TAR 806

מטר9

New member
../images/Emo58.gif לעונות 5-7

אם תשימי לב, בעונות האחרונות הגמר תמיד היה מורכב מאותם סוגים של אנשים:
הלא-קשורים שאתה לא מבין איך הם הגיעו לגמר בכלל, שמגיעים למקום השלישי (ברנדון וניקול, אדם ורבקה ורון וקלי).
החזקים שתמיד מצליחים ובכלל זה בדרך כלל שונאים אותם, שמגיעים למקום השני (קולין וכריסטי, קריס וג'ון ורוב ואמבר).
הצוות המשעמם שנזכרו שהוא קיים רק לקראת סוף העונה, שמגיע למקום הראשון (צ'יפ וקים, פרדי וקנדרה ויוצ'נה וג'ויס). נכון שזה לא אחד לאחד, אבל קווי המתאר מאוד דומים. הוויברים והברנסנים מתאימים בול לפרופיל של מקום שני וראשון.

mayayi

New member
../images/Emo58.gif עונות 5-8, שאלות:

> הלא-קשורים שאתה לא מבין איך הם הגיעו לגמר בכלל, שמגיעים למקום השלישי מי מתאים לפרופיל הזה? פאולו? לינז? > החזקים שתמיד מצליחים ובכלל זה בדרך כלל שונאים אותם, שמגיעים למקום השני וויבר אכן מתאימים בול. הפעם היחידה שהדפוס הזה ממש עיצבן אותי היתה בעונה 6, כי לקריס וג'ון היה ה-ר-ב-ה יותר מגיע לזכות. > הצוות המשעמם שנזכרו שהוא קיים רק לקראת סוף העונה, שמגיע למקום הראשון זה באמת נכון לגבי עונות 5,6,7. במיוחד צ'יפ וקים - או יותר נכון "צוות צ'יפ" כי הוא היה צוות של איש אחד. totally! עכשיו נשאלת השאלה - למה ההפקה לא משנים במקצת את הדפוסים הידועים?? תפתיעו קצת, בחיאת...

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

בעקרון הצוות שהיה אמור להגיע למקום השלישי היה אמור להיות גאגהן, אבל בגלל שהם כבר עפו אני לא ממש יודע. לינז בטוח לא, זה יהיה או האחיות או פאולו.

ofer2052

New member
../images/Emo58.gif

זה הכל השארות, זה לא משהו שההפקה עושה בכוונה.

mayayi

New member
../images/Emo58.gif

כן אה? בסוף ברנסן יודחו בפרק הבא ויהרסו לנו את כל התאוריות
אני עדיין בעד לינז למרות שזה די נראה שהם לא יגיעו לגמר.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

לינזים, לטעמי, נראים כמו מקום רביעי קלאסי.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

מאיה, את יודעת שאני אוהב אותך, אבל די לבלבל בשכל. תודה מראש.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

נכון שזה לא מדע מדויק, אבל זה ידוע שעריכה יכולה לבנות ולהרוס דמויות. העורכים לא יוציאו את הוויברים באור כזה אם הם בסוף מנצחים.

ofer2052

New member
../images/Emo58.gif

מה הקשר? לא נראה לי כשעורכים פרק חושבים על הגמר,,, ומה הבעיה בדרך שהוויברים מוצגים??? ובשני מילים: פרדי וקנדרה

../images/Emo58.gif

פאולו וגודלווסקי הבלונדות לשלטון. אם בעונה ה-1 תיעבתי את פאולו, בפרקים האחרונים התחלתי מאוד לחבב אותם. אני גם מת על הוויברס, צוות חזק ומעניין שכמו שחלק אמרו, מקבלים את העריכה הקלאסית של מקום 2. אני מאוד אתאכזב אם משפחה פרווה כמו הברנסנים יזכו. קצת חבל על הגאגנס, וחבל שבסוף היה צפוי שהם בחוץ.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif806

ראיתי את 806, 805 ברצף שני פרקים טובים! היה קטע שממש הצחיק אותי זה שהבת של הוויברים הלכה לבצע את המשימה אחרי ההיילד והאמא צעקה לה "תתפללי!". אפילו שאני בעדם זה היה פשוט קטע של "אוי שתקי כבר" אבל לא אכפת לי הגנארים עפו בנתיים הוויברים עם הפייבורטים שלי :)

../images/Emo58.gif 806

גאד, איזו עונה משעממת. לא מעניין אותי איך צוות של 4 אחיות יתגבר על המשימות, גם לא איך אבא ו-3 בנות. ואם ממש אחשוב על זה גם לא איך משפחה של 3 אחים ואחות. הרבה יותר מעניין לראות ילדה בת 8 עושה באנג'י ומתמודדת עם הפחדים של משימות האקסטרים. יובל די סיכם את העניין של משפחת וויבר. עריכה או לא עריכה. בפרקים שאני רואה הם הזבל של הווייט טראש, יותר נמוך מזה כבר אי אפשר להגיע, פשוט גועל נפש. שתיגמר כבר העונה ונחזור לזוגות רגילים.

למעלה