TOPIC

• פותח הנושא KEiN
  • פורסם בתאריך

Blade2

New member
זה הרעיון של דרך הלוחמים?

להתנער מכל הדעות והאמונות הישנות ואז אתה מוצא את ה"אני" האמיתי שלך?

KEiN

New member
בעיקרון זו-היא אחת ההטבות

העיקרון הכללי הוא לילחום עד לעצמאות כללית (בעולמינו נראה לנו כי אנו עצמאים, אך אנחנו כלואים מאחוריי סורגים הנוראים מסורגיי בית הכלא) וגם ´למצוא את האני האמיתי´ באותו הזמן...

דונלד

New member
למה שאתה לא תנסה?

ותראה אולי יש בזה משהו. אגב אם היית קורא את היקום ההולוגרפי, אולי היית סומך קצת פחות על המדע וקצת יותר על עצמך.

Blade2

New member
אתה שואל לגבי הניחוש עם החייל שחמט?

אז עוד לא ניסיתי, אבל ברגע שאני אפגש עם אחד החברים שלי אני אנסה אני הסברתי איפהשהוא מה אני עושה, אני עוצם את העיניים ובדרך כלל רואה כתם שחור במקום המתאים לחייל.

דונלד

New member
כן

שניהם סבבי בבי אחד זה חישה אנרגטית עם כפות הידיים והשני כמובן ראיה. 2 חושים. הייתי משחק בזה הרבה עם ביתי כשהיתה קטנה. זה היה מדהים לראות את הסטטיסטיקה. קשה לפספס. זה פשוט עובד ! דונלד

LucidGuess

New member
ניסיתי כבר משהו דומה לפני שנה

כתבתי לפני שנה בערך תוכנת מחשב שמציגה על המסך את המספרים "1" או "2" אחרי כל לחיצה על מקש, לפני כל הקשה עצמתי עיניים וממש ניסיתי ליקלוט איזה מספר מוצג על המסך, עשיתי בערך 100 נסיונות כאלו, והתוצאות שקיבלתי היו חצי חצי ( חצי צדקתי, חצי טעיתי ) דיי צפוי... Lucid

דונלד

New member
דומה אבל שונה

זה נראה דומה אבל זה שונה. כאן מדובר בפשטות על חישה אנרגטית עם כפות הידיים. כל אחד יכול-זה כמו חצלול ! שווה לנסות. דונלד נ.ב כמעט יצא לי חרוז

KEiN

New member
יאבלה!

יש לי תיקים ורעידות מדגדגות בידים כשאני עושה את זה... יאבאלה!!!!! אמא איזה פחד!!!

deep ocean

New member
הקישור על חלימה שרשמת

לא נפתח לי במחשב. הנה אותו קישור בכתובת אחרת אם עוד אנשים לא הצליחו לפתוח אותו
נ.ב.- לא שהמאמר חדש לי. אני יצרתי את המאמר הזה על ידי ליקוט הודעות חשובות, ועשיית מאמר מהן

L i z a r d

New member
תיקונים קלים

לא מדובר ב"יקומים מקבילים", אבל אפשר להגיד את זה ככה אם רוצים לדבר בפשטנות. כשנכתב שהדברים "עשוים מאנרגיה" - זה לא שונה מהקיום של המציאות שאנחנו רואים. אנחנו חווים את זה באופן שונה בגלל שמצב רגיל של חלום התפישה היא לא רציפה ואחידה, אלא כאוטית.

KEiN

New member
../images/Emo13.gif אני יודע ../images/Emo13.gif

אבל לא רציתי לסבך לשמרנים פה את התחת
.

MoonShield

New member
תראה

נכון... אין שום דבר שסותר את קיומם של יקומים שונים אבל זה לא בהכרח אומר שהם קיימים, צריך להוכיח שזה ~כן~ קיים ורק אז אפשר לטעון שהם קיימים, אחרת זה סתם תאוריה חסרת בסיס... אם נחליט שאנחנו שוללים כל מה שאנשים אי פעם אמרו, אז אנחנו נצטרך לשלול את כל האלים היווניים הקדומים, את כל הדתות המונותאיסטיות, את כל האלילים האינדיאנים, את האלילים של השבטים האפריקאים ואין לזה סוף... אני לא אומר שזה לא קיים, אבל כל עוד לא הוכח שזה כן, אני יתייחס לזה בספקנות

KEiN

New member
../images/Emo13.gif

טוב נגיד שצריך לשלול את כל האלים... אבל כאן מדובר בחוויה מאד דומה לחצלולים- וקווית שתזדהו עם מקרה כמו זה- אני אומר לכם שדרך חלומות צלולים אפשר להגיע מעבר למודעות שלנו- ואת שוללים.. אתם לא רואים את הדמיון? אל תגידו לי שלא קרה לכם שאמרתם לחברים שלכם או ידידים- שבעזרת תרגילים אתם מצליחים לצלול לתוך עולם של פנטזיות, ריחופים וסקס חופשי- והם לא צחקו לכם בפנים.. אני לא אומר שאני צודק אני רק אומר שתחשבו עוד פעם לפניי שאתה שוללים תסתכלו על הדמיון שבין שתיי הדברים...

MoonShield

New member
לא שללתי

אני מתייחס לזה כמו כל תאוריה אחרת שעדיין לא הוכחה...

EshedI

New member
האמת

התאוריה של העניין שהיקום שלנו מורכב מאנרגיות הוא הגיוני. בלי אנרגיה אין חומר. ז"א, בלי כוח המשיכה, לא יהיו אטומים, וכשאין אטומים, מה שנשאר זה חשמל, אנרגיה טהורה. אם תשימו לב, כל העניין הזה הוא לא רק במיקרוקוסמוס, אלא גם במידות יותר גדולות. האטום שקיים בזכות האנריה, גורם לאנרגיה להסתובב סביבו, והשמש, אותו דבר כמו האטום, גם כן גורמת לאנרגיה להסתובב סביבה. גם במוח, הכל עובד על אנרגיה חשמלית. אז אולי יש איזהשהוא קשר.. זה הגיוני, אבל אני חייב לראות הוכחות או לפחות לנסות את זה בעצמי...

למעלה