ליליוש

New member
../images/Emo18.gif ../images/Emo54.gif

רכבת יוצאת ממטולה לאילת (בדמיון שלנו)נוסעת נוסעת נוסעת נוסעת 50 מטר לפניה היא רואה חתול הקטר אומר: טו טו טו חתול עוד 50 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 49 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 48 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 47 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 46 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 45 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 44 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 43 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 42 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 41 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 40 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 39 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 38 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 37 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 36 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 35 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 34 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 33 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 32 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 31 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 30 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 29 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 28 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 27 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 26 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 25 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 24 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 23 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 22 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 21 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 20 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 19 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 18 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 17 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 16 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 15 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 14 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 13 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 12 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 11 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 10 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 9 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 8 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 7 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 6 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 5 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 4 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 3 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 2 מטר אני דורס אותך טו טו טו חתול עוד 1 מטר אני דורס אותך טוב טו טו טווווווו דרסתי אותך

ליליוש

New member
למה את עצבנית??

ואותי זה כן הצחיק כששמעתי את זה בפעם הראשונה!

אני מכירה את זה בגירסה שונה

נהג מונית עצבני נוסע לירושלים, ו20 מטר לפניו הוא רואה חתול, הוא אמר: טו טוו חתול עוד 20 מטר אני דורס אותך טו טוו חתול עוד 19 מטר אני דורס אותך טו טוו חתול עוד 18 מטר אני דורס אותך טו טוו חתול עוד 17 מטר אני דורס אותך טו טוו חתול עוד 16 מטר אני דורס אותך טו טוו חתול עוד 15 מטר אני דורס אותך טו טוו חתול עוד 14 מטר אני דורס אותך טו טוו חתול עוד 13 מטר אני דורס אותך טו טוו חתול עוד 12 מטר אני דורס אותך טו טוו חתול עוד 11 מטר אני דורס אותך טו טוו חתול עוד 10 מטר אני דורס אותך טו טוו חתול עוד 9 מטר אני דורס אותך טו טוו חתול עוד 8 מטר אני דורס אותך טו טוו חתול עוד 7 מטר אני דורס אותך טו טוו חתול עוד 6 מטר אני דורס אותך טו טוו חתול עוד 5 מטר אני דורס אותך טו טוו חתול עוד 4 מטר אני דורס אותך טו טוו חתול עוד 3 מטר אני דורס אותך טו טוו חתול עוד 2 מטר אני דורס אותך טו טוו חתול עוד מטר אני דורס אותך חחח איך עבדתי עליו... דרסתי אותו כבר ב4...

למעלה