הייי האוהביי!!!!!../images/Emo99.gif

יווווו מזה התגעגעתי אליכם אני ממש משתגעת בלי הפורום המקסים הזה!!
נעלמתי כי ניתקו לי את האינטרנט כי אנחנו מחוברים עם השכנים שלנו והמניאקים עברו לחברה אחרת
(רעים!!ככה להפריד בני לבין הפורום הזה????בין הידידים שלי???????????
אני מתגעגעת אליכם בטירוףףףףףףףףףףף!!!! ואני מקווה שהתגעגעת אליי גם לפחות חצי ממשאני התגעגתי אליכם
תודה רבה לקירילוש ההמקסים שלנו שלפני שבוע כתב לי הודעה ושאל איפה אני
רק התעוררתי וראיתי את ההודעה וזה ממש רגיש אותי
חולה אלייך
מרינצ'קה תודה גם לך שהתעניינת איפה אני
אני רואה שיש לי לעבור הרבה על הפורום אבל לא יודעת מתי אני יוכל כי אין לי עדיין אינטרנט ועכשיו אני אצל חברה שלי.... אני מקווה לחזור בקרוב והפעם בלי להעלם!!!!!!! אז אני חולה להאחל לעומר הצלחה בצבא אני יודעת שהתגייסת שבוע שעבר אז המון המון בהצלחהושירות קל וכייפי!!!!(מרינצ'קה תמסרי לו אם הוא לא יראה את זה
)לפורום ואל תשכח מהפורום!!
בהצלחה לליוניה באונברסיטה לימודים קלים(עד כמה שזה אפשרי)ותיכנס לפורום ואל תשכח מהפורום!!
למי שהיה יום הולדת המון מזל טוב והמון אושררררררררר!!!! ממממ אתם שואלים מה שלומי??? שלומי בסדר עדיין חיה ונושמת אבל רע לי בלי הפורום
כל כך ניקשרתי אליכם שאני לא יוכלה להיפרד מהפורום להרבה זמן זה ממש קשהההההההההההה!!! מממ אני עדיין מחפשת עובדה בלי הצלחה
אולי אני הצטרף לשירות לאומי לא יודעת.... לפני שבוע הייתי בבריתה של הבת של מנחה אחד מישראל פלוס הוא מנחה את את "עת לאהוב" שמו פליפ אידוב פשוט הוא הבעל של הבת של מישהי שעובדת עם אימא שלי אז בגלל שאני מעריצה אותו אז הלכתי למסיבה של הבת שלו והצטלמתי איתו והיה ממש נחמד(חחח איזה התלהבות
) ורקדתי ושתיתי הרבה קוקטיילים
מממ מה שלומכם??? מה חדש???? תספרו משהו???למשל איך התגעגעתם אלי חחחחח
טוב אני מחכה לתגובות אני עדיין פה!!!!!!!!!!!!!

SpyKid

New member
תראו משהו מגניב

אתם מכירים את הדבר הזה שבכל מיני תוכנות אם עושים או מקלידים משהו מסויים אז משהו קורה? (הכוונה משהו לא צפוי)... אז תכנסו ל- http://www.google.com/ ותקלידו בשורת החיפוש: weapons of mass distruction שזה בתרגום "נשק להשמדה המונית" ותלחצו על "I'm feeling lucky"...

AeroSlash

New member
בוקר טוב עולם ../images/Emo70.gif

או בתרגום חופשי מאוד: Доброе утро страна!! (סתם נזכרתי בתוכנית הזאת) בוקר טוב לכם הפורום, תתעוררו או שהוא הפורום ימות
בדרך כלל כשאני חוזרת מהיציאה ביום שישי הפורום מוצף (תוך כמה שעות של העדרות), אתמול ראיתי רק כמה שרשורים שהתארכו וזייהו, קיריל צדק, הפורום חולה, צריך להבריא אותו אז לעבודה, תתחילו להציף...

AeroSlash

New member
ערב טוב :]

סתם רציתי להגיד לכולם יום טוב שאני שונאת פיזיקה :] ושאני ראיתי היום התגלמות אלוהית כמעט בחצר בית הספר, הוא בא עם הלהקה שלו לנגן במין תחרות "כוכב נולד" שהיה לנו היום בבית ספר.. מטאליסט, שיער ארוך, טשני בהיר, זקן קטן, פשוט (כמעט) מושלם והוא עוד הגיטריסט של הלהקה, בכלל להזיל ריר... חבל שהוא סנוב =\\

l1zard

New member
פאק אנשים!

מה עובר עליכם?!?! תראו איך נטשתם את הפורום החמוד והמתוק והיפה והשולט שלנו!!!!!!!!! אתם פשוט זנחתם והזנחתם אותו!!!!! מה זה צריך להיות?! שערוריה!!!!!! גועל נפש!!! כופרים!!!!!!!!!!!!!! *יאנה נרגעת* טוב אז... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!! חחחחחחחח *יאנה שוב מנסה להירגע* טוב אז לדעתי אתם צריכים להתחיל להשתתף פה יותר. גם אם אין מה להגיב פשוט תכתבו מצידי "קראתי". העיקר שנדע שמישו לפחות קורא פה! (ואת עבודת הטאיפול בהצפה.. הממ.. קיריל... אהממ... זאת כבר העבודה שלך). וזהו! כופרים...... ספרו על החברים הכי טובים שלכם... איך הם? מה הכי טוב בהם? מה הכי פחות טוב? (כן אני כבר התפגרתי!)

bariska

New member
בוקר../images/Emo42.gif

שוב פעם הקדמתי בשעה:/ התעוררתי וכיביתי את השעון המעורר ועכשיו הוא לא נדלק לי ועכשיו אני לא יכול ללכת לישון כי אם אני ירדם אז אני בטוח לא יתעורר ב9:( ממ טוב שיהיה לכולם יומטוב ותהנו בלימודים בוקר טוב ויומכתום

AeroSlash

New member
זה אדום ../images/Emo70.gif

פשוט א-ד-ו-ם
זה אדום וזה צועק "אני אדום"
קיריל, אני
אותך
**התרגשות**

SupermanZW

Well-known member
איך צריכה להשמע שיחת טלפון הביתה

כך צריכה להישמע שיחת טלפון הביתה... הטלפון מצלצל.. ........... היא: האלו? הוא: הי מלכתי, איך מרגישה אהובתי? בסדר? היא: כן, הכל טוב מאוד... הוא: הגידי, הילדים בסדר? היא: אל תדאג אהובי, הם בסדר גמור... הוא: האם אכלו ארוחת צהרים? היא: כן בודאי הם אכלו טוב מאוד... הוא: כן? טוב מאוד. הגידי יפתי, מה תבשלי לארוחת הערב? היא: סטייק ברוטב פלפלת. הוא: זו המנה האהובה עלי, אני מעריץ אותך את נהדרת. אז תגידי הכל בסדר בבית? היא: הכל בסדר, אני אחכה לך עם כל מה שאתה אוהב ועם ארוחת ערב חמה.. הוא: אל תדברי איתי כך ילדה, זה עושה לי חשק לעזוב הכל ולהגיע מיד הביתה... את מבטיחה שהלילה תלבשי את הכותנת השחורה השקופה שאני כל כך אוהב?... היא: כל מה שתבקש מתוק, אני השפחה שלך... הוא: תודה מתוקונת. בגלל זה אני אוהב אותך כל כך... אראה אותך בקרוב בסדר? ועכשיו - העבירי לי את אשתי....

SpyKid

New member
../images/Emo26.gifשאלון קצרצר...../images/Emo36.gif

צבע אהוב: מס' אהוב: מקצוע אהוב (בבית-ספר): התשובות שלי
:
7 ספורט

l1zard

New member
אנשיייייייייייייייייייייים!!!!!

לילה טווווווווווווווווווווווף!!!!! :] (כן כן.. עכשיו רק 10! אפילו גם זה לא.... אבל יאנה צריכה להשלים שעות שינה, והיא רוצה לאחל לכולכם לילה טוף ויפםה ונחמד :]) ביי ביי :]

vk3

New member
יאאא ! אנחנו מפורסמים גם בפלאפון !!

פעם ראשונה שאני גולש דרך הפלאפון וזה מלהיב לראותנו כאן !!!

CoF loveR

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב כולללםםםםםם!!!

שיהיה לכם יום נהדר ושרק דברים טובים יקרו לכם היום!!!
אז מה תוכניותכם להיום??!

the freaky girl

New member
סוניצ'קה אהובתי!!!!!!!!!../images/Emo99.gif

ולא הזכרת אותי שאני התגעגעתי המוןן?
זה כל כך מבאס שאת לא פה... תחזרי מהר אלינו!!
אהה, כן... דש לחברה שלך...

eMiFrEaK

New member
מנצלשתתתתתתתתתתתתתתתתתת...

נכנסתי לקטע של הניצלוש יותר מדי חחחח קבלתי מנילהההההההה.!!! סוף סוף!! ואיי כמה חיכיתי לזה אין לכם מושג!! ויש שם את מה שאני רוצה!!
וזה הכיייי חשוב!! יש פה עוד מישהו שקיבל????

M a r U s k A

New member
../images/Emo6.gif

זה גדול! האמת לפני שהגעתי לסוף.. נוצרה בי תחושה שבמשפחה שלי זה יהיה הפוך... בעלי יהיה זה שיכין את המנה האהובה עליי...

למעלה