TAR 806

mayayi

New member
../images/Emo58.gif 806 וגם ../images/Emo58.gif לעונה 6

טוב, אז אולי כדאי שאחליף מקצוע או לחילופין אתחיל למלא לוטו באופן קבוע? לא יודעת למה, אבל לפני שראיתי את הפרק כבר ראיתי לנגד עיני איך הגאגנים מודחים. במילות האקס-פיילס: I just knew הקטע המדהים שמה שהפיל אותם זו דווקא "משימת מזל" שלא קשורה ליכולות הילדים. נורא תיסכל אותי לראות אותם עומדים שם ומחכים שאמא תמצא את הפול-קפה, כאשר כל הצוותים האחרים - כולל אלה שנעצרו - עוברים אותם בקלילות. דומה למה שקרה ללינה וקריסטי בעונה 6, כשפיל הגיע אליהם בחשכת הליל לבשר על ההדחה. כאב לי הלב אז - וכאב גם עכשיו (בכיתי יחד עם קריסה, דמיט! אבל אל תגלו...) פרק פשוט מעולה, פאולו מחבבים עליי את עצמם מפרק לפרק, הם הצליחו להגיע ראשונים בלי להשתמש ב FF. הם חורקים שיניים ולא מוותרים. היחידים שעשו את משימת הבננות שלא היתה קלה בכלל. לא האמתי שאגיד את זה - אבל גו פאולו! וויבר - אולי עושים טלויזיה מענינת אבל רעבק, נמאס מהתפילות הבלתי פוסקות (באמת בלי לזלזל, אמונתו של אדם היא זכותו, אבל...נו באמת!) הקטע שהם ירדו על פאולו ב"יילד" זה לא בגלל שהאבא הוא איש-זבל, אלא בגלל שהמשפחה בחרה להצטלם לתמונה הרשמית של המירוץ על רקע משאית הזבל. מודה שגם אני הרמתי גבה בגלל הדבר הזה. נכון שכל עבודה מכבדת את בעליה ואין לו מה להתבייש בהיותו איש זבל, אבל להפוך את זה לסמל ולהצטלם ליד המשאית? זה מה שמסמל אותך כבנאדם? את המשפחה? לינז גדולים, רק חבל שמייגן לא דאגה להכנס קצת לכושר לפני המירוץ, זה היה נראה שהם כולה היו צריכים לרוץ פחות מ 500 מטר והיא נראתה כאילו ביקשו ממנה לרוץ מרתון. ברנסן, שכל כך שיבחתי אותם בפרק שעבר היו משמימים הפעם. פויה ברנסן, בבקשה לייצר קצת יותר ענין! והאחיות הוורודות, הדספרט-האוסוויבס, בשקט בשקט ממצבות עצמן כמועמדות ראויות לגמר. הן פשוט עושות את העבודה. לא מי יודע מה פייבוריטיות שלי, אבל כמו שראיתי עם פאולו - זה מאוד עלול להשתנות. זהו בינתיים... לילה טוב מאיה של ג'סי ומיטש.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

את יודעת שהמירוץ בחר את התמונה עם המשאית זבל. באותה מידה יכלו להגיד לאמא וויבר להצטלם עם תנ"ך במסלול מירוצים. הכל במטרה שנזכור את הצוותים - "הפסיכים", "העובד זבל", "אלה שבורוד".

mayayi

New member
../images/Emo58.gif

לא ידעתי שההפקה בוחרת איך הם יצטלמו - חשבתי שהם צריכים לבחור משהו שמסמל אותם הכי טוב או מהו כזה. וויבר התנהגו בסדר - לא אמרתי שלא... הצחיקו אותי וזה מה שחשוב. אז בקיצור בפרק הזה גם צחקתי וגם בכיתי..

ofer2052

New member
../images/Emo58.gif

הוויבר'ס התנהגו היילד כמו שצריך, אתה תקוע למשך איזה חצי שעה כשכולם עוקפים אותך, בטח שתרד על התמונות של כולם! ההשוואה של הבן של פאולו לסנאי הזכירה לי שג'ון וקלי כל הזמן קראו למישהו איש הזאב בעונה 4. וכשהם דיברו על החזה של האחיות.... קלאסי.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

התנהגות מאוד נוצרית, ששוב פעם מוכיחה כמה הם יותר טובים מכולם ולא יורדים לרמה נמוכה.

adi007

New member
806../images/Emo58.gif

אין לי מה להוסיף עוד על הפרק, כי את הכל כבר אמרו. רק כמה דברים: לינזים שולטים! הפריחות הבלונדיניות מעצבנות, ואני ממש מתחילה לאהוב את האיטלקים! אה והיה משהו מצחיק שהבן הגדול אמר לאמא: "I'm coming!" "So is christmas.."

mayayi

New member
../images/Emo58.gif 806 + רעיון לעתיד המירוץ

גם אני נקרעתי מצחוק ! "I'm coming!" "So is christmas.." מעולה! הגיע להם לסיים ראשונים, הם פשוט היו טובים ועבדו קשה בלג הזה. חשבתי על רעיון לטויסט לעונות הבאות של המירוץ: מכיון שמי שצופה כבר כמה עונות יודע כמעט-בדיוק מתי יהיה נון-אלמיניישן (לא קשה לנחש,) וזה עושה את כל העסק פחות מענין בגלל שזה צפוי. מכיון שהמתחרים צפו בעונות קודמות, זה ברור גם להם. נניח שמורידים נון-אלמיניישן לג אחד, ובמקומו עושים לג אחד של הדחה כפולה, בו מועף גם הצוות שהגיע לפני-אחרון. זה יכול להיות כל כך הרבה יותר מענין! והצוותים יצטרכו להזהר ולא לבטוח באסטרטגיה של "רק לא אחרונים" כי לא יוכלו לדעת מתי יגיע הלג הזה. נראה לי טויסט מתבקש, בהשרדות כבר מזמן גילו את ההפתעה והענין שבהעפה כפולה, המירוץ יכול לעשות אותו דבר. סתם משהו שחשבתי עליו...

ofer2052

New member
../images/Emo58.gif

בהישרדות ההדחה הכפולה [שני שבטים מעיפים מישהו] נובעת מכך שמתחילים את המשחק עם 18 שורדים ומשחקים 39 יום. עם היו משחקים עם 16 שורדים לא הייתה הדחה כפולה. לגבי המירוץ, כדי שיעשו הדחה כפולה יצתרכו או להוסיף קבוצה או להוסיף נון אילמיניישן, זאת כדי שמספר הפרקים לא יפגע. אם כבר טוויסט למירוץ הייתי עושה ערבוב אקראי של הקבוצות למשך שני פרקים, בפרק הראשון יהיה נון אילימיניישן ובשני הצוות שמגיע אחרון עף יחד עם בני הזוג המקורי. [אחרי זה להחזיר קבוצות זה לזה]

פרק 6 עונה 8 ../images/Emo58.gif

אני מנסה להבין מדוע שאר המשפחות שונאות את הוויברס ואני לא מבין ...[?] אז לא משנה,ככל שישנאו אותם יותר ככה הם יגיעו יותר רחוק [ע"ע רוב ואמבר]. אני עם לינז וברנסן - מת על הכימיה בין האחים לבנות,והם בכלל מצחיקים אותי
. פאולו תמיד חיבבתי פשוט לא החצנתי - עכשיו שהם מתגברים על הקשיים הם אפילו יותר נחמדים. העקרות בית נואשות האלה קורעות לי ברמ אכזרית את עור הוף,הצעקות והצרחות בקול הגבוה ממש מרגיז אותי אבל יפה שהם הצליחו ממקום ראשון לצמצם למקום4. ובנוגע לגאגנס - הילד רק שיעשע אותי,משפחה נמדה וחמה - לא מתאימה למירוץ - לא הפריע שהם הלכו
,רק כאב לי על כריסה [או איך שקוראים לה],היה לה דמעות בעיניים וכאב לי הלב.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

כולכם טועים, הוויברים שולטים. אני לא מבין למה כולכם שונאים אותם. הטיעון שהם אומרים דברים מרושעים על שאר הצוותים לא תופס - אם רוב ססטרנינו היה אומר את זה (וכן, אני יודע שהוא לא מהמירוץ למליון) כולם היו חושבים שזה קורע מצחוק. רק בגלל שהם מוצגים בתור הגרופי'ז של אלוהים, זה לא אומר שהם לא יכולים להיות גם קצת מרושעים. אבל בשורה התחתונה זה לא משנה מה כולנו אומרים - הוויברים כל כך מקבלים עריכה של מקום שני שזה מדהים. הברנסנים, לעומת זאת, מקבלים עריכת מקום ראשון, וזה ממש מבאס לראות את התוכנית בידיעה שהצוות המשעמם הזה יזכה.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

אין לי בעיה עם משפחה שאומרת דברים מרושעים (אני משער שכל המשפחות מעירות הערות לגבי המשפחות האחרות) אבל הם פשוט לא מעניינים, יכול להיות שמחוץ לתוכנית הם אנשים מעניינים אבל בתוך התוכנית (וזה מה שחשוב) הם מוצגים בתור "טים ג'יזס" וזה הפסיק להיות משעשע אחרי הפרק הראשון. אני מאוד מקווה שהם לא מקבלים את עריכת- "הקבוצה-השנואה-שלמרות-הכל-מצליחה-להתגבר-ולהגיע-מקום-שני"

mayayi

New member
../images/Emo58.gif למה הכוונה?

"מקבלים עריכה של מקום ראשון"? לעומת עונות קודמות למשל - איך היה אפשר לראות מי המנצחים לפי העריכה?

../images/Emo58.gifעונה 8 + 6

עריכה של מקום 2 זה עריכה שלילית שגורמת לקהל בבית לשנוא את הצוות. העונות היחידה שבהן המקום השני קיבל עריכה יותר חיובית מהמקום ה-1 זו עונות 3 ו-6 - קריס וג'ון
, היו יותר נאהבים(נראה לי הזוג הכי אהוב במירוץ אי פעם) מפרדי וקנדרה המזויעים.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif לעונה 6

קריס וג'ון אולי לא היו שנואים, אבל הם התאימו לפרופיל בכך שהם היו זוג מאוד חזק שאיכשהו תמיד הצליח להיות מבין הראשונים.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

כן, כולם מתים על קריס וג'ון, כי הם היו כ"כ כ"כ מעניינים. כן. והבנאדם היחיד פה שמותר לו לאהוב את המתחרים החצופים, הדתיים והפונדמנטליסטים דתית הוא עמית. אתם צריכים לסגת.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

לפחות תהיה עקבי. אתה יודע שבעוד עשר שנים, אם משאית תדרוס את מאט (לא יכול להיות מכונית רגילה, כי אני לא חושב שמכונית רגילה באמת תזיז אותו), אפריל תהיה לינדה וויבר, ופפרו-י-ני יהיה רבקה.

למעלה