+
=
,הפתעה!!!

arielbbb

New member
../images/Emo18.gif+../images/Emo58.gif=../images/Emo25.gif,הפתעה!!!

נחשו מי מתחתן?? גלגלו עד למטה... הקטור ובריג'ט!!!!! סתם...רדו עוד למטה לתשובה הנכונה- ברוק ואריק!!! אני מאושר. הם החליטו לוותר על אהוביהם, ברוק ויתרה למען ביתה על ניק, ואיר ויתר על ז'קלין(כאילו).

מייסו

New member
איכס!!!

שוב פעם? לא נמאס להם למחזר עלילות? זה ממש שייך להיסטוריה הקשר הזה!

reutt19

New member
די נמאס לי מהעלילות שלהם כבר...

שיחזירו את דיקן ואמבר ויעשו עלילה שווה!

M a g n u s

New member
מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

ברוק ואריק ביחד- זה רק עושה הכל יותר מעניין- בטח יתעוררו לפתע רגשות ישנים, רידג' ות'ורן יקנאו, סטפני תתפחלץ, תחבור עם ג'קי כדי להפיל את ברוק, יאללה בלגאאאאאאאאאאאן

Shiri from the block

Active member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מפיך זה נשמע כמעט טוב, אבל אני עדיין נגד הנישואים והקשר המזעזע הזה ביניהם../images/Emo5.gif

1995 הייתה שנה לא טובה

למה לחזור עליה? סתם סתם, אני בעד ברוק ואריק. למרות שאני לא רואה את זה קורה. בכלל לא. אולי בפרק של רביעי ארה"ב שלא ראיתי עדיין.

arielbbb

New member
../images/Emo58.gif+../images/Emo18.gif אז ככה-

הם יתחתנו בסתר,וכנראה שיגלו על זה רק ביום שישי ה 14/10 הם כנראה יתחתנו כדי שאף אחד לא יאמין לסיפור של ברוק וניק,שסטפני תספר לכולם עליו. תודה לגרטה על הכל!!

Shiri from the block

Active member
האא מגניב!../images/Emo2.gif אז אם זה בשביל זה אין לי בעיה עם החתונה../images/Emo9.gif העיקר שאף אחד לא יאמין לסטפני../images/Emo123.gif

Amber68

New member
אבל.. לא הבנתי ממש

איך הם יתחתנו אם אריק נשוי לסטפני..?? מתי הם יתגרשו ? אני בעד

arielbbb

New member
../images/Emo18.gif+../images/Emo58.gif תגובה-

עוד יותר טוב!! הוא יתגרש ממנה מאחורי הגב שלה!

Shiri from the block

Active member
זה לא אפשרי צריך את החתימה של סטפני על טופס הגירושים, אז ככה שזה לא יכול להיות מאחורי הגב שלה../images/Emo3.gif

arielbbb

New member
ביפים הכל אפשרי,אם כך אז למה

ריד'ג לא התגרש מברוק לפני חידוש הנדרים עם טיילור??! יש להם חוקים משלהם,לפי הצורך

נדמה לי

שהם כבר גרושים. אני זוכר במעומעם איזה סצנה שבה אריק מספר על זה שמסמכי הגירושין הגיעו אליו. נדמה לי שהוא אמר את זה לג'קי. בכל מקרה, העלילה הזו נשמעת לי הזויה מרגע לרגע.

למעלה