The Apprentice 509

willo

New member
../images/Emo58.gif 509

מה לאנדראה יש רגשות? ואני עד עכשיו לא הבנתי מה לאישה ששווה מיליונים יש לעשות בתוכנית הזאת. מתחילת הפרק הכיוון היה ברור, שרמיין מתלוננת שטארק מנצח ללי את המשימה (כמו שלני עשה בפעם הקודמת) ומנגד כל הכעסים נגד אנדראה - הסוף היה ברור (אם כי חשבתי שתהיה לנו הדחה כפולה). אהבתי את אלי בפרק הזה - היא גילתה אופי, שון היה פוץ כמו תמיד ותמי - מה היא עשתה שם? מנגד טארק כיכב בפרק הזה.

n l m

New member
../images/Emo58.gif509

לא נעים לי להודות אבל הפרק היה דיי משעמם ודיי הזכיר לי את הסדרה הישראלית העלובה השגריר קודם כל יש את הבן אדם שלא עושה כלום ובכל זאת איכשהוא מקבל את כל התהילה כי ככה הוחלט כשכל אלו שמתלוננים עליו מצטיירים בתכנית כקטנוניים קבוצת בנות שמפסידה ומתרכזת בקונפליקטים אישיים מפגרים ובסופו של דבר ההדחה שנראית כאילו היא מוקראת על ידיי ילדיי מגמת תיאטרון שלא כלכך הכינו שיעוריי בית קשת יוכלו לעשות על טראמפ קופה גדולה מהתביעה שיגישו אחריי הפרק הזה

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

מההה אוף, אנדריאה היא הביטצ' הכי גרועה אי פעם, היא לא ניסתה אפילו להאבק נגד אלי, כבר הבן והבת של טראמפ עשו יותר כדי להעיף את אלי מאשר אנדריאה, ממש מאכזב. יותר גרוע היא העובדה שלי קיבל את הקרדיט על הניצחון בתור פרוג'קט מנג'ר, מה שאומר שאני אצטרך לסבול אותו עוד כמה פרקים...

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אנדראה ניצחה פעמיים בתור פרוג'קט מנאג'ר שאחת מהם הייתה שבוע שעבר (תחשוב על זה שאם היה את החסינות היא הייתה ממשיכה גם הפרק) ובכל זאת למרות הכל היא פותרה היום אז מי יודע, אוליי גם הוא יהיה בדרך החוצה עוד כמה זמן, אפילו פרק הבא במיוחד בהתחשב בזה שהוא היה איזה 10000 פעם בבורדרום עד כמה שטראמפ אוהב לפלרטט איתו וראינו את זה הפרק בפעם הבאה אם הוא יעלה לבורדרום בטוח יעלה לדיון מספר הפעמים שהוא היה שם ואז הוא יהיה קצת בבעיה

willo

New member
../images/Emo58.gif

אא"כ הוא יעלה מול טארק שאנחנו יודעים שטראמפ חושב שהוא יותר מדי מוערך

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

למרות שלי ניצח במשימה היום, בפרק טרחו להראות לנו כמה קטעים כדי להדגיש את זה שהניצחון שלו לא היה בזכותו, ויותר קרדיט מגיע לטאראק. חוץ מזה במקרה שטארק לני שרמיין ומייקל (כן, יש עוד אחד בקבוצה) מגיעים לבורדרום, אני יכול לשער ששרמיין וטאראק ביחד ינסו להפטר מלי ככה שאני עוד אופטימי.

willo

New member
../images/Emo58.gif

יהיה מאוד מעניין לראות את לני בבורד רום לא?

למעלה