Sweet Russian Girl
New member
הייי האוהביי!!!!!../images/Emo99.gif
יווווו מזה התגעגעתי אליכם אני ממש משתגעת בלי הפורום המקסים הזה!!
נעלמתי כי ניתקו לי את האינטרנט כי אנחנו מחוברים עם השכנים שלנו והמניאקים עברו לחברה אחרת
(רעים!!ככה להפריד בני לבין הפורום הזה????בין הידידים שלי???????????
אני מתגעגעת אליכם בטירוףףףףףףףףףףף!!!! ואני מקווה שהתגעגעת אליי גם לפחות חצי ממשאני התגעגתי אליכם
תודה רבה לקירילוש ההמקסים שלנו שלפני שבוע כתב לי הודעה ושאל איפה אני
רק התעוררתי וראיתי את ההודעה וזה ממש רגיש אותי
חולה אלייך
מרינצ'קה תודה גם לך שהתעניינת איפה אני
אני רואה שיש לי לעבור הרבה על הפורום אבל לא יודעת מתי אני יוכל כי אין לי עדיין אינטרנט ועכשיו אני אצל חברה שלי.... אני מקווה לחזור בקרוב והפעם בלי להעלם!!!!!!! אז אני חולה להאחל לעומר הצלחה בצבא אני יודעת שהתגייסת שבוע שעבר אז המון המון בהצלחהושירות קל וכייפי!!!!(מרינצ'קה תמסרי לו אם הוא לא יראה את זה
)לפורום ואל תשכח מהפורום!!
בהצלחה לליוניה באונברסיטה לימודים קלים(עד כמה שזה אפשרי)ותיכנס לפורום ואל תשכח מהפורום!!
למי שהיה יום הולדת המון מזל טוב והמון אושררררררררר!!!! ממממ אתם שואלים מה שלומי??? שלומי בסדר עדיין חיה ונושמת אבל רע לי בלי הפורום
כל כך ניקשרתי אליכם שאני לא יוכלה להיפרד מהפורום להרבה זמן זה ממש קשהההההההההההה!!! מממ אני עדיין מחפשת עובדה בלי הצלחה
אולי אני הצטרף לשירות לאומי לא יודעת.... לפני שבוע הייתי בבריתה של הבת של מנחה אחד מישראל פלוס הוא מנחה את את "עת לאהוב" שמו פליפ אידוב פשוט הוא הבעל של הבת של מישהי שעובדת עם אימא שלי אז בגלל שאני מעריצה אותו אז הלכתי למסיבה של הבת שלו והצטלמתי איתו והיה ממש נחמד(חחח איזה התלהבות
) ורקדתי ושתיתי הרבה קוקטיילים
מממ מה שלומכם??? מה חדש???? תספרו משהו???למשל איך התגעגעתם אלי חחחחח
טוב אני מחכה לתגובות אני עדיין פה!!!!!!!!!!!!!
יווווו מזה התגעגעתי אליכם אני ממש משתגעת בלי הפורום המקסים הזה!!