכון? נראה לי... מממ.. יש קליפים יותר טובים,אבל הוא נחמד מאוד

otollo

New member
../images/Emo180.gifכן ../images/Emo3.gif

גם נתתי אליו קישור למעלה
.

YouFoundMe

New member
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo47.gif../images/Emo129.gif

קליפ,הממ. הייתי אומרת די פלצני
כי רואים אותה נוהגת כל השיר, ו... זה לא מה שהמעריצים היו רוצים לראות נראה לי לפחות.
אבל שחושבים על זה פעם 2, הקליפ יכול להיות גם חמוד

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאני אהבתי../images/Emo15.gif

אוקה..אז רואים יותר את המכוניות אבל זה הגיוני הם אשכרה קנו את השיר כדי שיפרסם אותם והצילומים של הקליפ היו על חשבונם ולמטרות פירסומיות אז ככה זה נראה אבל עדיין כשהיא נוסעת במכונית ויש קלוזאפ על הפנים שלה היא..נראית..מושלם כל כך יפה וגם בתמונות שבשחור לבן (אני הרי הכי אוהבת
) היא גם מושלמת וגם נורא אהבתי את הרעיון שהיא כאילו מתפצלת ועושה רייסים עם עצמה נו..קליפ פרסומת למכונית אבל לפחות השיר ברקע (מכל השירים החדשים..שלא התחברתי לאפחד מהם כל כך וזה מלחיץ אותי מאוד..לגו אני כן מתחברת סופסוף..הוא ממש חמוד) וזה סוג של משו חדש מקלי אז לפחות שומעים עליה ורואים אותה והקליפ מצולם יפה וערוך נחמד אקיצר..אני נהנית

למעלה