אבל הוא קצת לא קשור לשיר. לא מבחינת המילים, זה פשוט נראה כאילו צילמו, שמו את זה עם השיר וזהו. בלי שום קשר לקצב או משהו. גם לא רואים אותה שרה בכלל, וזה דבר שבד"כ מקשר בין הצילום לשיר.
../images/Emo80.gifלא בדיוק החזירו אותו../images/Emo3.gif
איזה מאגניב, הם צילמו אותה עם הבלונד, ואז היא צבעה ואז צילמו שוב, דווקא אהבתי נורא את הרעיון הזה שזאת היא פעמיים פעם אחת עם הבלונד פעם אחת עם החום-וזאת לא פאה
זה מזכיר לי קצת את הקליפים הראשונים שלה, וLOW... גם לא מראים אותה שרה אבל זה אם כבר, לדעתי הוא די משעמם ופשוט צילמו כמעט כל הזמן אותו הדבר.. אין בו משהו מיוחד.. אבל כשיר לפרסומת הוא כן יפה[:
אוקה..אז רואים יותר את המכוניות אבל זה הגיוני הם אשכרה קנו את השיר כדי שיפרסם אותם והצילומים של הקליפ היו על חשבונם ולמטרות פירסומיות אז ככה זה נראה אבל עדיין כשהיא נוסעת במכונית ויש קלוזאפ על הפנים שלה היא..נראית..מושלם כל כך יפה וגם בתמונות שבשחור לבן (אני הרי הכי אוהבת
) היא גם מושלמת וגם נורא אהבתי את הרעיון שהיא כאילו מתפצלת ועושה רייסים עם עצמה נו..קליפ פרסומת למכונית אבל לפחות השיר ברקע (מכל השירים החדשים..שלא התחברתי לאפחד מהם כל כך וזה מלחיץ אותי מאוד..לגו אני כן מתחברת סופסוף..הוא ממש חמוד) וזה סוג של משו חדש מקלי אז לפחות שומעים עליה ורואים אותה והקליפ מצולם יפה וערוך נחמד אקיצר..אני נהנית