../images/Emo18.gif

כמו שדיברנו על זה לפני קצת יותר מחודשיים, אני רוצה לפתוח פינה חדשה שתתאר יום-יום שמתאר את פעילות הלהקה. זה פרויקט גדול מאוד ואני צריכה את כל העזרה שלכם. אתם גם התלהבתם ואמרתם שתעזרו, אבל המסרים שקיבלתי היו דיי מעטים.. אם אתם לא חושבים שזה כזה נחוץ, תגידו ואני אוותר על כל העניין (עכשיו תקופת בגרויות וזה יוריד לי לחץ
) אבל לדעתי זה באמת יהיה מעניין. אז מי שרוצה תזכורת ורעיונות הנה לכם

יש בקישורים שנתתי הרבה דוגמאות

אבל בכל זאת: ימי הולדת שלהם, של המשפחות שלהם ואנשים שקשורים אליהם. ימים שנפגשו עם אנשים שהיו משמעותיים בקריירה שלהם. הופעות מיוחדות. מסיבות עיתונאים. כניסות/נצחונות/מספר שבועות במצעדים. מהתקופות שלהם בילדות, בלהקות אחרות ופרוייקטים נוספים. אפשר להתפרע עם זה, והכי הרבה אם זה לא יתאים אני פשוט לא אכניס את זה. הבנת את הרעיון?

Great Pretender

New member
כן.

תודה.
אבל הכתוונתי לדוגמה ממשית, שבאמת תתחילו עם זה, ואז אני יבין באמת. {אההמ. כן, אני קצת . . . קשת קליטה. ><}

BQL

New member
../images/Emo45.gif

אני מוכנה לאסוף חומר ולהשתתף בזה, אבל אחרי הבגרויות, נראה לי שגם לך וגם לכל מי שהציע להשתתף ותמך ברעיון זה יהיה יותר נוח, כי לפרויקט כזה ובסדר גודל כזה צריך להשקיע זמן ועבודה, ואם כבר עושים כזה דבר זה צריך להיות ברמה ומושקע, ולא משהו סתמי ולא מעמיק. היזמה שלך, נשמעת מעולה ומעניינת מאוד, ותדעי שאני לא כותבת סתם כדי להגיב וכדי לדחות את זה, עקרונית יש לי הרבה מקורות, וחומר, אבל צריך לעבוד על זה עוד.
ולשאר המגיבים בפורום - מוזמנים להגיב כשמישהו רוצה להשקיע ומעלה רעיון, יהיה נחמד לקבל על זה קצת תגובות עניינות, או תגובות בכלל

../images/Emo45.gif

מוכנה להשתתף ולחפש חומר וכאלה. הבעיה היא שכמו שאמרת יש עכשיו קצת לחץ (ואני בטוחה שלא רק לי), אז אולי אפשר לדחות את תחילת הפרוייקט קצת..

למעלה