Off with their heads:

מה ההבדל בין אנגלית

בריטית לאנגלית אמרקאית (מצטערת אני יודעת רק לדבר/לקראו אנגלית לא לכתוב עדיין)

einavgr

New member
שאלה בנושא חוקי הדקדוק

שלום, אני סטודנטית ובזמני הפרטי מעבירה שיעורים פרטיים לתלמידי כיתה ח באנגלית. בשיעור האחרון לימדתי עתיד וגיליתי שאני לא מכירה את כל החוקים... את המשפט הבא אפשר להשלים בשתי צורות :i ____ (play)football tomorrow 1. i will play football tomorrow 2. i am going to play football tomorrow אני פשוט לא יודעת להבחין בין שתי האפשרויות ולדעת מתי משתמשים במשפט 1 ומתי במשפט 2. מישהו יכול לעזור לי? המון תודה עינב

lucidus

New member
עזרה בחיפוש תמלילן/ית

היי לכולם! :) אנחנו צמד של מלחינים סונגרייטרים שמחפשים תמלילנים כותבי אנגלית. יש למישהו רעיונות איך מוצאים כאלה בארץ?

gogold

New member
מישהו יכול לעזור בתרגום...?

אני צריכה לתרגם מאמר, וקצת קשה לי עם הסוף של המשפט הבא (החל מהמילה generally): The children were also asked to indicate their favourite school subject. Analysis indicated that the youngest age group held significantly more stereotyped views regarding who should perform certain jobs than the older children and that, generally, boys sex-typed appropriateness of occupations to a significantly greater degree than girls אשמח אם תוכלו לעזור לי לתרגם אותו. תודה :)

harontk1

New member
Who is your hero?

היי. אני צריך את עזרתכם: אני מחפש אנשים שיכולים לספר על הגיבור שלהם: אמא, אבא, אח או אחות, כלב שעושה פלאים או סתם גיבור שבשבילכם מהווה באמת גיבור מהחיים. הסיפור יועלה בסרטון וידאו בערוץ הוידאו של נענע. אשמח לקבל תגובות במייל: [email protected]

Dימה

New member
Forum #740 for you

I just can say: try to translate to two sentences to Hebrew, and you will understand the difference. But, the both sentences are for describe future. Dima

למעלה