TAR 806

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif806

NOW We're talking. זה היה פרק בכלל בכלל לא רע, ואם לא הייתי כזה נגטיבי בקשר לפסטיבל החרא שהעונה הזו היתה עד עכשיו, אולי אפילו הייתי אומר "טוב". אוי, אני חייב לבקר בקוסטה ריקה. איזה מקומות יפים - חבל שלא התעכבו קצת יותר בהר-געש הזה. הפאולוס... אין מילה לזה בעברית... have grown on me. אני מחבב את כל המשפחה, אבל בעיקר את מאמא - היא חומר גלם לריאליטי טיוי, ואפילו לא יודעת את זה. אבל עכשיו הם בבעיה, כי הם התעסקו עם הפייבוריטים של אלוהים, הוויברס. Speaking of which - פשוט white trash. אני חושב שאם היו ב-TAR לייב פידז, השנאה לוויברס היתה דומה לשנאה לכמה מהדמויות של ביבי. צדקניים, דוחים, מלאים בעצמם - כולי צער על מה שקרה להם, אבל זה לא תירוץ. לצחוק על פאפא פאולו בגלל שהוא פועל זבל היה גועל נפש. אני נוטה לחשוב שהילד הבלונדיני הזה הוא אלוהים בכבודו ובעצמו - כל פעם שלושת המכשפות מתפללות שאלוהים יציל אותן, ואז הילד מציל אותן כי הוא היחיד שם שנורמלי (לא נורמלי במובן של "נחמד", נורמלי במובן של "לא קוקו"). אהבתי את הגאגנס, אהבתי את המוטיבציה שלהם והנכונות שלהם להילחם עם הילדים, אבל צוות כזה לא מוכשר חייב ללכת - אני זוכר איך עצבנו אותי מרדית' והשנייה שנה שעברה, טוב שזה לא חזר. ואם מדברים על הגאגנס, ההפקה היתה יכולה להעלות בוידויים שלהם את הכיתוב: Gaghan Family About to be eliminated במקום העריכה הסופר-שקופה הזו.

Jason2

New member
../images/Emo58.gif 806

נראה לי שאלוהים מנסה לרמוז לוויברים שירגיעו עם התפילות בכל משימה קטנה. בפרק הבא הוא לא יהיה כזה סלחן. הילדה של הגאגנים כל כך התאמצה לא לבכות שזה היה ממש עצוב. רבאק את ילדה, מותר לך לבכות.

De fire

New member
לגמריי חסכת לי תגובה

(ואז תגובת נגד של מאיה, ואז תגובת נגד שלי וככה עוד ויכוח ארוך ומיותר) מסכים לגמרי עם כל מילה ומילה. Bless you.

ofer2052

New member
../images/Emo58.gif

לגמרי הסכמתי איתך עד שהתחלת ללכלך על וויבר, פאולו מאמא בהחלט מלכת ריאלטי.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 806

כמה חבל שדווקא במשימה לא פיזית במיוחד שבה ילדי הגאגנים יכולים להוות עקב אכילס, מוצאים את עצמם משפחת גאגהאן מודחים מהמירוץ. בכל מקרה, כרגיל פרק מהנה למרות חוסר המתח ששרר בפרק החל מסיום הרוד-בלוק. הפאולוז בהחלט הפתעה נעימה. מי שבתחילה קיבלו עריכה נוראית של משפחה דיספאנקציונאלית שרצח בתוך המשפחה הוא רק עניין של זמן שמדובר בחבר'ה הללו מהברונקס, מסתמנים כקרן האור של המירוץ. על רקע הוויברים הדוחים, הוויברים המעיקים, הגאדלואלדואלוולדואוואווזקיס המעצבנות - רק הלינצים מצליחים איכשהוא לצאת חביבים משהו. לא שווה להתייחס לפרומואים לפרק הבא. נקווה שימשיך להיות מעניין ומותח.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

יובלי, אני אתעלם מההערה שלך שמשווה בין הוויברים לדיירים מסויימים בבית ביבי6. וויברים רולז! אותי אישית מצחיק שכולם שונאים אותם. כולם שונאים אותם, אבל בכל מקרה הם היחידים (בכל מקרה שהראו אותם) שנתנו כסף לגדלאווסקי המעצבנות. חבל לי על הגאגנים. רציתי שיגיעו לפיינל 3, רק כדי לשמוע את בילי הקטן שר שוב.

maya567

New member
../images/Emo58.gif ועוד משהו

ושמו להם יילד אך ורק בגלל שהם צוות חזק. וכולם מפחדים מהם.

ofer2052

New member
../images/Emo45.gif

סוף סוף תגובה לעניין! העונה הזאת, ובפרק הזה במיוחד מצאתי את עצמי צוחק מלא פעמים.

willo

New member
../images/Emo58.gif 806

נו טוב, עוד עונה שבה הפייבוריטים שלי לא זוכים (אולי בגלל שאני אוהב לבחור אנשים שלא תמיד הכי חזקים פיזית - ע"ע גאס והרה). פאולו בהחלט זוכים לשיפור תדמיתי, כל הכבוד לאימא, ואפילו הבן התנהג יפה (למה הוא לא סחב אותה על הגב כמו הלינזים). לינז ממשיכים לשעשע, וברנסון פשוט לא עושים לי את זה. הגודלוסקיות (הורודות) נחמדות ומשעשעות, התקדמו יפה, וזהו (ההצעה של האורח במלון ל"אהבה" הייתה פשוט דוחה). באשר לוויבר - הם טובים, הם מעצבנים והם עושים טלוויזיה טובה. בזכות העונה הזו יש לצין שהסדר בכל הפרקים משתנה מקצה לקצה, במהלך הפרק.

ofer2052

New member
../images/Emo58.gif

בבקשה תגיד לי שדיברת בציניות כששאלת למה הוא לא סחב את אמא שלו על הגב. זה היה מסיים להם את המרוץ....

Chandler Rulz

New member
../images/Emo58.gif806../images/Emo58.gif

חבל לי על הגאגנס.. בעיקר כי זה לא משימה שהם נפלו בה בגלל שחצי מהצוות הם ילדים קטנים.. הוויברס מעצבנים אותי עם התפילות שלהם (ואני בטוח שיש המון מקרים שיורדים בעריכה כמו "please help us close the door of the car" או "please help us change gear to 3rd" וכאלה.. וסליחה על דקדוק לקוי אם יש..) ובאמת כולם שונאים אותם, לכו תדעו, אולי מישהו חפר את הבור הזה סביב לגלגל של האוטו שלהם בדיטור
והגודלובסקי האלה מעצבנות אותי! זהו בעיקרון..

ofer2052

New member
../images/Emo58.gif 806

לדעתי זה היה הפרק הכי טוב שהמרוץ ידע! נהנתי מכל רגע, פשוט פרק היסטרי. הפעם לראשונה הגעתי למסכנה שפאולו שולטים,. קיוויתי שוויבר לא יעופו, יותר מעניין כשהם במירוץ. אולי אני ארחיב אחר כך [אולי לא...]

למעלה