../images/Emo18.gif

אני מכיר אותה כבר שנים, מאז שאני זוכר את עצמי היא שם, ותמיד היא נראתה אותו הדבר. פעם גרנו באותו בניין, אבל אז עברתי דירה וראיתי אותה פחות, אבל עדיין הרבה. החברה הכי טובה של אמא. והיא מדהימה. בת 50 ומשהו, אבל עדיין מדהימה. רזה. רגליים ארוכות, שיער קצר, חזה זקוף. רואים, אם מסתכלים אז רואים. וכבר שנים אני רוצה אותה, ולא יודע מה בדיוק לעשות עם זה. מה היא תגיד? מה אני אגיד? ואמא שלי, ובעלה? זה הרי לא יעבור בשתיקה אם היא תגיד לא. שלא לדבר על החברה שלי. אבל אין אף אחת שאני רוצה יותר ממנה, אף אחת בעבודה, אף אחת מידידותי, החברות של החברים שלי, החברות של אחותי, אף אחד מהצעירות ממנה בעשרים שנים ויותר לא עושה לי את זה כמוה. אולי היא בוגדת בבעלה? כי אם הפירצה הזאת כבר נפרצה, דרכי תהיה קלה יותר. אולי?

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif שלוםםם שלום לך שלישי מהסוף

איזה כינוי מדהים אגב. אז שלום ו, תפתח? תרחיב? ממתי? מאיזה גיל הגרוי אליה? עוד מהנערות? כשהיית בן, נגיד שש עשרה? אויי, למה אני צריך לשאות ת'שאלות האלה שרק מחרמנות אותי עוד יותר! אה' כן, שלום וברוך הבא.

מאז אני זוכר את עצמי

מאז שאני זוכר את עצמי מייחל לפעילות מינית, לפחות. וזה נורא, נורא נחמד ברמת הפנטזיה אבל איכשהו זה מפחיד אותי בתכלס. איך להשיג את זה? איך להגיע לזה? אין לי מושג.

bugbuster

New member
החשש מתגובת "הלא"

ידוע, והן הוא הוא לב העניין. הוא המניע את ביישנותינו, את חשש עונש הסביבה, וכוליי, אלא ש, הביטוי "עונש הסביבה," כבר לקוח מרבדים אחרים, והן ברור שלא נעש/ה פשע בתשוקה לאישה. ובכיוון הזה\ אז ייעשה צעד, והתגובה היא לא, לא בהכרח כל הנמערכת, בעלה, אימך, החברה כבר מנקרים את עיניך. שלא לדבר על צעדים "בוני אמון." _-בוני חירמון.) אני הייתי מתחיל במבטים.

למעלה