../images/Emo58.gif806
NOW We're talking. זה היה פרק בכלל בכלל לא רע, ואם לא הייתי כזה נגטיבי בקשר לפסטיבל החרא שהעונה הזו היתה עד עכשיו, אולי אפילו הייתי אומר "טוב". אוי, אני חייב לבקר בקוסטה ריקה. איזה מקומות יפים - חבל שלא התעכבו קצת יותר בהר-געש הזה. הפאולוס... אין מילה לזה בעברית... have grown on me. אני מחבב את כל המשפחה, אבל בעיקר את מאמא - היא חומר גלם לריאליטי טיוי, ואפילו לא יודעת את זה. אבל עכשיו הם בבעיה, כי הם התעסקו עם הפייבוריטים של אלוהים, הוויברס. Speaking of which - פשוט white trash. אני חושב שאם היו ב-TAR לייב פידז, השנאה לוויברס היתה דומה לשנאה לכמה מהדמויות של ביבי. צדקניים, דוחים, מלאים בעצמם - כולי צער על מה שקרה להם, אבל זה לא תירוץ. לצחוק על פאפא פאולו בגלל שהוא פועל זבל היה גועל נפש. אני נוטה לחשוב שהילד הבלונדיני הזה הוא אלוהים בכבודו ובעצמו - כל פעם שלושת המכשפות מתפללות שאלוהים יציל אותן, ואז הילד מציל אותן כי הוא היחיד שם שנורמלי (לא נורמלי במובן של "נחמד", נורמלי במובן של "לא קוקו"). אהבתי את הגאגנס, אהבתי את המוטיבציה שלהם והנכונות שלהם להילחם עם הילדים, אבל צוות כזה לא מוכשר חייב ללכת - אני זוכר איך עצבנו אותי מרדית' והשנייה שנה שעברה, טוב שזה לא חזר. ואם מדברים על הגאגנס, ההפקה היתה יכולה להעלות בוידויים שלהם את הכיתוב: Gaghan Family About to be eliminated במקום העריכה הסופר-שקופה הזו.