Now Playing הגיע הזמן שאני אפתח שרשור
K KeReN 0R New member 12/2/08 #1 ../images/Emo18.gifNow Playing../images/Emo220.gif הגיע הזמן שאני אפתח שרשור
S sky darkens New member 12/2/08 #2 3 Doors Down - Here By Me. ../images/Emo99.gif ועכשיו התחלף ל- Mix me של איטליז.
B B a m b o o k New member 12/2/08 #3 Shoot the Moon -Norah Jones ועכשיו התחלף ל Your Honor -Regina Spektor
L L i O r K u S h New member 12/2/08 #8 רן דנקר וסיון טלמור - כל מה שלא הספקתי לומר מה זה לא מתאים לי לשמוע את זה אבל זה חמוד ודורה בלי תגובות איזה ציטוט טוב: "צדק,אם היה נישאר אפילו ק''ג אחד של צדק בעולמנו,היית שוכב עם הפנים למטה באותו קבר ללא מצבה כמו שאר משפחת גילויי העריות שלך" נמלטים, אלכסנדר מהון
רן דנקר וסיון טלמור - כל מה שלא הספקתי לומר מה זה לא מתאים לי לשמוע את זה אבל זה חמוד ודורה בלי תגובות איזה ציטוט טוב: "צדק,אם היה נישאר אפילו ק''ג אחד של צדק בעולמנו,היית שוכב עם הפנים למטה באותו קבר ללא מצבה כמו שאר משפחת גילויי העריות שלך" נמלטים, אלכסנדר מהון
M mikmikonet New member 13/2/08 #16 זה השיר הכי מוצלח שלהם בהחלט ../images/Emo8.gif ואפילו יש לי אותו באייפוד
N naked in the rain New member 12/2/08 #9 Led Zeppelin-Since I've Been Lovin' You Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabe,since ive been lovin you,im about to lose,lose,my worried mind.ohhh,oh. *סולוגיטרה*
Led Zeppelin-Since I've Been Lovin' You Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabe,since ive been lovin you,im about to lose,lose,my worried mind.ohhh,oh. *סולוגיטרה*