חחחחחחחחחחחחח
A AeroSlash New member 1/11/04 #141 תודה יאנקה ../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif קיבלתי בונוס על הצפות חסרות התכלית שלי, אושר
W wildgirl1 New member 1/11/04 #142 אלה את טועה!!! ההצפות שלך הם לא חסרות תכלית!!! והרבה פעמים יש להם תכלית חשובה!!! ככה ששוב מזל טוב!!! הגיע לך
אלה את טועה!!! ההצפות שלך הם לא חסרות תכלית!!! והרבה פעמים יש להם תכלית חשובה!!! ככה ששוב מזל טוב!!! הגיע לך
A AeroSlash New member 2/11/04 #356 ../images/Emo25.gif אני ../images/Emo23.gif אותך.. חוץ מזה שאתה הפסיכולוג שאין לי אתה גם צובע אותי בצבע שהכי מטורפת עליו
../images/Emo25.gif אני ../images/Emo23.gif אותך.. חוץ מזה שאתה הפסיכולוג שאין לי אתה גם צובע אותי בצבע שהכי מטורפת עליו
S s h u r i k New member 1/11/04 #143 ../images/Emo49.gif ../images/Emo8.gif את האמת, זה היה צפוי!! =))
S s h u r i k New member 1/11/04 #196 כן.. אין מה לעשות אני תמיד צודק ובפעמים שאני לא צודק (שזה לעיתים מאוד אבל מאוד אבל ממש מאוד רחוקות) אנוט צודקת
כן.. אין מה לעשות אני תמיד צודק ובפעמים שאני לא צודק (שזה לעיתים מאוד אבל מאוד אבל ממש מאוד רחוקות) אנוט צודקת
S Sweet Russian Girl New member 2/11/04 #276 תודה חנושקה!!!!! (זה לא בסדר שאת נעלמת באמצא שיחה באיסיקיו)!
M M a r U s k A New member 1/11/04 #150 מזל טוב ../images/Emo13.gif רק אממ מוזר שעומר ודוד היו כל כך קצת זמן אדומים ...