We Got Mattied

kiCkiC

New member
../images/Emo18.gifWe Got Mattied../images/Emo18.gif

ממכר! מסוכן! אי אפשר שלא לראות!!!! וחדשות 우리 결혼했어요 • אלכס עזב.. ושין-אה בעקבותיו - כמה שנתגעגע לזוג הכי רומנטי
• את אלכס ושין-אה מחליפים זוג חדש - קים היון-ג'ונג והוואנג בו שכבר התחילו את הצילומים באי ג'גו (מעניין אם הוא יקרא לה נונה - היא גדולה ממנו ב 6 שנים). • עוד זוג עוזב את הסדרה - היונג-דון וסאורי, אבל לאף אחד לא באמת אכפת - הם אף פעם לא היו מעניינים ורק צעקו אחד על השני... אותם יחליפו לי הווי-ג'ה והשחקנית ג'ו יו-ג'ונג. • והחדשות הסוערות!!! אנדי
סולבי נראים כאילו הם באמת מפתחים משהו ולא מפסיקים להזרים סקנדלים על בסיס יומי!! אחרי נשיקת התות והתפיחות של סולבי על הישבן החמוד של אנדי... היא מודה בשידור כי לא תתנגד בכלל אם אנדי יציע לה לצאת - הוא בתמורה קונה לה טבעת כשהוא בחו"ל.. ואפילו מפתיע אותה בשידור כשהוא עולה לשיר את הסינגל החדש שלו propose גורר אותה איתו לבמה, יורד על בירכיו ומביא לה פרח.. והתגובה שלה >>>

פעם שניה שהוא עושה לה את זה

גם אתמול הוא התחיל לזמר לה בצורה ספונטנית את השיר בתוכנית השעשועונים וכולם צחקו אליהם...רק סולבי הייתה מרוצה עד הגג (מעניין למה באמת). ואני אומרת, אנדי יש משהו שאתה רוצה להגיד לסולבי? תגיד כבר ...לא יודעת מה איתה אבל אני כבר מתוסכלת מהרמזים בעובי בלוק איטונג שאתה משחרר. קומאן! תבקש ממנה כבר לצאת איתך וזהו. ואם אפשר אז שזה יהיה בשידור חי בטלוויזיה. תודה.

kriefe

New member
למה באמת הוא עזב?

אלכס, אני מתכוונת... לא הצלחתי למצוא את הקטע השלם על הסיפור שלהם בפרק שמונה, אלא רק את השירים שהם מבצעים שם...

אלכס , תעשה לי עציץ~../images/Emo20.gif ../images/Emo23.gif

הוא עזב כי הוא חייב לעבוד על קריירת/אלבום הסולו שלו (אגב יש לו קול מדהים הוא יכול לשיר את ה"פופ סונג" ועדיין להישמע מדהים בעיני
) ולהופיע בכל התוכניות האילו בגזיליון ערוצים פשוט גוזל המון מזמנו אז הוא עשה החלטה גורפת שהוא מקדיש את עצמו באלף אחוז לאלבום ולא לשום דבר אחר. הנה לך 3 החלקים המתורגמים של אלכס ושין-אה בפרק העזיבה: http://www.youtube.com/watch?v=lQuuqN_jBGQ http://www.youtube.com/watch?v=WGoYwYahKFs http://www.youtube.com/watch?v=aLAOO0cEvj0 תהני.

kiCkiC

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

למה לגרום לי לבכות? למה??

אליס241

New member
תודה , אלכססססס אל תעזוב .....

תודה מקלון וניל , על החלקים המתורגמים.. אלכס יפה שלי על תעזוב, לא שווה בלעדיך , איזה מסכנה הדמעות היו לא בעיניים ! מה שמעצבן לפני שהתחלת את התוכנית לא ידעת שאת צריך לעבוד על אלבום????? נראה לי זה יותר יחסי ציבור, גימק להצליח ולפרסם מהתחלה מה הוא הולך לעשות! חבל הם היו זוג חמוד ומתוקי ... מקלון וניל אם בבקשה את מוצאת עוד תירגומים , של פרק 8 והמשך אם יצאה אני אשמח תודה ולילה טוב

kiCkiC

New member
נשאר רק הזוג הצווחני...

קראון ג'יי ואין-יונג בפרק 8, כשהוא מחליט לקחת אותה למשחק בייסבול ביום גשום - אני לא יודעת מי דיווה יותר גדולה - היא או הוא....

התפיחות באונדונגי

רק הולכות ומתעצמות...אין לבחורה הזאת אלוהים פשוט.
מצד שני אנדי כבר וויתר על המאבק הוא יודע שהיא תנצח אז הוא שותק ושותק...עד שיום אחד הוא יתפרץ עליה...או שלא.

kiCkiC

New member
לדעתי הוא פשוט נהנה מזה..

בגלל זה הוא לא מגיב!

kiCkiC

New member
פרק 9../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

לצערי לא ראיתי לייב, רק בהשלמות אח"כ וגם זה עדיין ללא תרגום... אלכס ושין-אה כבר אינם..
שני הזוגות החדשים הגיעו, אבל יצא לי לראות רק חלק אחד של אחד הזוגות, בינתיים לא ממש מעניין מעבר לזה שהם באי ג'ג'ו וכולם מקנאים בהם חחחח אבל אנדי וסולבי...
איזה חמודים
יוצאים לקניות ואנדי צורח ברחוב "סולבי שליייי~" היא מנסה לשכנע אותו ללבוש מכנסי נשים והוא מתפדח. אח"כ הוא מבשל לכבוד ההורים שלה שאמורים להגיע, היא כמו תמיד לא עושה כלום חוץ מלטעום את האוכל מידי פעם ולתת לו מכות בתחת, אבל הוא לא מגיב כבר, אז היא עוברת שלב ומחבקת אותו מאחורה
... חמודים... אני בכלל חיה בסרט ומקווה שבאמת יצא שם משהו בין שניהם! כבר אמרתי שהם ממש ממש חמודים
כי אם לא, אז הם ממש ממששש חמודים
התמכרתי קשות!!!

חסר לו שלא ../images/Emo70.gif

אחרי שאתמול בתוכנית הרדיו של טאבלו (אפיק היי) שאלו אותו המאזינים "מהם האחוזים (הסיכויים) שאתה תצא עם סולבי?" והוא ענה "99 אחוז" וגם שאלו אותו "עם מי היית מעדיף לצאת, קים טאה-היי ,שהיא הסלבז האהובה עליו, או סולבי?"בלי לחשוב הוא ענה "סולבי"! והנה החלק הראשון המתורגם של אנבי בפרק 9.

kriefe

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

התוכנית הזו פשוט ממכרת ברמות שלא יתוארו... קוראים לי אתי ואני מ-כ-ו-ר-ה
אנדי וסולבי פשוט מתוקים... רואים שהם עדיין צעירים והביישנות של אנדי פשוט מתוקה (למרות שלפעמים גובלת כבר בילדותיות שבא לך לנער אותו...) אלכס ושין-אה כאלה מקסימים
חבל שהם לא ממשיכים... אלכס המתוק והמוכשר (מאוד! לא הכרתי אותו לפני...) כנראה באמת ניצל את התוכנית לקצת קידום של קריירת הסולו שלו, אבל נראה לי שהוא לא חשב שהוא יצטרך לפרוש... אני דיי מחכה בקוצר רוח לשמוע את אלבום הסולו שלו, יש לו קול ממש טוב!! אני לא אהבתי את הגירסא של Loveholics לשיר שהוא ביצע בצורה מעלפת ועכשיו אני לא יכולה להפסיק לשמוע אותו (בביצוע של אלכס כמובן...) ושוב
מקלון וניל על החלקים המתורגמים, את פשוט

אנדי כבר דוחק לגיל 29

ממש לא ילד.יש לו פשוט בייבי פייס חמודות כאילו וחוסר שיעור באיזור הפנים -דבר שמטעה את רוב ה(א)נשים.

kriefe

New member
אמנם בייבי פייס

אבל דוחק ל - 28 ולא 29... ה"ילדון" נולד בשנת 1981, שזה בערך היה אתמול, כלומר לא פלא שעדיין לא צמחו לו ניצני זקנקן...

ואלה? ואני קראתי שהוא נולד ב 80

ואני לא יודעת מה איתך אבל לי שנת 81 ממש לא הייתה אתמול מה גם שרוב הנערים הישראלים הטיפוסים בגיל 17 כבר מתגלחים על בסיס יומי. מה נסגר איתם שם בקוריאה? אני גם רוצה את גן החוסר שעירות הזה שיש להם.

אליס241

New member
איזה חמוד!! גם אני רוצה גבר כזה שיודע לבשל...

הסידרה הזאת מדהימה... אני נהנת כול שניה תודה בנות, אם היה המשך תרגום הפרקים אני אשמח לראות תודה.. הבעיה שלי שאני לא מבינה במחשבים, ושאני מחפשת זה לוקח שעות ואני לא מוצאת !!!! תודה תודה תודה.

פרק 9 מתורגם הנמלה הלבנה-A והמטרוללת

הלא הם קראון ג'י הראפר הערס מאטלנטה ואין יונג הסולנית הקריזיונרית של ג'ולארי. והפעם קראון ג'י הכין לה הפתעה
רצינית שאפילו הצליחה לרגש ולהרטיט את ליבה הקר והחומרני של אין יונג. קורע אותי איך קראון J מדבר לבלינג בלינג
שלו...מנשק אותו ומלטף אותו
חלק 1 חלק 2 חלק 3

למעלה