Law-breakers

בתלהיים

New member
היום בתולדות אנגליה

היום, 23 באוגוסט: בשנת 1305 לוחם חירות סקוטלנד ויליאם ואלאס ("לב אמיץ") נתלה ומבותר. איבריו הפנימיים נשלפים מתוכו כנראה בעודו בחיים ונשלחים לערים שונות ברחבי סקוטלנד. ראשו מקובע על מוט בגשר לונדון. בשנת 1617 בלונדון מוכרזים לראשונה רחובות חד סטריים. בשנת 1839 האימפריה הבריטית משתלטת על הונג קונג. בשנת 1944 מפציץ אמריקני B-24 מתרסק לתוך בית ספר בפרקלטון, אנגליה. 61 נִספים. עוד בבלוג המקושר בחתימה

money4nothng

New member
משפט קצרצר

איך אומרים באנגלית "שתף את כולם וכתוב כאן בפורום כיצד אוכל לתעד ולקבל את כספי בחזרה"

droren

New member
../images/Emo26.gif

שתף את כולם אבל לא בפורום הזה אלא בפורום מספר 740 :)

safafa

New member
איך אומרים גליון ציונים באנגלית?

אני צריך לדעת איך אומרים גיליון ציונים (של בוגר אוניברסיטה) באנגלית מצאתי במורפיקס results sheet אבל אינני יודע אם כך מכנים זאת ומהאגלית הלא משהו שלי איני בטוח שזו המילה המון תודה מראש

roeesite

New member
עזרה בכמה משפטים

איך אומרים את המפשטים הבאים אין לי כוח אנ עייף נתראה שנה הבאה הבאה אצלך נשבר לי מכל הדברים האלו תודה ממש חשוב

johngalt2

New member
תרגום

1. I'm tired... אין תרגום אידיומטי ל-"אין לי כוח". אם אתה רוצה תרגום מילולי, אפשר לומר "I don't have the energy, או I don't have any energy left" 2. "see you next year at your place" 3. "I'm sick and tired of all those things"

amera

New member
מחפש כתבי עת (באנגלית) לפירסום מאמר

המחקר שלי והמאמר שאני מתכוון לכתוב יהיה במידה מסויימת קשור לאחד או יותר מהתחומחם הבאים:
Research in Education Teaching English as a Second Language School Librarianship International librarianship​
אני מחפש JOURNALS ידועים בעולם בתחומים האלה. אנא עזרתכם ותודה מראש

eitanoff

New member
זקוק לעזרה!! מחפש אתר בעברית ללימוד

אנגלית בחינם ברמה מתקדמת

למעלה